Gość: kora IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 09:20 kto dostał się do X LO i co sądzicie o tej szkole ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 11.07.04, 11:19 Ja się dostałam (gdzieś mój temat zaginął:( ). Myślę, że będzie dobrze... Już po nocach zaczyna mi się śnić ta szkoła - psychoza mnie dopadła, he he he :D. Jestem w "A", a ty??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: 62.233.163.* 09.07.05, 22:32 ja też jestem w A i troche przerażona tymi komentarzami sama nie wiem czy tam chce iść:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:19 nie przejmuj się,wcale nie jest żle, ja po 1 roku jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: 62.233.163.* 10.07.05, 21:05 dzięki !!! może już nie będe sie tak bać:<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:22 nie ma się czego bać! dobrze jest :D ja akurat byłam na profilu ang.-niem. więc w sumie wszystko mam na podstawowym-poza językami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:25 o ja też jestem w A jak coś to zostaw swoje gadu to może pogadamy:P <ewentualnie ja zostawie swoje jak masz jakieś opory:P<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:28 upst pomyłka :p pomyliłam daty mojego pisu moze nie być <tego z 12.07.2005.godziny 20.25:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 14:43 ja jestem w "j" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:54 'G' optymistyczne ... =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalenka Re: kto dostał się do X LO IP: 81.186.225.* 13.07.04, 17:57 czesc. jestem absolwentka, dostalam sie na kierunek studiow na ktory chcialam, ale musialam wlozyc w to duzo wlasnej pracy, x lo nie uczy za dobrze, nauczyciele duzo wymagaja, ale malo ucza sami, wiec jak chcesz byc orlem musisz sam sie uczyc w domku. A jak nie chcesz sie uczyc, to wiesz... przebrniesz przez te 3 lata. Powodzenia! Liceum bardziej stawia na imprezy i fajnych ludzi chyba niz na poziom nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 13.07.04, 18:51 Co się pozmieniało z tymi klasami - jakiś komunikat wisiał. Może dodali kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:06 gdzies czytalam ze mieli utworzyc jedna dodatkowa klase ... tylko nie wiem jaka /?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 13.07.04, 23:00 Jeszcze lepiej. Teraz to już całkiem człowiek będzie się czuł anonimowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 18:49 będą 2 klasy "A"...a ja jestem w klasie D! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 24.07.04, 11:35 Co??? To w której jestem klasie??? :D 1Aa czy 1Ab ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:22 Nie wiem ;) Jedź i sprawdź...W każdym razie gdyby nie tworzyli dwóch klas "A" to moja koleżanka by się do tej szkoły nie dostała-tak mi powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 24.07.04, 17:54 A dostała się za pierwszym razem? Słyszałam, że popularna była ta klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:44 Właśnie tak.Dostała się fuksem tylko dlatego ,że postanowili zrobić dwie klasy "A"... Już 2.07 była na liście przyjętych,chociaż miała tylko 140 ptk. A moja druga kolezanka miała 148 ptk. i dostała się dopiero w 2 rekrutacji-ale do innej klasy (nie A).Tak więc nieco dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:19 A w klasie "j" jest aż 39 osób...trochę dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 25.07.04, 00:26 Nie no, wiedziałam, że to jest WIELKA szkoła, ale żeby aż tak wypychać klasy po same brzegi???? Mam parę pytań. 1. Wiecie może coś o kółkach zainteresowań? Np. plastyczne albo historyczne itd... 2. Książki. Wiadomo jakie będą podręczniki (byle nie zaciężkie :D)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:33 nie wiem nic o zadnych kółkach... no chyba ,że chearlederki-nie wiem czy dobrze to napisałam-zaliczasz do tego... Mam nadzieję,że będą jacyś fajni nauczycele mnie uczyć...Wrrrr boję się ,że niejaka pani Jagocka będzie moją wychowawczynią- nie najlepiej o niej słyszałam.. Ale to jeszcze calutkki miesiąc i 1 tydzień wakacji:) A co do histori to na pewno gorsza nauczycielka niż z mojego byłego gimnazjum to nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:28 Podręczniki jak dla mnie moga być dowolnie ciężkie bo i tak ich nie nosze =P Co do wychowawców to wysoce prawdopodobne jest iż dostanie mi się Kordyka... przynajmniej zdaniem kobitki w sekretariacie /bo mat-fiz/ tylko nie wiem czy mam się w związku z powyższym cieszyć czy płakać. Słyszałam tak skrajne opinie... zobaczymy pozdrowienia od jeszcze optymistycznej z! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:04 czy wiecie może kto będzie wychowawcą klasy biol.-chem. z angielskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:09 Mam dla was BArdzo WAŻNĄ informację. Otóż wczoraj byłam w XLO(myślałam ,że są spisy podręczników-nie ma)i są listy klas. JA jestem w klasie E ( z poszerzonym angielskim i niemieckim). Wszystkie klasy cofnięto o 1 literkę. Trochę dziwnie to tłumaczę...heheh. Chodzi o to ,że ja byłam w klasie "D" ,ale teraz ten oddział to klasa "E". A co do wychowawców to nie pisze jaka dana klasa ma nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 27.07.04, 19:07 CO?????????? No to jak to teraz jest?? To nie ma A tylko od razu B? O nie ja też jutro looknę! Wogóle co to jest? A przy okazji: są już spisy podręczników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:57 Gość portalu: niunia napisał(a): > CO?????????? No to jak to teraz jest?? To nie ma A tylko od razu B? O nie ja > też jutro looknę! Wogóle co to jest? dramatyzujesz =P Skoro zrobili dodatkową klase o profilu takim jak 'A' to zapewne ta dodatkowa klasa została mianowana klasą 'b' i reszta się deczko przesunęła względnie tą nową wabnęli 'a' i przesunęło się wszystko > A przy okazji: są już spisy podręczników? z tego co mi wiadomo to nie ma ale jak będą to weźcie poinformujcie niedoinformowanych /patrz np. z!/ na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:24 nie wiecie co z książkami? czy szkoła ma sprowadzac ? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 05.08.04, 12:21 Dzisiaj raczej się nie wybieram do X, ale może jutro jak nic mi nie wypadnie... Jakby co, to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: kto dostał się do X LO IP: 217.98.98.* 05.08.04, 17:16 wydaje mi sie ze klase biol - chem z poszerzonym anglikiem moze miec Pani mgr Kuczek, powodzenia! (wiem ze miala ona ostatnio klase biol-chem, jest biologiem) Pozdrawiam wszystkich idacych do X LO, a co do tej klasy mat-fiz to tez moze byc wychowawca Kordyka:) W tym roku skonczylam to liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 08:10 dzięki za pozdrowienia patka, co możesz powiedzieć o Pani Kuczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: kto dostał się do X LO IP: 217.98.98.* 13.08.04, 12:50 p. Kuczek uczyla mnie 2 lata, pierwsza i druga klase, potem zmienili mi nauczyciela. No coz moge powiedziec, byla wymagajaca, robila niezapowiedzine kartkowki, jak miala zly humor(czesto palowala). Potrafila zastraszyc uczniow, ja sie stresowalam czesto przed biologia. Nigdy specjalnie sie nie pasjonowalam biologia, moze dlatego tak to odebralam. od strony wychowawcy jej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podnoszę ;) Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:31 Nie wiem czy w tuym roku jest coś t akiego jak klasa informatyczna. Jezeli tak to wszyscy uciekajcie z tej klasy i przepisujcie się do innych. W tym roku skończyłem klasę informatyczną ale naprawde te 4 lata zmieniły moję poglądy na temat komputerów. Wszystko to za sprawą jednego człowieka. Pewnego informatyka z X zakładu. Co by nie było to miło wspominam lata licealne. zapraszam na stronę byłej klasy z X zakładu www.kvortal.prv.pl Zobaczycie jak wygląda "Dziesiąśtka" od środka. Pozdro 4all. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:56 coraz bardziej się boję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 15.08.04, 13:37 Nie szkółka jest bardzo sympatyczna sama w sobie. Przede wszystkim panuje tam zajebista atmosfera. Wiele imprez itp.itd. Nie ma sie czego bać. Na waszym miejscu tez wybrałbym X zakład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: kto dostał się do X LO IP: *.um.krakow.pl 19.08.04, 14:23 W tym roku ukończyłem X - lo. Miło wspominam te 4 lata. Ukończyłem klasę informatyczną. I zapewniam Was nie ma potrzeby uciekania. To jest właśnie to czego szukacie. Spoko, na luzie i nie butują człeka. Czego więcej potrzeba. Wiedzę solidnie kładą do głowy. Maturę zaliczyłem spokojnie, na luzie i jestem już studentem upragnionego kierunku. Chyba nic nie muszę dodawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:58 Wywiesili podręczniki ? bo skończyłam się 'wakacjować' i mam zamiar ruszyć pod X tylko nie wiem czy jest po co ... /?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:08 wie ktoś??? eh...nie chce mi się nic....tym bardziej iść pod 10LO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kto dostał się do X LO IP: *.dialup.telenergo.pl 22.08.04, 20:59 witam, ja jestem w drugiej juz klasie , spisu książek jeszcze nei ma, sądze, że bedzie tak jak w zeslym roku, ze dowiemy sie dopiero na poczatku wrzesnia... jakich macie nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:04 nic jeszcze nie wiemy o nauczycielach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:07 w związku z powyższym książkom dajmy spokój to co by wątek za nisko nie spadł, bo jeszcze się może przyda ... inny zestaw pytań: wiadomo o której jest rozpoczęcie? bo jakby miało być jakoś wybitnie wcześniej /czytaj przed 10/ to się musze zacząć nastawiać psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:06 rozpoczęcie roku dla pierwszych klas jest podobno o 11.30 /wcześniej o godz.10.00 jest msza w kościele św.Floriana/,dla starszych klas rozpoczęcie roku jest o 8.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:28 w tej szkole jest naprawdę żle .dyrektorki takiej jędzy jeszcze nie widziałem chodzę już 2 lata a teraz idę do 3 klasy więc możecie mi ufac wiem co piszę .A p.prof.Jagocka ach... szkoda gadać.jak macie jakieś pytania to walcie śmiało odpowiem szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:40 bedzie jak będzie... nawet się cieszę ,że tam idę :D .co uczeń to inna opinia. przekonamy się na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:11 taaaa i w środe o 17.30 jest zebranko ... moja rodzona już skacze z radości i macha odnóżami ;P a co do 'ucznia' to wpadnij po pierwszym jak będziemy znać swoich nauczycieli to napiszesz kogo się bać powinnam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:32 ehh nerwy mnie zżerają..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! spokojnie, będzie dobrze ;] n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen i się zaczęło IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:08 życzę wszystkim miłego nowego roku..... ...szkolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszoklasista Nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:31 Co sadzicie o tych nauczycielach -czy sa wymagajacy , ostrzy , trzeba byc aktywnym ,robia duzo sprawdzianow ,niezapoweidzianych kartkowek itp. : C.Czopek J.Raźna Sąsiadek M.Golec M.Sieniawska K.Tynor L.Nawracaj E.Kopycińska Pobierza L.Uroda A.Piszczek D.Jagocka Wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZEN Re: Nauczyciel IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:31 TYCH ZNAM: GOLEC -SPOKO KOLEŚ TYNOR OD CHEMI-UJDZIE NAWRACAJ OD GEOGRAFI-U NIEGO NIC NIE MUSISZ SIĘ UCZYĆ KOPYCIŃSKA MAJCA-GÓRA 3 SPR.W SEMESTRZE SPOX JAGOCKA-TO TWOJE NIESZCZĘŚCIE ONA MA OKRES 365 DNI W ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: Nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:39 A Wierzbicka Starachowski Burakowska albo Kozub coś ci mówią ? /za ewentualne błędy w nazwiskach nieodpowiadam/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Nauczyciel IP: *.blich.krakow.pl 01.07.05, 20:33 Skończyłem X LO w zeszłym roku, fajna szkoła. Z tych nauczycieli miałem tylko z Kozub, całkiem fajna, wiele nie wymaga, wystarczy sie uczyc z tego co podyktuje na lekcji, no i w pierwszej klasie były tylko jazdy z ćwiczeniami - trzeba było się na męczyć zeby dostac dobrą ocenę. A tak generalnie to z roku na rok coraz bardziej luźno było. A co do Urody ( to jest ksiądz od religii) nie miałem z nim ale troche słyszałem i wiem ze religia była na "wysokim poziomie". Zdecydowanie lepiej było z Ozdobą, kompletnie nic nie trzeba było robić a 4 z religii jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:36 i wykrakałam ... Kordyka w sumie odniosłam wrażenie że nie jest taka zła jak o niej mówią tylko zdaje się że chciała na nas zrobić wrażenie okropnej Pytanie za sto punktów: to jest tylko prywatny wymysł pani K. żeby 'przez pierwszy tydzień chodzić po szkole na galowo, bo ... ... trza zrobić dobre wrażenie na nauczycielach' czy to taka TRADYCJA ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZEN Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:35 NIE TO WYMYSŁ NIE DAJCIE SIĘ A CO DO KORDYKI TO CI RADZĘ SIĘ PRZEPISAĆ BO BĘDZIE B.TRUDNO KIEDYŚ UDUPIŁA CAŁĄ KLASĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:42 Się NIE DAMY !!! przepisać się nie mam gdzie bo w ewentuanym mat-fiz-info i mat-chem-inf nie ma niemieckiego ;[ Jej klasa twierdziła że dla nich była całkiem - całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:44 z! to ty z moja przyjaciółką do klasy chodzisz!!!! i mi już mówiła o tym galowym tygodniu...hehehehe ja tam nie muszę na galowo,wiec żadna tradycja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:53 twoja przyjaciółka ma jakieś imię ? bo może kojarze ... ostatecznie dziewczyn nie jest tak dużo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:54 no pewnie ,że ma! Basia :) a może ty nią jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:58 taaa, to jakąś Basie mamy w klasie ? dobrze wiedzieć ;] galowy tydzień to mnie tam kiszka a już napewno nie wystąpie w spódnicy i białej bluzce ... WYKLUCZONE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:11 no widzisz...z netu dowiadujesz się kogo masz w klasie:) a jak ogólne wrażenie? ja mam 29 dziewczyn i 6 chłopaków....wrażenie? złe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:19 wrażenie: szkoła: chyba fajnie ludu /czytaj klasa/: chyba jeszcze lepiej prof K.:narazie bez komentarza ... i tych 22 facetów ... /ostatecznie muszę sobie odbić moją w 2/3 żeńską klase w gim -językową zresztą- / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:23 i nie łam się moja koleżanka poszła do LO na profil dziennikarski i ma 3 facetów w klasie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:31 no jest 1 plus...moją wychowawczynią nie jest pani JAGOCKA,z czego suię bardzo cieszę :D .co prada uczy mnie ,ale tylko 2 razy w tygodniu-biologi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:36 ja też chce 2x w tygodniu biologie! i chemie! w zamian zabrać mi prosze 1 historie i 1 polski ;] kto to widział na matfizie 5 polskich i 2 historie?! blah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 01.09.04, 20:38 NAWRACAJ - zero nauki, na poczatku moze straszyc, ten nauczyciel nie pyta, tylko jak sie podpadnie na lekcji glosnym zachowaniem moze poprosic, na klasowkach sie sciaga jak nic. LUZIOR, ale nic sie tym sposobem nie nauczysz! KOPYCINSKA - super babka, naprawde, ma dobre podejscie do uczniow, zawsze pomoze i na klasowkach mozna czasem wspolpracowac, nie pyta, a jak juz cos, to chetnych:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 01.09.04, 20:43 KSIADZ LESIU URODA - lepiej temu czlowiekowi nie przedstawiaj swego zdania, a jak bedziesz dyskutowal o czyms to i tak sie niewiele dowiesz. SLABY CHARAKTEREK. STARACHOWSKI - no te lekcje historii byly ok. byle byc cicho. No tyle ze pytal solidnie po 2,3 os. na lekcji. Nigdy nie robil kartkowek. I gnal z materialem, ale jak ktos sobie olewal to i tak sobie poradzil. W zasadzie w semestrze 1 test lub opisowka do wyboru, odpowiedz ustna (mozna oczywiscie bylo sie zglosic i sie mialo luz, bo nigdy nie pytal nikogo bez zakonczenia wczesniejszej kolejki) i mapka konturowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ughr Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:46 a wiecie cos o pani Cecylii Czopek od polskiego? albo o Agnieszce Piszczek od histy [btw - moja wych.] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 01.09.04, 20:53 jedynie mi sie obilo o uszy to nazwisko babki z polaka, mloda kobieta, ale nic nie potrafie Ci powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajec Re: kto dostał się do X LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 21:44 p. CZopek jest bardzo sympatyczna, troszke wymaga, ale dobrze uczy i mozna sie przy niej czegos nauczyc na lekcjach, no i trzeba czyatc lektury, bo w tej kwestii bywa neiustepliwa, raz jak nas dopadla to spalowala polowe klasy.... A przy okazji pozdro dla p.Kordyki! Nie taka straszna, wymagająca i ostra ale w gruncie rzeczy bardzo sympatyczna kobieta. Poprostu kocha matematyke! Ale jako jeden z nielicznych matematyków potrafi sprzedac swoja wiedze tak, ze uczniowie wiedza o co chodzi... chociaz czasem zasuwa z materialem tak, ze sie tylko kurzy no ale coz semstr króki a wiedzy sporo. Nie łamcie sie! P.Kordyka jest świetna chociaz duzo sie przez nia wycierpicie, jednak docenicie to później. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:36 trochę mnie pocieszyłeś, a co sądzisz o p.Kazmirowicz /od chemii/, Lewińskiej /angielski/ i Zapart /informatyka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:18 mnie też będzie uczyć matmy Kordyka, polskiego Szatko a wychow. jest Iwona Kuczek. co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:21 a angielskiego Barbara Lewińska jaka ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 02.09.04, 15:57 IWONA KUCZEK??? Jako wychowawczyni to nie wiem, ale jako nauczycielka to jest wymagajaca. Bedziesz musiala sie uczyc tej biologii czy chcesz czy nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 02.09.04, 16:49 Czy kogoś uczy Krzysztof Kucharski ?? Co do Nawracaja. Laseczki pod koniec semestrów ubierajcie krótkie spódniczki i jakieś fajne bluzeczki. 4 lub 5 gwarantowane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:40 Jeśli jest od informatyki to MNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 02.09.04, 20:19 Tak jest informatykiem i moim byłym wychowawcą zarazem. Powiem krótko i tresciwie - macie p*r*z*e*j*e*b*a*n*e W kręgu moich znajomych nazywany był renegatem, matrixem. Koleś ma totalnego fioła na punkcie przestrzegania wszelakich regulaminów. ŚWIR i tyle. Pozdro dla Ciebie i całej Twojej klasy. 3majcie się ciepło i mocno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 02.09.04, 23:47 no mnie uczyl infy:) Koles nie za bardzo w temacie siedzi. Przpisywal na tablice z ksiazki i faktycznie jest taki solidny, ze do pracowni informatycznej nawet z drozdzowka wejsc sie nie moglo, a potem wpisywal spoznienie.:D ale nauczyc sie nic nie nauczysz. I pamietaj, jak masz infe pierwsza rano, to badz lepiej na czas, jak kiedys sie spoznial, tak teraz zmienil zadady i wpisuje spoznienia:) Pozdrawiam! Kuchara rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:55 a co powiecie o polonistce pani Dyduch? miałam dziś z niz lekcje...mruczy pod nosem,znerwicowana jakaś...ogólnie złe wrazenie...może napiszecie czy bać się jaj?;) hallo z! z kim masz wf? i miałam już biolcę z Jagocką,na razie spokojna...A coś wiecie o babce od angielskiego Magdalenie Bukowiec? zdaje się być jędzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 03.09.04, 15:44 tej polonistki nie znam. Być może nowa. WF wuefistów znam wszystkich pewnie z racji gry w reprezentacji przez 4 lata. Ogólnie spoko ludzie. A Ty z kim masz. Bukowiec :> Ciężka sprawa. Jędza z niej straszna. to fakt. kartkówki na każdej lekcji. Zdaża się że piszesz sprawdzian, po sprawdzianie kartkówka a potem jeszcze pytanie. fajnie nie ?? Jakbyscie mieli jeszcze jakieś pytanie to walcie. Odpowiem na każde. Pozdro dla wszystkich z X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:10 jeszcze nam nie przydzielili nauczycieli od WF-u ....dziś gralismy 2 godziny w siatkę...taaaakkk ja z moim wzrostem grałam w siatkę,no ale cos Ci ludzie inni nie chcieli grać...Cóż Bukowiec właśnie na jędzę mi wygląda,miły bedzie ten angielski ( mam 5 razy w tygodniu -lol),może spadnę do niższej grupy z anglika. A Dyduch(może nazwisko przekręcam...) to nowa chyba nie jest -ma z 50 lat,niziutka,zasuszona,rude krótkie włoski,wredna,mruczy pod nosem-koszmar! A i babka od fizyki też taka ostra (p.Monika-jakaśtam- uczy w sali 20) przypomina mi zombi ;P . Z wychowawczyni się cieszę -pani Ewa Błąkała -jak na razie bardzo miła :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:11 ejj nie Dyduch ale Dobosz...kurcze pomyłka jednak Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 03.09.04, 16:29 no to by sie zgadzało. osobiście mnie nie uczyła ale sprawdzała moja mature dostałem 4 wiec chyba jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 03.09.04, 18:00 eeeehhhh... nie bojcie sie, BUKOWIEC, fajna babka jest, nauczysz sie anglika. Uczyla mnie, lekcje wcale nie byly straszne, a czasem wrecz sympatyczne, jak babka zaczela z czegos polewac, na klasowkach nie sciagniesz, ale za to mila atmosfera. No i ucz sie slowek, do tego odpowiedz, testy z gramatyki, jak wszedzie! Babka jest ludzka!!! Popatrz na to z innej strony, po co sie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris McCandless.. Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 14:45 Mysle sobie, ze M. Bukowiec jest nauczycielka, ktora zupelnie nie zasluguje na taki "przydomek". Coz, fakt, bywa wymagajaca w zwiazku z czym, o zgrozo, mozna sie bardzo duzo nauczyc. Tym bardziej, ze poza wymaganiem dobrze uczy. Mily, zabawny klimat na lekcjach, czasem wrecz akcje abstrakcyjne (spiewajaca choinka..)Jedna z fajniejszych osob w zakladzie, co przyznalaby duza czesc bylych uczniow. aha, i mozna zameczac na GG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek kimono Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:30 Co do prof Bukowiec to nie taki diabeł straszny jak go malują, chcesz sie uczyc to sie nauczysz- ona Ci w tym pomoze, nie chcesz dostaniesz to na co zasluzyles. W X lo jak sie chociaz troche uczysz to spokojnie sobie poradzisz ale nie wystarczy troche! Jak trafisz na kiepskich nauczycieli to pozniej tez bedzie kiepsko... Wiec cieszcie sie ze ja macie, chociaz angielskiego was nauczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:09 To Kordyka jeszcze męczy uczniów w X?? O Boże! To był koszmar, wogóle cała ta szkoła to koszmar - ja tam męczyłam się przez 4 lata ... Na szczęście to już dawno za mną W każdym bądź razie szkoły NIE POLECAM !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korac Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 19:35 czy ktoS zna p.Kazmirowicz - chemia i Lewińską - angielski Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 03.09.04, 23:08 Kaźmirowicz. Pełen luz. zero stresu na lekcjach. zero pytań. 2,3 kartkówki na semerstr i tyle. Tej drugiej nie znam. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 07:36 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 05.09.04, 23:14 napiszcie jutro jak wrażenia z kolejnego nowego dnia w szkole :D:D:D Pozdro dla "kotoof" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ughr Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:55 jak na razie dosc ponuro. miałam lekcje z Pobierzą od PO. Wydaje sie ostra... Piszczek mnie dołuje, boje sie tej kobiety, a co do Cecyli Czopek mam mieszane uczucia. Czy u tej polonistki jest szansa na 5 ? czy tez wogole nie daje.. i co trzeba zrobic? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:10 czy w tej szkole lekcje muszą zaczynać się tak wcześnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 09.09.04, 20:30 Kiedyś naprawdę to docenisz. Po miesiącu. Zapewniam Cie. Zastanów się czy wolałabyś spać do 11 iść na 12 ileś i wychodzić wieczorem tracąc resztę dnia, czy wtsać na ta 7 (po 2 tygodnaich sie przyzwyczaisz) wychodzić o 11 i mieć reszte dnia wolna. Bo ja zdecydowanie wolę opcje nr 2. A po miesiącu wstawanie na 7 weszło w rutynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: X L.o :) IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 19:18 nie załąmujcie się :P . szkołe skończyłam w tym roQ, naprawdę niekiedy w niej było śmiesznie. MAm pytanie, zmieniło się grono pedagogiczne szanowne dziesiątkowe? słyszałam ,ze Studzińska poszła sobie uczyć do IX lo ( wreszcie, nie mogła tego zrobić za moich czasow? ) A na przykład pani profesor Śmiłek.. uczy kogoś? ( tak na marginesie zaista nauczycielka. nie uczyła mnie osobiście ale dużo o niej słyszałam). Pozdrawiam was serdecznie, nie strzaskajcie sobie nerwów dostrzętnie przez tą szkołe :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: X L.o :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:07 a od czego jest ta pani? Odpowiedz Link Zgłoś
salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:15 To kochana babeczka! Naprawdę - wymagająca ale nikogo nie da skrzywdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 11.09.04, 16:10 Śmiłek o boże. Ona jest hmmm bez komentarza. A uczy angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 12.09.04, 15:52 Wracam po długiej przerwie ;) Wiecie coś o pani prof. Cieśli? Jest na nią jakiś "sposób"??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 12.09.04, 17:27 niestety Ci nie pomogę. nie uczyła mnie. :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:48 a jaki jest sposób na p.Kordykę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:17 Sposób na Kordykę? Buahahaha - przenieść się do innej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:27 a co powiecie o prof.Wojciechu Mazurze -historia... Ostro pyta? Częste kartkówki? Bo tak jakoś mi surowo wyglada...Te 2 metry wzrostu... Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 12.09.04, 21:44 baaaaaaaaaardzo symatyczny koleś. Ale jako jedyny naucziel wystawił ndst na maturze :/ wiec nie wiem sam co mam o nim myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:26 a ja mam do Ciebie pytanko...Co zdawałeś na maturze , i czy materiał rozszerzony czy podstawowy?i do jakiej klas-profil- uczęszczałeś w 10LO? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:40 powracam po długiej przerwie.napiszcie coś więcej o naszej kochanej szkole<pierwsze wrażenia>.ja tu już 3 roczek i mam dość ale wreszcie za kilka miesięcy matura.co do Cieśli to miałem z nią lekcje WOK.wspomnienia raczej nijakie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:14 czy ktoś zna p.Magdalenę Świsterską od angielskiego, czy jest b.wymagająca Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 14.09.04, 10:11 Na maturce zadawałem obowiązkowy pisemny i ustny polski. Ponadto pisemnie i ustnie geografię jako przedmiot dodatkowy i usnty język, którym był rosyjski. Zdawałem wszystko w zakresie podstawowym nawet nie interesowało mnie to czy można zdawać rozszerzony (ale nie kryjmy się nawet jeśli mozna było i tak bym nie zdawał :P). Profil no cóz fantastyczna informatyka się kłania. 4 lata w klasie profilu informatycznym. Tak na marginesie X Lo uchodziło za szkołę z najlepszym profilem informatycznym w Krakowie. G.... prawda. Nie nauczyłem sie nic nowego. Byćmoże ze względu na to kto uczył mnie tej informatyki a był to "fantastyczny" Praf. K. Kucharski (mój wychowawca zreszta) który jest chyba najgorszym nauczycielem chodzącym po tym globie. Pozdro 4all. 3mcie sie jakoś w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 15.09.04, 18:07 Z kim macie PO??? Bo mnie uczy pani D. ;) Już się boję! Ostatnio wydarła się na nas, że wszystko rozumiemy... :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:37 mnie uczy - na razie nie jest żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 16.09.04, 13:55 oj o nauczycielce SMILEK mozna duzo gadac. Mnie uczyla anglika, a w zasadzie ona w ogole nie potrafi uczyc! Nic sie nie nauczysz przy niej, od razu Ci to mowie. 4 lata poszly na marne... i to jeszcze, czesto robi klasowki... jak tylko umiesz angika w miare, to przepisz sie do zaawansowanej grupy, tam szybciej sie czegos nauczysz:) POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trend Re: kto dostał się do X LO IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 19:35 ojjjjjj ja tez duzo o tej pani profesor slyszalem, hihihih, jesli wiecie co mam na mysli :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka ;) Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:33 Cooo? Witkowicz juz nie uczy? Powiedzcie ze to plotka :( Byl jedynym debesciakiem w tej cholernej budzie, i faktycznie byl slodziutki :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:22 Witkowicz nie uczy? Ojoj, a to był fajowy gość... A gdzie teraz się podziewa ? może ktoś wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:47 no co tam śpicie w tej 'dziesiątce", czy kujecie tak mocno, że nie macie czasu poklikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 19.11.04, 15:54 Wiecie o co chodzi z tym DUCHEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajec Re: kto dostał się do X LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 21:26 Durmała??? Spko babka, coz torche szalona i wiecznie zajęta, załatwia piętnascie spar na sekunde i rownoczesnie prowadzi, lekcje, przyjmuje rodzico, zaltwia ajkies sprawy w tej kanciapce swojej i jeszcze jakies pismo z kuratorium... jest fantastyczna i ma spore poczucie humoru, naprawde krzyczy bo musi, ale da sie z nia dogadac i jest bardzo OK :) wiem to z doświadczenia bo przez 4 lata bylismy słynną "G" w całym X LO :>>> Pozdroowka Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 16.09.04, 22:57 Słynna "G" buhahahahahahaha. Nasłynniejsza była "K" www.kvortal.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: kto dostał się do X LO IP: *.um.krakow.pl 17.09.04, 10:15 zgadzam się w całej rozciągłości z przedmówcą. Kobitka jest KO na 100%. Jak trzeba to pomoże ( jak tylko znajdzie czas) Faktycznie pracuje przez 25 godzin na dobę we wszystkich możliwych instytucjach. Lekcje często spadały. Tez przez ostatnie 4 lata byłem uczniem słynnej "G". ale na ludzi wyszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 18.09.04, 13:50 To kto to był na naszej lekcji (1a?). Kimkolwiek byliście psorzyca była wami zachwycona... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.09.04, 16:28 slynna G? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 20.09.04, 11:57 pierwsze słysze żeby klasa "G" miała przydomek słynna. No ale cóż prędzej po szkole chodziły słuchy w rodzaju klasa "G" to najbardziej gówniana klasa w historii szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: kto dostał się do X LO IP: *.um.krakow.pl 20.09.04, 12:19 Koleś odbiło ci? A gdzie tyś to swoje kłapciate ucho przykładał, że słyszałeś takie bzdury. "G" zawsze była górą i tego nie zmienisz, czy Ci się to podoba czy też nie. Przykro mi ale nie wbiłeś się w pamięć tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.09.04, 17:14 ale ktora to wogole byla G? powaznie nie pamietam, wiec moze byla srednio slynna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 20.09.04, 19:24 Ej, przestańcie się kłócić o takie głupoty. Co to, w XLO tylko o popularność chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 20.09.04, 20:17 aka buhahahahahaahahahahahaha. leże na ziemi i kwicze ze smiechu czytajac twojego posta. nie moge przestac sie smiac buhahahahahahahahahaha. G jak gówno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krlz Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:39 Buahahaha G to ta 3 klasa informatyczna pokemony, pamiętacie byłe Forum XLO , pisał tam taki jeden z G klasy peo-pokemon, i inni (zresztą kto pamięta maturę z ruskiego wie jak G klasa dupe lizała, pozdro dla K klasy, zapytajcie jakiegoś nauczyciela w XLO o klasę K z ubiegłego roku to wam powie co to byli za ludzie , nawet Ci co najbardziej w dupe dostawali na lekcjach (czytaj leszek) dobrze nas wspominają !! Płaski, Peo i reszta pokemonów, nie osmieszajcie się z ta slynna G klasa, lizdupy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yisrael Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:50 Też mnie bawią samozwańcze sławy - przecież każdy wie, że klasa K nie tylko była słynna i znana, ale jest już legendarna i - nadal znana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubson 4k ;] Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 20.09.04, 21:59 X LO to zajebista szkoła...jak chcesz to nauczysz sie duuuuzooo, jak jestes len to bez wiekszych problemow poprzechodzisz kolejne klasy ;) Ja czasami sie uczylem, czasami nie a mature napisalem zajbiście i jestem na AGH na wybranym kierunku :D Co to nauczycieli to z tych wyzej wymienionych: Bukowiec - bardzo fajna jak jej sie nie podpadnie, dobra nauczycielka, ma poczucie humoru ogolnie wporzo babka ;) Golec - uwielbiałem lekcje matematyki :D zawsze dobra jazda ( chyba ze znajdujesz sie w lipnej klasie, ja mialem wypasiona - 4K rox! ), jak sluchasz i uczysz sie to wyniesiesz wiedze, jak olewasz spawe to pozostaje sciaganie bo z lekcji czasami trudno cos wyniesc :P, duzo smiechu na lekcjach. Lesiu Nawracaj - dziewczyny nie maja sie czego obawiać wystarczy ladnie sie usmiechnac, faceci musza pokombinowac ale nie ma z tym problemu. Jezeli ktos trafi na Lesia to nie polecam geografii na maturze, czesciej opowiada o zydach i kurczakach. K. Kucharski - no comments, zero poczucia humoru, nie dogadasz sie z typem. Traktuje Cie jak potencjalnego matoła, lekcje prowadzi z ksiazki. Niby jak sie chce to mozna sie czegos nauczyc, ale nie czuje sie klimatu w klasie. Jego zdania sie nie podwaza ;P Moj byly wychowawca, totalny ignorant. No to tak sobie napisalem po przeczytaniu wszystkich postoof ;) A co do motywu "slawy" klasy G ;) Nie uwazamy sie ( 4K )za jakas gwiazde X-LO ale o klasie G really chyba nic nie slyszalem...tak jak wyzej kolega napisal: zapytajcie sie kogo chcecie o 4K z ubieglego roku ;) Mysle ze fakt iz nosilismy te powalone garniaki z emblematem X-LO jakos nas wyroznia :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: kto dostał się do X LO 20.09.04, 22:29 Czy ktos ma jeszcze jakieś wątpliwości co do tego że 4 G nie pozostawiła po sobie żadnego śladu. Prawda jest smutna, aczkolwiek prawdziwa - DO CAŁEJ 4 G - JESTEŚCIE ZWYKŁYMI PIONKAMI I LIZODUPAMI. My jako 4 K przynajmniej zostawilismy po sobie wiele sladów i jako klasa jesteśmy szanowani i rozpoznawani przez całą społeczność szkolną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubson 4k ;] Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 21.09.04, 10:01 Ok, ok nie ma sensu sie klocic chyba :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 14:25 hihi, no, to bycie szanowanymi jest naprawde zabawne. (nie urazajac nikogo, po prostu jakos nie odczuwalem szacunku wiekszego do jednej klasy niz do innej z powodu mniej lub bardziej rzeczywistej slawy) a z drugiej strony, wiem, ktorzy to K. z G mam duze problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pin Re: Studzińska!!! IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 19:43 slyszeliscie ,ze studzinska od tego roQ nie uczy w x lo? woooooooow. podobna poszla do ix lo. chwala jej za to, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Studzińska!!! IP: *.net.autocom.pl 23.09.04, 22:19 Jakaś ostra baba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:57 hej pierwsze klasy.czy byliscie juz na wycieczkach integracyjnych, jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 27.09.04, 18:03 w Szczawnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.09.04, 16:19 i zlapali was na piciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 28.09.04, 17:58 ;D nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goolg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.09.04, 18:07 :) ech, co to za wyjazd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:20 czy ktoś wie coś na temat ślubowania pierwszaków; czy będzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: 81.186.225.* 01.10.04, 19:23 z tego co sie domyslam, to bedzie tak jak co roku, 14. pazdziernika.... w kijowie chyba:D pozdrawiam, ale nie dam sobie glowy uciac za to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 01.10.04, 19:37 ale ja mogę dać rękę ;] na pewno 14 w Kijowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:52 to nie będzie lekcji <nadzieja>??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:10 jasne że nie ;] zresztą w wielu szkołach 14 jest wolny 'absolutnie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:55 szkoda że w X nie będzie absolutnie wolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d! Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:55 kto może mi coś powiedzieć na temat klasówek z matematyki u p.Kordyki - czy bardzo trudne i czy dużo zadań ... boję się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:18 mam koleżankę,której wychowawczynią jest ta własnie pani... Ale jest na mat- fizie. Podobno bardzooo dużooo pał było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 06.10.04, 16:31 Gość portalu: na napisał(a): >Podobno bardzooo dużooo pał było bez przesady z tym "bardzooo dużooo" ale w porównaniu z tym co będzie ze sprawdzianu wczorajszego to 'było miło' większość nie zdążyła zrobić nawet wszystkich zadań =[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: kto dostał się do X LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 20:52 No to przyzwczajajcie sie! Standardzik "proszę pomału kończyć. I zbieramy karteczki. Prosze bardzo od ostatniego." Standradzik ze sie nie zdazy wszystkiego zrobic. I raczej 50% klasy powinno dostac paly, wtedy jest wypelniona tzw. ustawowa norma! Najczęsciej jak ktos juz zalapie 3-4 paly pod rząd to wtedy jego rodzice mają audiencję u prof. Kordyki. Nastepnie trzeba potulnie przyjsc z checia poprawy. Najwazniejsze to sie nie załamać, choc wiem ze z perspektywą 4 pał pod rząd moze to byc cieżkie... Głowa do góry, ona was spałuje, troche po was pojeździ, ale za to majce bedziecie umieć jak mało kto i start na studia macie w kieszeni. Opłaca się choć swoje trzeba odcierpieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clafcblahjfbv;a Re: kto dostał się do X LO IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 16.11.04, 16:17 Baska jest fajna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonya Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 07.10.04, 16:33 Jacy nauczyciele są najbardziej wymagający? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:38 ja sie strasznie boję Mazura...jezzu jak on pyta!!!!wrrrr... tak samo Jagocka! nie moze pojąć,że nie jesteśmy biol chemem! a poza tym ja nie znaszę biolcy! ej na jaki film idą 1 klay 14.10? (po slubowaniu!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 07.10.04, 17:57 Chca nas wysłać na Troję... Ręcami i nogami będę się bronić! Za nic w świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: " Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.10.04, 20:55 rok temu byla 'Stara basn'... wiec i tak macie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuna Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 08.10.04, 16:06 Jeeee... "Pręgi" wygrały! A przy okazji 14.10. Będą wtedy lekcje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:11 nie no bez przesady!!! nie ma lekcji!! ślubowanie + kino= dzień bez lekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 08.10.04, 23:56 Chwała Bogu... Babie od infy coś się potentegowało i kazała nam poprzynosić ksiązki... :P Już się zlękłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 08.10.04, 23:57 Aha, a wiecie może jak będzie wyglądać to ślubowanie? Mam się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 13.10.04, 13:01 Słyszeliście wczoraj gadkę pani D.? Emerytowani renciści, śrubowanie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 16.10.04, 00:08 Ja chyba jakiś monolog prowadzę... Co wy dinozaury jesteście? Bo chyba powymieraliście wszyscy :D Wie ktos może cos na temat Konkursu Ortograficznego??? Może ktoś się zapisał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:02 ja żyję... o konkursie nic nie wiem, zresztą jestem uczulona na wszystko co związane z przedmiotem języka polskiego -błe...niunia z kim Ty masz polski ? i co macie czytać teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 17.10.04, 00:44 Z p. prof. Cieślą. Narazie nie mamy nic zadanego, kończymy antyk, zaraz będziemy przerabiać Biblię, więc pewnie coś z tego teamtu. Aha, "Imię róży" na szczęscie tylko fragment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 26.10.04, 18:42 Beeee, jednak "Dżuma", na szczęście już mam to cholerstwo za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:08 a ja czytam Mistrza i Małgorzatę...jeszcze 210 stron do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 30.10.04, 07:39 Wiecie może co się stało z Nawracajem? I jaka jest ta nowa od geografii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:46 a jak się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloog Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 12:19 o, a co sie stalo z Nawracajem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =]* Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:10 Nawracaja podobno uczniowie 'wykończyli' Ta kobieta od geografii ... nie licz że cokolwiek dobrze wytłumaczy ale zawsze może być gorzej ... ja miałam od początku roku z tą co przejęła klasy Nawracaja i teraz mamy z taka boską babką co jeszcze nie załapała że my PODSTAWOWY program geografii mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszoklasistka Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:33 heej! Nawracaj nam powiedzial,ze idzie szukac lepiej platnej pracy...he he...ciekawe gdzie ja znajdzie...tylko uczniowie na tym straca...ta nowa kobietka jest beznadziejna...a pan Nawracaj przynajmniej opowiadal jakies fajne historyjki,np jak to w wojsku udowodnil,ze wszystko da sie zrobic..buhahahaha POZDROWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:26 to kto teraz będzie prowadził chór szkolny???? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glóg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.11.04, 09:34 ech, smutno sie w takim razie w tym X robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 01.11.04, 15:43 Wiecie może, jak to jest? W klasie humanistycznej, gdzie POWINNY być 3 godziny tygodniowo historii i poziom rozszerzony, mam tylko 2 i poziom podstwowy. Wychowawczyni mówi, że nic nie wiedziała o historii na naszym profilu. Mam nadzieje, że w przyszłym roku dojdzie nam godzina (przynajmniej), w innym wypadku będe zmuszona zmienić szkołę :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 16:50 Gość portalu: niunia napisał(a): > Wiecie może, jak to jest? W klasie humanistycznej, gdzie POWINNY być 3 godziny > tygodniowo historii i poziom rozszerzony, mam tylko 2 i poziom podstwowy. O_o to tyle samo co ja ... na mat-fizie na stronie X jest napisane: 1a j. pol-hist-j.franc 1b j. pol-hist-j.franc 1c hist-WOS-j.ang 1d hist-ang-franc 1e ang-niem 1f mat-inf-fiz 1g mat-chem-inf 1h mat-fiz-ang 1i biol-chem-fiz 1j biol-chem-ang a ty jesteś co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 01.11.04, 18:46 1a. A w dodatku NIE MAMY rozszerzonego francuskiego, tylko angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
summer18 Re: kto dostał się do X LO 08.11.04, 16:39 Hej ludziska, Widze, ze lamentujecie z powodu odejscia Nawracaja... No i macie racje!!! Jak mozna bylo 3 klasom go zabrac?! Przeciez ja sie nie zamiarzam geografi uczyc! A slyszeliscie wogole o czyms takim jak- pytanie z geografi? Bo ja od 2 lat nie (blahaha) Koszmar! A tak poza tym to wspolczuje wszystkim ktorych uczy Kordyka! A w szczegolnosci klasom 1! W mojej klasie osoby o slabszych nerwach musialy brac srodki uspokajajace... Ale w koncu przeslismy wszyscy i teraz w 3 klasie mamy zupelny luz- gnebi tylko tych ktorzy zdaja mature z majcy :D Co do Piszczek to moim zdaniem strasznie zabawna z niej kobitka, ale najzabawniejszy jest koles od przedsiebiorczosci (PAMIETAJCIE O ASERTYWNOSCI!- blahaha) uczcie sie pilnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:49 mnie uczy p.Kordyka, jestem w I klasie, jest ciężko ale cóż mam robić - trzeba się uczyć. Nie zamierzałam zdawać matury z matmy, ale kto wie - może będę tak umieć matmę, że zmienię zdanie. Chyba ,że wcześniej odwiozą mnie do wariatkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 09.11.04, 18:14 Ta cała przedsiębiorczość potrzeba mi jest jak ślepemu aparat słuchowy. Na szczęście to tylko jeden rok :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 15.11.04, 18:08 Co to się dzieje z tym Duchem? Cała szkoła oblepiona jakimiś stopkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuśka Re:DUCH IP: *.betanet.pl 10.12.04, 19:24 jestem w 1j i ksiądz Lesiu się nam wygadał, że z tym duchem to chodzi o jakąś stronke internetową na której ma być coś jakby religijna strona XLO...nie wiem dokładnie...pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: " Re:DUCH IP: *.chello.pl 10.12.04, 20:45 hahaha super. nie omieszkaj rzucic tu linkiem jak sie juz ta stronka pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:31 jak tam nastroje po wczorajszej wywiadówce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 10:46 Gość portalu: gamka napisał(a): > jak tam nastroje po wczorajszej wywiadówce? żyjemy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam wiesz KTO Re: kto dostał się do X LO IP: *.autocom.pl 20.11.04, 12:47 X LO to tylko ładnie brzmi nic poza tym... ja jestem W "M" i nie jest wcale tak jak tego oczekiwałem aha jestem w ostatniej klasie i spadam sie uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:14 to zależy na jakich trafisz nauczycieli - ja jestem w I kl. i trafiłam na bardzo wymagających belfrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 20.11.04, 15:35 Mam pytanie. Czy w klasach I, humanistycznych historia jest rozszerzona? Bo wiem, że w "europejskiej" tak, ale np. w mojej, o profilu j.pl. j.ang. HIST. nie!!!!! I to jest nie fair! Co za chwyty reklamowe? Nie po to z II LO rezygnowałam, żeby teraz douczać się na korkach histy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:49 czy was historii też uczy pan Starachowski i czy tez były prawie same jedynki z ostatniej klasówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 30.11.04, 18:02 Mnie uczy Marczewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 08:07 ciekawa jestem czy z okazji św.Mikołaja nie będą dzisiaj pytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:29 nie lubie tej budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:42 dlaczego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 17.12.04, 20:08 Ludzie!!! Miałam dzisiaj zastępstwo z Kordyką... Uf, chwała Bogu, że mnie nie uczy, chociaż poziom to ma wysoki :) Kto idzie w poniedziałek do kina??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 24.12.04, 16:26 Tysiąca choinek w lesie , prezentów ile Mikołaj uniesie , bałwana ze śniegu , oraz tyle radości , ile karp ma ości ! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:05 DZIĘKUJEMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 10:08 kto z Was, gimnazjaliści wybiera się do X LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia duch IP: *.entropia.betanet.pl / *.betanet.pl 21.01.05, 21:09 duch.uq.pl/ i tam jest ów duch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: duch IP: *.net.autocom.pl 22.01.05, 13:05 No nie... :) Ale ten wywiad z księdzem mnie załamał. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka studniówka IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:34 jak udała się studniówka X LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: studniówka IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:51 dlaczego ze strony X LO zniknęły "dzwonki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka O2 Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:53 X zaklad boze,myslalam ze juz o nim nie uslysze,serio konczylam je w 2002r i dopiero niedawno przeszla mi schiza.Powiedzcie czy uczy jeszcze niejaka Górnicz? Ta to potrafila dowalic :)dopiero w IV klasie zaczela nas traktowac lepiej,ale jeszcze nie jak ludzi...Jedynym zajebistym nauczycielem był Witkowicz,uczy jeszcze???Byl slodki :) Jagodzka szkoda slow co za babsztyl.A uczy kogos MIrka Nieuwazny? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:30 Jagocka uczy, ale nie mnie a o reszcie wymienionych nie słyszałam, ale ogólnie z niektórych przedmiotów jest bardzo ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka 02 Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:23 za moich czasow tez bylo :) ale to chyba norma.Tylko historie wspominam z sentymentem,ale tylko ta z Witkowiczem,wczesniej mialam z Mazurem ktory jest ok ale wymaga i z Rozanowskim ktory byl...dziwny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:06 ciekawa jestem czy w tym roku też będzie tak dużo chętnych do "dziesiątki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 28.02.05, 18:15 To już za chwilę ;) Ciekawe, jakie będą profile klas. Mam nadzieje, że nie zrobią tak, jak poprzednim razem, hmm... chwytu marketingowego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 07:41 profile klas są już podane na stronie X LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 05.03.05, 21:49 Pierwszoklasiści (jak to dziwnie brzmi)! I jak wrażenia? Żałujecie wyboru, czy X LO można nazwać szkołą marzeń (buehehe)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:53 buhahahah ni sądze jak dobrze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:43 Ja żałuję.Kurde alez byłam głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:29 klasę mam fajną, więc nie żałuję, ale z niektórych przedmiotów bardzo dużo nauki a oceny kiepskie no i niektórzy nauczyciele minęli się z powołaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 09.03.05, 12:13 Ja właściwie też nie żałuję, choć przybyło mi parę nowych wrzodów na żołądku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:04 byle do wakacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:42 chcę zapytać,czy na tym forum bywają osoby 3b?? jeśłi tak proszę o kontakt :D kfiatek222@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 06.05.05, 13:38 Matko, myślałam, że już skasowali nam "dziesiątkę" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Niuni Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:00 Znamy Cię koleżanko.Ty się nie zmienisz, więc zmieniaj szkołę czym prędzej i oszczędż wstydu sobie i nam. Naprawdę szczerze radzimy.Przestań nas kompromitować i wypowiadać bzdury. Zadbaj o własny honor i honor tych ,którzy do tej szkoły chodzą i chodzili, chcą się uczyć i są z tego dumni.Najwyrazniej ta szkoła Cię przerosła. Czasem tak bywa, a prawie zawsze dotyczy to tych, którym wydaje się, że wszystko mogą i są najmądrzejsi. . Jeśli coś napiszesz pomyśl jak inni ocenią Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 25.05.05, 21:30 Boshe, co za kliki się robią. Piękną renomę wystawiacie naszej szkole. A co ja tekiego niby powiedziałam, blecheh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 10.05.05, 17:35 Heej, możecie mi powiedzieć skąd się wzięły 4 klasy w X LO??? Myślałam, że LO nie pisze już starych matur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:53 to są klasy zbiorcze dla tych uczniów z Krakowa z rocznika 1985, którym nie udało się przejść w jakiejś klasie i musieli powtarzać rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triskel Re: kto dostał się do X LO IP: *.netcontrol.pl 11.05.05, 15:45 plusem i zarazem minusem jest że uczą ogólnie tj każdy może zmienić zainteresowania,a nie tak jak w renomowanych uczelnich jak chodzisz do hum to nie wiesz co to matemtyka. oczywiście jak ktoś ma sprecyzowane zainteresowania to musi sie sporo pouczyc roznorakich przedmiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:54 czy ktoś wybiera się w tym roku do X LO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_O Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 23.05.05, 23:37 Nie ma chętnych :D Ja się nie dziwię, stworzyli klasę z poszerzoną przedsiębiorczością... Jak trafią na pana D. to nie ma ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 23.05.05, 23:38 To byłam ja, tzn. niunia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:25 ja sie dostalam do x lo!! jestem happy ze sie tam dostalam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:50 a do jakiej klasy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 30.06.05, 21:23 Gratulacje!!! Ile miałaś punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: kto dostał się do X LO IP: *.ghnet.pl 05.07.05, 18:13 Też słyszałem że w X LO jest fajnie...kumpel właśnie skończył tą szkołe.. A co sądzicie o XX LO Staffa??? prosze o odpowiedzi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:08 Gratulacje Kasiu.Musisz być dobra skoro pokonałaś tylu i udało się. X- tka była najbardziej obleganą szkołą,nawet w Gazecie Wyborczej rozpoznałam zdjęcie naszej szkoły (radość przyjętych). To Ty tak się cieszyłaś? Nie ma się co dziwić. To naprawdę super szkoła, zobaczysz jaka jest u nas atmosfera,jacy fajni ludzie, ile różnych imprez. Owszem nauczyciele wymagają, uczyć się trzeba i to mocno,ale krzywdy Ci nikt nie zrobi, jak nie zawalisz sama. Ja trafiłam na kosy, ale wychodzi mi to na dobre,tak jak innymi, no.. z wyjątkami, ale takim bywa żle wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:40 do Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: kto dostał się do X LO IP: *.ghnet.pl 05.07.05, 18:31 Też słyszałem że w X LO jest fajnie...kumpel właśnie skończył tą szkołe.. A co sądzicie o XX LO Staffa??? prosze o odpowiedzi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:45 hello przyszli pierwszoklasiści :) ja właśnie skończyłam 1. klasę :D jakoś się udało ;) nie no,jeżeli chodzi o naszą szkółkę jest calkiem nieźle. ja trafiłam na naprawdę świetną klasę :D i z tego się straaasznie cieszę :) wiadomo,nie cała klasa jest rewelacyjna,ale reszta jest super! co do nauki,nauczycieli...wymagania są,ale sami chcemy,skoro idziemy do LO,a nie do jakiejś zawodówki,czy innej słabszej szkoły ;) jeśli traficie na fajną klasę- wszystko da się przeżyć :P pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś