michaleksylwi1 06.09.06, 15:06 W niedziele mamy przyjecie na kardiochirurgie w Poznaniu. We wtorek prawdopodobnie bedzie zabieg. O tym że bardzo sie boje nawet chyba nie muszę mówić. Prosze was o modlitwę. Trzymajcie kciuki za mojego Michałka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ali_mama Re: jedziemy na operację 07.09.06, 05:52 witaj - nie ma sprawy kciuki trzymamy za MIchałka Ty sie równiez trzymaj ...... modle sie zebys szybko do naswróciła z dobrymi nowinami..... pozdrawiam Odpowiedz Link
kaha1 Re: jedziemy na operację 07.09.06, 07:40 jestem tu i trzymam. żeby wszystko było dobrze. Odpowiedz Link
gabrynio Re: jedziemy na operację 08.09.06, 00:25 na nas też możecie liczyc czekamy na wasz powrót Odpowiedz Link
moniam18 Re: jedziemy na operację 09.09.06, 09:16 Będe trzymać kciuki i modlić sie.Daj znać po powrocie. Będzie dobrze. Pozdrawiam mama chorego Kubusia Odpowiedz Link
michaleksylwi1 Re: jedziemy na operację 09.09.06, 16:00 dzisiaj nasz ostani dzień w domku przed operacją. Targaja mną skarjne emocje od wiary że musi byc tylko dobrze po rozpacz. Jutro ok. 15 przyjecie na oddział , a parawdopodobnie we wtorek operacja. Wysyłajcie do mnie i do Michałka wirtualnie pozytywna energię, bo oboje musimy miec teraz dużo siły. Po powrocie odezwe się na pewno. Sylwia i Michał Odpowiedz Link
kaha1 Re: jedziemy na operację 10.09.06, 13:05 Będzie dobrze musisz w to wierzyć! Wszystkie moje dobre myśli są z wami! Odpowiedz Link
maka2003 Re: jedziemy na operację 15.09.06, 07:01 Sylwia, co u Was ?? Daj znać pozdrawiam, marta Odpowiedz Link
ali_mama Re: jedziemy na operację 15.09.06, 08:20 czekamy na jakies wiesci od Was??? mam nadzieje ze juz jestescie w domku i odpoczywacie spokojnie...pozdrawiam Odpowiedz Link
moniam18 Re: jedziemy na operację 15.09.06, 10:31 mam nadzieję że wszystko dobrze,napisz prosze jak czuje sie Michałek. Pozdrawiam mama chorego Kubusia Odpowiedz Link