Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA na UJ

IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 08:11
Czy ktoś wie ile jest osób na jedno miejsce w tym roku na psychologii
(wydział filozoficzny)??? z góry dzięki za odpowiedź :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: hm.. Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:29
      około 18.70..
    • Gość: Magda Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 08:34
      Dzieki, to i tak mniej niż w tamtym roku, a wogóle skąd masz tę informację ?
    • Gość: hm.. Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:44
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2138834.html?as=1&ias=4 Tylko ile w
      tym prawdy to "nikt" nie wie:)
    • Gość: ania Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:52
      tak to prawda jest ok. 19 osob na miejsce, napewno- dzwonilam i zapytalam
      a na stosowana????? jak zadzwonilam to mi pani "niezwykle upszejmie powiedziala
      ze takich informacji nie udzielaja!! niezle z nich sa tajniaki
      moze wy wiecie ile jest na stosowana??
      • Gość: eM Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 23.06.04, 22:11
        wg podobnego "gazetowego" zrodla - okolo 17 ... ale jak widac na ponizszym
        przykladzie jest to efekt dublowania kierunkow ;-)
    • Gość: Magda Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 16:24
      Uch... i złudzenia, że jakoś będzie prysły... :( Ania, ty zdajesz na zwykłą czy
      na stosowaną?
      • Gość: ania Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:14
        zdaje na jedna i druga... za co ja sie biore?? ech... ale musi sie udac!!
        przygotowywalam sie wiec teraz potrzebne mi jeszcze szczescie
        • Gość: Magda Re: PSYCHOLOGIA na UJ IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.06.04, 22:57
          Też o tym myślałam, ale ostatecznie stwierdziłam, że wolę się przygotować na
          jeden egzamin... teraz już wiem, że zawaliłabym obydwa.. heh.., ale racja 'musi
          się udać!' A szczęścia wypatruję już od jakiegoś czasu, i chyba już wystarczy :)
          Hm.. tak wogóle to skąd Ty jesteś, Ania ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka