Dodaj do ulubionych

Wyspiański Park- Wawel Service

IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 11:08
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania w apartamentowcu Wyspiański Park. Byłam
ostatnio z mężem oglądać tą inwestycję i przyznam, że bardzo nam się podobała.
Czy ktoś z was może nabył tam mieszkanie? co w ogóle sądzicie o lokalizacji i
samym apartamentowcu?
Ceny mają teraz fajne, bo tak jak my chcemy wpłacić gotówką wszystko to mamy
metr jakoś po 6999zł więc jak na tą lokalizacje to malutko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czytelnik_z_bólem Dla pełnej treklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 11:58
      ...zapomniałaś jeszcze podać adresu strony i dokładnego położenia budynku.
      Wtedy już wszyscy by uwierzyli, że to SPONTANICZNE.
      • Gość: Mała Mi Re: Dla pełnej treklamy IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 13:12
        no naprawdę spontaniczne!
        nie wiem co się na tym świecie już dzieje, że tak się ludzi szykanuje!!
        normalnie zapytałam o opinię
    • scep-tyk Re: Wyspiański Park- Wawel Service 27.09.09, 13:08
      Mieszkam dosłownie tuż obok tego bloku, wygląda całkiem nieźle.
      W ogóle to polecam okolicę ;) z imprez w rynku piechotą można wracać ;)
    • Gość: Maciek Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: 77.236.0.* 27.09.09, 22:33
      Nie wiem jak te mieszkania, ale wawel service generalnie buduje fajnie. Mam
      mieszkanie od nich i nie mam, ani nie miałem z nim najmniejszych problemów.
      Także polecam.
    • Gość: sellcia Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 09:41
      ja teraz kupiłam od nich mieszkanie na Halszki!na początku się obawiałam bo tam
      jeszcze bloku nie ma, a kasę trzeba było wpłacić no ale ponoć oni większość
      swoich inwestycji tak budują i ludzie są zadowoleni bo przez to wychodzi taniej!
    • Gość: zbygniew Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: 217.147.104.* 28.09.09, 11:05
      Od poludnia masz tory kolejowe nawet nie o rzut beretem, ale na wyciagniecie
      reki z balkonu.
    • Gość: bart Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: *.autocom.pl 28.11.09, 18:50
      No i widzisz. Nikt nic nie powie. Bo nie ma jak już zbijać argumentów. A i
      jeszcze a propos tego zarządcy, co na 99% go dają, to chyba jednak dobrze, skoro
      wieść w mediach niesie, że walczy o odzyskanie pieniędzy dla wspólnoty gdzieś na
      Krowodrzy.
    • gazeta_mi_placi Re: Wyspiański Park- Wawel Service 28.11.09, 20:16
      Okolica naprawdę bardzo dobra i przyjemna.
      Blisko do centrum i dobry dojazd.
      Bardzo dobra infrastruktura.
      Spokojnie.
      Nie ma bloku na bloku jak na wspomnianym tutaj Ruczaju który coraz bardziej
      przypomina betonową dżunglę gdzie blok na bloku blok pogania.
      Blok jest ładnie zaprojektowany.
      Latem kilka razy przechodziłam bezpośrednio tej lokalizacji i naprawdę
      sympatyczne miejsce.

• Gość: michal Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: *.jobpartners.com 20.04.10, 11:20
        Wypisujecie tu same glupoty. Klucicie sie o nieistotne rzeczy. Po pierwsze 6999
        za metr to nie jest tanio to duzo, bo przy rozsadnym metrazu daje kilkaset
        tysiecy. Ale patrzac na inne oferty z okolicy to wcale nie jest nic
        nadzwyczajnego. Ukryte pragnienia w ostatniej fazie szly po ponad 7000. Ceny w
        okolicy ksztaltuja sie w granicach 6000 - 8000 w zaleznosci od mieszkania. Co do
        pociagu to napewno na minus. Linie sa dwie towarowa (ze 2 na dzien z tego co
        wiem) i zwykl np na balice torche dalej od bloku ale za to dosyc czesto. Z
        drugiej strony pociag jest ekologiczny nie ma spali itd.. a np w Ukrytych
        pragnieniach maja widok na stacje transformatorowa i jakos nikomu to nie
        przeszkadza. I zaraz strzela tam dwupasmowke pod oknami bo tak jest w planach
        wiec z dwojga zlego wole ekologiczny pociag ;). Jesli porownac to z Ruczajem to
        wiadomo tam jest taniej ale i gestosc blokow znacznie wieksza, jedna droga
        wyjazdowa i planowana budowa tramwaju. Na krowodrzy wszystko juz jest a i
        bloczek wawel serwisu ma troche przestrzeni nawet dzieki tym nieszczesnym torom
        ;). No i lokalizacja przede wszystkim bardzo dobra, mieszkam na krowodrzy i
        bardzo sobie chwale.
        • Gość: wuhae Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 14:50
          czyli jednak kiepsko się sprzedaje skoro trzeba było odgrzebać temat.
          • Gość: bart Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: 77.236.0.* 16.05.10, 16:19
            a może ktoś ma spóźniony zapłon:)
        • Gość: Kinga T. Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.10, 17:40
          Byliśmy ostatnio na dniu otwartym. Zazdroszczę osobie, która kupiła mieszkanie z tym ogromnym tarasem. Można tam zrobić własny ogród w mieście. Generalnie mieszkania tam są ok. Klatka schodowa mi się też podobała z tymi lampkami w podłodze i te płyty betonowe takie ozdobne na ścianach przy wejściu. Takie coś innego w stosunku do budownictwa do którego jesteśmy przyzwyczajeni. bez wazeliny, ale naprawdę mi się podoba.
    • Gość: Rysiek Re: Wyspiański Park- Wawel Service IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 21:28
      Kupiliśmy mieszkanie tam! Dla nas ta lokalizacja była bardzo korzystna. Już niedługo się przenosimy. Żona to z zazdrością spogląda na ten ogromny taras, który sobie ktoś tam wykupił. Budynek jest ok. Klatki schodowe też bardzo ładnie zrobione - szczególnie te światełka w podłodze dodają uroku. Są ty jacyś sąsiedzi?
      • morfinka_12 Ryśku!!! 17.10.10, 09:43
        Ryśku, o lokalizacji się nie dyskutuje, jest super, porozmawiajmy o tyl ile razy twoja firma wypowiedziała umowę klientom na te mieszkania (podpowiem razy dwa) i czy siedząc na tym tarasie ktoś kto go ma może być
        a) drużnikiem
        b) zawiadowcą stacji
        c) fanem kolejnictwa

Bo ten budynek stoi na torach!!

A jak wam każą pisac pochleben posty to błagam nie piszcie o tych światełkach w kółko, one nie wygłuszą pociągu co 5 minut.
        • Gość: Rysiek Re: Ryśku!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 13:26
          Moim zdaniem przesadzasz i to bardzo. Pociągi wcale tak nie przeszkadzają i są w takiej odległości, że się nic złego nie dzieje. Nie jeżdżą tak często i nie hałasują. Byłem tam już kilka razy i to przez dłuży czas i jakoś nie widziałem tych pociągów co 5 minut. Nie wiem skąd taki wymysł. Znajomi mieszkają na Karmelickiej i tam są tramwaje naprawdę są co 2 minuty.
          A z tego co rozmawiałem z pracownikami to ma być tam wybudowany wysoki płot, który zasłoni i zagłuszy.
          Co do lampek to napisałem o nich bo są naprawdę urokliwe. Idź i zobacz, a potem się wypowiadaj. Nigdzie wcześniej czegoś takiego nie widziałem więc chwalę i tyle. W ogóle całe klatki schodowe są wykonane bardzo ładnie i starannie co się nie zdarza często. Wiem bo oglądnąłem ostatnio całą masę budynków.

P.S. a jak już rzucasz fachowym nazewnictwem to sprawdzaj jak się ten fach naprawdę nazywa bo ja nigdy nie słyszałam o drużniku ale o drÓżniku to i owszem.
          • naczelny_przesmiewca Re: Ryśku!!! 21.10.10, 15:13
            O proszę. Deweloper wybuduje "wysoki płot, który zasłoni i wygłuszy". Szykuje się spora inwestycja, bo zasłonić kilku piętrowy budynek bo nie lada wyzwanie. Już widzę ten "płot" akustyczny sięgający ósmego piętra, może zgarnąć sporo lokalnych nagród.

Czekamy na kolejne ciekawostki wprost od dewelopera.
            • Gość: gość Re: Ryśku!!! IP: *.umwm.pl 02.11.10, 15:34
              Ciekawe, czy odadzą ten blok jeszcze w tym roku. Niby skończyli budować, a nikt się nie wprowadza???
              • Gość: gość Re: Ryśku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 12:32
                Oddali już do użytku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka