Gość: Magda IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 08:11 Czy ktoś wie ile jest osób na jedno miejsce w tym roku na psychologii (wydział filozoficzny)??? z góry dzięki za odpowiedź :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm.. Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:29 około 18.70.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 08:34 Dzieki, to i tak mniej niż w tamtym roku, a wogóle skąd masz tę informację ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.. Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:44 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2138834.html?as=1&ias=4 Tylko ile w tym prawdy to "nikt" nie wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:52 tak to prawda jest ok. 19 osob na miejsce, napewno- dzwonilam i zapytalam a na stosowana????? jak zadzwonilam to mi pani "niezwykle upszejmie powiedziala ze takich informacji nie udzielaja!! niezle z nich sa tajniaki moze wy wiecie ile jest na stosowana?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 23.06.04, 22:11 wg podobnego "gazetowego" zrodla - okolo 17 ... ale jak widac na ponizszym przykladzie jest to efekt dublowania kierunkow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 16:24 Uch... i złudzenia, że jakoś będzie prysły... :( Ania, ty zdajesz na zwykłą czy na stosowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:14 zdaje na jedna i druga... za co ja sie biore?? ech... ale musi sie udac!! przygotowywalam sie wiec teraz potrzebne mi jeszcze szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 22:57 Też o tym myślałam, ale ostatecznie stwierdziłam, że wolę się przygotować na jeden egzamin... teraz już wiem, że zawaliłabym obydwa.. heh.., ale racja 'musi się udać!' A szczęścia wypatruję już od jakiegoś czasu, i chyba już wystarczy :) Hm.. tak wogóle to skąd Ty jesteś, Ania ? Odpowiedz Link Zgłoś