texas331 27.03.08, 15:16 Miłośnicy Ślęży ,co z wami ? Robi nam się piękna pogoda ,czas pojechać do Sobótki na spacer .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunula Re: Hej 31.03.08, 21:20 Hej hej:)))Po mojej opisanej tu wyprawie na Ślęży byłam ponownie w połowie lutego:))Tym razem weszłam od strony parkingu w Sobótce.Pogoda też była piękna, tylko chłodno.Ale to nic;))Na pewno wykorzystam pogodę i albo w ten albo następny weekend odwiedzę to piękne miejsce znowu.Musze tylko wziąć większy plecaczek-ostatnio kilka głazów sobie przywłaszczyłam(mam nadzieję,że to nie jest karalne:])Jakoś fajnie się czuję gdy patrzę na nie jak leżą na półeczce.Takie tylko mój kawałek Ślęży;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania2205 Re: Hej 07.04.08, 10:34 Lunula - ja też ma kilka "głazów" hihi, Wyprowadzając się z Sobótki zabrałam małą kolekcję i teraz mam je na swoim wrocławskim balkonie (fuj), ale już niebawem powracam pod Ślężę i głazy tym razem wylądują w ogródku ! Już się nie mogę doczekać!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombel25 Re: Hej 09.04.08, 22:45 Hej Byłem parokrotnie i zrobiłem parę zdjęc . :):):) Odpowiedz Link Zgłoś