Dodaj do ulubionych

LO w Strzelinie rocznik 1978-82

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 20:37
Może ktoś się odezwiej na to hasło? interesuje mnie klasa mat-fiz, której na
początku wychowczynią był Jadwiga Kluska. W klasie były 3 Jadwigi (uczennice)-
jestem jeną z nich. Chętnie porozmawiam z kimś z klasy. Odezwijcie się!!!!!
Czekam!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: 212.160.90.* 24.07.02, 10:07
      To aż niemożliwe aby nikt z klasy nie korzystał z internetu????? Co wy ludziska
      robicie?????
      Było kilka fajnych osób w tej klasie - może kotoś w końcu się odezwie.
    • Gość: jawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: 212.160.90.* 27.08.02, 07:32
      Nie moge w to uwierzyć, ze w dalszym ciągu nikt się nie odezwał dlatego
      wyciągam ten wątek.
      • Gość: Grzegorz LO w Strzelinie rocznik 1980-84 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 21:51
        Czesc!Byc moze ten rocznik(78-80) nie ma dostepu do
        internetu, albo nie zna tego Forum. Ja sam odkrylem to
        przed chwila. Pozdrawiam serdecznie Jadwige.Mile
        wspominam wychowaczynie pania prof. Irene Ostromencka i
        tamte czasy
        • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1980-84 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 23:49
          Jaka niespodzianka - już myślałam, że nigdy nie trafię na kogoś znajomego z
          tego liceum. Nie kojarzę z jakiej klasy byłeś gdyż moją wychowawczyną najpierw
          była Kluska a potem chyba koleżanka Ostromenckiej - fizyczka (zapomniałam
          nazwiska-ale jaja! Pozdrowinka i do miłego...
    • Gość: jawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: 62.233.179.* 10.01.03, 10:40
      Od czasu do czasu (jak śpiewa KaYaH), odświeżam ten temat. Tylu fajnych lidzi
      wyszło z tego liceum. Czy nitkt nawet przypadkiem nie trafi na to forum.
      Wiem że sporo ludzi z mojej klasy mieszka teraz za granicą. Może ktoś wie co
      słychać u Jadzi Mróz, Jolki Pater, Jadzi(Mirki) Zając, Eli Świderskiej, Marilki
      Sikory, itd.???? Odezwijcie się!!!!!!!
      • Gość: jjawor Re: LO Strzelinie IP: 62.233.179.* 10.02.03, 11:02
        Nie mogę uwierzyć, że nikt nie ma ochoty napisać. Czy żaden zabłąkany
        internetowiec ze Strzelina (lub okolic) nie trafił na to forum????????///
        • Gość: jjawor Re: Strzelin i okolice IP: *.lanet.wroc.pl 23.03.03, 15:13
          Wybaczcie to sztuczne wyciąganie tematu,ale kolejny miesiąc za nami a nikt się
          nie odezwał. Czy nikt ze Strzelina i okolic nie serfuje po internecie??? A może
          ten wątek nikogo nie zainteresował??? Czekam cierpliwie i wierzę, że w końcu
          ktoś się odezwie
    • Gość: Masz babo zdrowie Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.dyn.optonline.net 05.04.03, 20:21
      Masz babo zdrowie.Czy nierozumiesz ze wszyscy maja cie w d...Wybierz sie na
      spacer moze poznasz kogos nowege.Chociaz atrakcyjna jestes?
      • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 05.04.03, 21:06
        Gość portalu: Masz babo zdrowie napisał(a):

> Masz babo zdrowie.Czy nierozumiesz ze wszyscy maja cie w d...Wybierz sie na
        > spacer moze poznasz kogos nowege.Chociaz atrakcyjna jestes?

Na zdrowie nie narzekam, a Tobie Gościu wypada tylko współczuć. Ten jad niczym
        nie uzasadnionej złośliwości kiedyś obróci się przeciwko Tobie.
        Pozdrawiam mimo wszystko.
        • Gość: Invader Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.dyn.optonline.net 06.04.03, 17:05
          To nie zlosliwosc, to wspoczucie ze tak dlugo probujesz bezowocnie nawiazac
          kontakt ze starymi znajomymi.Mam podobne zmartwienie.Pozdrawiam

Invader USA
          • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 06.04.03, 17:24
            Gość portalu: Invader napisał(a):

> ... to wspoczucie ze tak dlugo probujesz bezowocnie nawiazac
            > kontakt ze starymi znajomymi.
            Mam podobne zmartwienie.Pozdrawiam
            >
            > Invader USA

I ze współczucia napisałeś, że mają mnie wszyscy w d... . Co za przewrotność!
            Ale to chyba w cenie i przydatne w USA.
            Gdybym była złośliwa napisała bym, iż podobny stounek mają do Ciebie Twoi
            starzy znajomi.
            Ja jednak zrewanżuję się zupełnie czymś innym. Otóż na tę stronę trafiłam
            zupełnie przez przypadek, mimo iż wielokrotnie serfowałam po internecie.
            Wierze, że i moi znamjomi tu kiedyś trafią. I twoi również. Czego Ci życzę.
            Papatki :):):)
            • Gość: invader Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.dyn.optonline.net 06.04.03, 19:43
              Jaki jest Twoj e-mail adres?

InvaderUSA
              • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 06.04.03, 20:06
                Gość portalu: invader napisał(a):

> Jaki jest Twoj e-mail adres?
                >
                > InvaderUSA

A co chcesz mi "nawciskać" na osobności??? - to jedno pytanie.
                Drugie natomiast dotyczy Twojego zainteresownia się rocznikiem(1978-82) oraz
                miastem(Strzelin)- czujesz jakiś sentyment w tym względzie???
                • Gość: invader Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.dyn.optonline.net 06.04.03, 20:44
                  1.Tak.Chcialbym Ci nawciskac na osobnosci.
                  2.Czuje sentyment do tego miasta.Deptalem po nim przez spory czas.
                  3.Twoj e-mail

InvaderUSA
                  • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 06.04.03, 21:07
                    To może lepiej nawciskaj mi na "gadu gadu" Posługujesz się tym??? Nie powiem -
                    interesuje mnie strzeliński wątek twojego życia. :)
                    • Gość: invader Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.dyn.optonline.net 06.04.03, 21:11
                      Co to jest to wasze gadu-gadu?
                      Wole e-mail!
                      I....
                      • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 06.04.03, 21:43
                        gg to taki system bezpośredniego porozumiewania się.
                        Mój adres to: jaworj99@wp.pl
    • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 21.04.03, 20:45
      Wyciągam ten wątek ponownie gdyż może ktoś się w święta nim zainteresuje. Może
      ktoś znowu mi zarzuci, ze mnie mają w d... ale ja jestem uparta i wierzę, że
      kiedyś będzie odzew na moje hasło. Jak to w liceum bywało na chłopaków nie ma
      co liczyć, ale moze któraś z koleżenek umie wystukać parę zdań na klawiaturze.
      Pozdrawiam jajecznie i świątecznie.
      • Gość: jjawor Re: Do Invadera IP: *.lanet.wroc.pl 23.04.03, 20:08
        Z treści twojego postu wywnioskowałam, że zaglądasz tutaj. Jesli nie podoba sie
        Tobie ten wątek (a masz takie prawo) jest taka możliwość aby go skasować.
        Nacisiskaj skutecznie odpowiednia ikonkę (tę z koszem) i po kłopocie.
        Pozdrawiam.
    • Gość: jawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 12.09.03, 13:22
      A może tym razem...
      • Gość: to ja Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.03, 21:50
        Pozdrowienia dla szanownego małzonka od koleżanek ze Stawowej
        • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.kogeneracja.com.pl 22.09.03, 07:42
          Gość portalu: to ja napisał(a):

> Pozdrowienia dla szanownego małzonka od koleżanek ze Stawowej

??? Czy my się znamy???
          • Gość: to ja Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: 195.205.117.* 22.09.03, 08:08
            Dawno temu znałyśmy się - "z widzenia" A osobiście znamy szanownego małżonka z
            czasów szkolnych.
            • Gość: jjawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.kogeneracja.com.pl 22.09.03, 09:21
              Gość portalu: to ja napisał(a):

> Dawno temu znałyśmy się - "z widzenia" A osobiście znamy szanownego małżonka
              z
              > czasów szkolnych.

Chyba źle dobrałaś nicka. Powinno być "to my" skoro wypowiadasz sie w liczbie
              mnogiej. Wątek dotyczący Waszej szkoły juz był poruszany na tym forum. Jest
              teraz chyba na trzeciej stronie. Jak wpadłyście, ze "ja" to "ja"? Czy wątek
              strzeliński w jakiś sposób nas łączy???
              • Gość: to my?czy lepiej? Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.03, 22:02
                watek strzeliński jest tutaj bez znaczenia, jak wpadłyśmy? Wrocław jest mały i
                łatwo kogoś spotkać lub zobaczyć na ulicy, potem połączyć fakty i śledzić
                forum ....To zupełny przypadek -nie warto szukać drugiego dna , bo go nie ma.
    • Gość: jawor Re: LO w Strzelinie rocznik 1978-82 IP: *.lanet.wroc.pl 01.11.03, 21:07
      Wyciągam ten wątek bo wierzę że wielu z Was przyjechało nagroby swoich bliskich
      Moze cos zmusi ich do wejścia na tę stornę i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka