Dodaj do ulubionych

kto dostał się do X LO

IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 09:20
kto dostał się do X LO i co sądzicie o tej szkole ?
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 11.07.04, 11:19
      Ja się dostałam (gdzieś mój temat zaginął:( ). Myślę, że będzie dobrze... Już
      po nocach zaczyna mi się śnić ta szkoła - psychoza mnie dopadła, he he he :D.
      Jestem w "A", a ty???????
      • Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: 62.233.163.* 09.07.05, 22:32
        ja też jestem w A i troche przerażona tymi komentarzami sama nie wiem czy tam
        chce iść:(
        • Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 09:19
          nie przejmuj się,wcale nie jest żle, ja po 1 roku jestem zadowolona
          • Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: 62.233.163.* 10.07.05, 21:05
            dzięki !!! może już nie będe sie tak bać:<lol>
            • Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:22
              nie ma się czego bać! dobrze jest :D ja akurat byłam na profilu ang.-niem. więc
              w sumie wszystko mam na podstawowym-poza językami.
      • Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:25
        o ja też jestem w A jak coś to zostaw swoje gadu to może pogadamy:P <ewentualnie
        ja zostawie swoje jak masz jakieś opory:P<lol>
        • Gość: asia Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:28
          upst pomyłka :p pomyliłam daty mojego pisu moze nie być <tego z
          12.07.2005.godziny 20.25:]
    • Gość: misiaaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 14:43
      ja jestem w "j"
    • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:54
      'G'

optymistyczne ...

=]
    • Gość: magdalenka Re: kto dostał się do X LO IP: 81.186.225.* 13.07.04, 17:57
      czesc. jestem absolwentka, dostalam sie na kierunek studiow na ktory chcialam,
      ale musialam wlozyc w to duzo wlasnej pracy, x lo nie uczy za dobrze,
      nauczyciele duzo wymagaja, ale malo ucza sami, wiec jak chcesz byc orlem musisz
      sam sie uczyc w domku. A jak nie chcesz sie uczyc, to wiesz... przebrniesz
      przez te 3 lata. Powodzenia! Liceum bardziej stawia na imprezy i fajnych ludzi
      chyba niz na poziom nauczania.
      • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 13.07.04, 18:51
        Co się pozmieniało z tymi klasami - jakiś komunikat wisiał. Może dodali kilka?
        • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:06
          gdzies czytalam ze mieli utworzyc jedna dodatkowa klase ...
          tylko nie wiem jaka /?/

• Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 13.07.04, 23:00
            Jeszcze lepiej. Teraz to już całkiem człowiek będzie się czuł anonimowy...
            • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 18:49
              będą 2 klasy "A"...a ja jestem w klasie D!
              • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 24.07.04, 11:35
                Co??? To w której jestem klasie??? :D 1Aa czy 1Ab ???
                • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:22
                  Nie wiem ;) Jedź i sprawdź...W każdym razie gdyby nie tworzyli dwóch klas "A"
                  to moja koleżanka by się do tej szkoły nie dostała-tak mi powiedziała.
                  • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 24.07.04, 17:54
                    A dostała się za pierwszym razem? Słyszałam, że popularna była ta klasa.
                    • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:44
                      Właśnie tak.Dostała się fuksem tylko dlatego ,że postanowili zrobić dwie
                      klasy "A"... Już 2.07 była na liście przyjętych,chociaż miała tylko 140 ptk.
                      A moja druga kolezanka miała 148 ptk. i dostała się dopiero w 2 rekrutacji-ale
                      do innej klasy (nie A).Tak więc nieco dziwnie.
    • Gość: misiaaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:19
      A w klasie "j" jest aż 39 osób...trochę dużo
      • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 25.07.04, 00:26
        Nie no, wiedziałam, że to jest WIELKA szkoła, ale żeby aż tak wypychać klasy po
        same brzegi????

Mam parę pytań.
        1. Wiecie może coś o kółkach zainteresowań? Np. plastyczne albo historyczne
        itd...
        2. Książki. Wiadomo jakie będą podręczniki (byle nie zaciężkie :D)???
        • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:33
          nie wiem nic o zadnych kółkach... no chyba ,że chearlederki-nie wiem czy dobrze
          to napisałam-zaliczasz do tego... Mam nadzieję,że będą jacyś fajni nauczycele
          mnie uczyć...Wrrrr boję się ,że niejaka pani Jagocka będzie moją wychowawczynią-
          nie najlepiej o niej słyszałam.. Ale to jeszcze calutkki miesiąc i 1 tydzień
          wakacji:)
          A co do histori to na pewno gorsza nauczycielka niż z mojego byłego gimnazjum
          to nie będzie ;)
        • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:28
          Podręczniki jak dla mnie moga być dowolnie ciężkie bo i tak ich nie nosze =P

Co do wychowawców to wysoce prawdopodobne
          jest iż dostanie mi się Kordyka... przynajmniej zdaniem kobitki
          w sekretariacie /bo mat-fiz/ tylko nie wiem czy mam się w związku z powyższym
          cieszyć czy płakać. Słyszałam tak skrajne opinie...

zobaczymy
          pozdrowienia od jeszcze optymistycznej z!
          • Gość: misiaaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:04
            czy wiecie może kto będzie wychowawcą klasy biol.-chem. z angielskim ?
    • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:09
      Mam dla was BArdzo WAŻNĄ informację. Otóż wczoraj byłam w XLO(myślałam ,że są
      spisy podręczników-nie ma)i są listy klas. JA jestem w klasie E ( z poszerzonym
      angielskim i niemieckim). Wszystkie klasy cofnięto o 1 literkę. Trochę dziwnie
      to tłumaczę...heheh. Chodzi o to ,że ja byłam w klasie "D" ,ale teraz ten
      oddział to klasa "E". A co do wychowawców to nie pisze jaka dana klasa ma
      nauczyciela.
      • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 27.07.04, 19:07
        CO?????????? No to jak to teraz jest?? To nie ma A tylko od razu B? O nie ja
        też jutro looknę! Wogóle co to jest?

A przy okazji: są już spisy podręczników?
        • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:57
          Gość portalu: niunia napisał(a):

> CO?????????? No to jak to teraz jest?? To nie ma A tylko od razu B? O nie ja
          > też jutro looknę! Wogóle co to jest?

dramatyzujesz =P

Skoro zrobili dodatkową klase o profilu takim jak 'A' to zapewne ta dodatkowa
          klasa została mianowana klasą 'b' i reszta się deczko przesunęła
          względnie tą nową wabnęli 'a' i przesunęło się wszystko

> A przy okazji: są już spisy podręczników?

z tego co mi wiadomo to nie ma ale jak będą to weźcie poinformujcie
          niedoinformowanych /patrz np. z!/ na forum
    • Gość: adam Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:24
      nie wiecie co z książkami? czy szkoła ma sprowadzac ? czy jak?
      • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 05.08.04, 12:21
        Dzisiaj raczej się nie wybieram do X, ale może jutro jak nic mi nie wypadnie...
        Jakby co, to się odezwę.
        • Gość: patka Re: kto dostał się do X LO IP: 217.98.98.* 05.08.04, 17:16
          wydaje mi sie ze klase biol - chem z poszerzonym anglikiem moze miec Pani mgr
          Kuczek, powodzenia! (wiem ze miala ona ostatnio klase biol-chem, jest
          biologiem) Pozdrawiam wszystkich idacych do X LO, a co do tej klasy mat-fiz to
          tez moze byc wychowawca Kordyka:) W tym roku skonczylam to liceum.
          • Gość: misiaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 08:10
            dzięki za pozdrowienia patka, co możesz powiedzieć o Pani Kuczek ?
            • Gość: patka Re: kto dostał się do X LO IP: 217.98.98.* 13.08.04, 12:50
              p. Kuczek uczyla mnie 2 lata, pierwsza i druga klase, potem zmienili mi
              nauczyciela. No coz moge powiedziec, byla wymagajaca, robila niezapowiedzine
              kartkowki, jak miala zly humor(czesto palowala). Potrafila zastraszyc uczniow,
              ja sie stresowalam czesto przed biologia. Nigdy specjalnie sie nie pasjonowalam
              biologia, moze dlatego tak to odebralam. od strony wychowawcy jej nie znam.
    • Gość: podnoszę ;) Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:12
      • Gość: marcu Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:31
        Nie wiem czy w tuym roku jest coś t akiego jak klasa informatyczna. Jezeli tak
        to wszyscy uciekajcie z tej klasy i przepisujcie się do innych. W tym roku
        skończyłem klasę informatyczną ale naprawde te 4 lata zmieniły moję poglądy na
        temat komputerów. Wszystko to za sprawą jednego człowieka. Pewnego informatyka
        z X zakładu. Co by nie było to miło wspominam lata licealne.
        zapraszam na stronę byłej klasy z X zakładu www.kvortal.prv.pl Zobaczycie jak
        wygląda "Dziesiąśtka" od środka. Pozdro 4all.
        • Gość: mm Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 10:56
          coraz bardziej się boję ;)
          • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 15.08.04, 13:37
            Nie szkółka jest bardzo sympatyczna sama w sobie. Przede wszystkim panuje tam
            zajebista atmosfera. Wiele imprez itp.itd. Nie ma sie czego bać. Na waszym
            miejscu tez wybrałbym X zakład
            • Gość: piotr Re: kto dostał się do X LO IP: *.um.krakow.pl 19.08.04, 14:23
              W tym roku ukończyłem X - lo. Miło wspominam te 4 lata. Ukończyłem klasę
              informatyczną. I zapewniam Was nie ma potrzeby uciekania. To jest właśnie to
              czego szukacie. Spoko, na luzie i nie butują człeka. Czego więcej potrzeba.
              Wiedzę solidnie kładą do głowy. Maturę zaliczyłem spokojnie, na luzie i jestem
              już studentem upragnionego kierunku. Chyba nic nie muszę dodawać.
    • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:58
      Wywiesili podręczniki ?

bo skończyłam się 'wakacjować' i mam zamiar ruszyć pod X
      tylko nie wiem czy jest po co ... /?/
      • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:08
        wie ktoś??? eh...nie chce mi się nic....tym bardziej iść pod 10LO...
        • Gość: Ania Re: kto dostał się do X LO IP: *.dialup.telenergo.pl 22.08.04, 20:59
          witam, ja jestem w drugiej juz klasie , spisu książek jeszcze nei ma, sądze, że
          bedzie tak jak w zeslym roku, ze dowiemy sie dopiero na poczatku wrzesnia...
          jakich macie nauczycieli?
          • Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:04
            nic jeszcze nie wiemy o nauczycielach
    • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:07
      w związku z powyższym książkom dajmy spokój
      to co by wątek za nisko nie spadł, bo jeszcze się może przyda ...

inny zestaw pytań:
      wiadomo o której jest rozpoczęcie?
      bo jakby miało być jakoś wybitnie wcześniej /czytaj przed 10/
      to się musze zacząć nastawiać psychicznie
      • Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:06
        rozpoczęcie roku dla pierwszych klas jest podobno o 11.30 /wcześniej o
        godz.10.00 jest msza w kościele św.Floriana/,dla starszych klas rozpoczęcie
        roku jest o 8.30
        • Gość: uczen Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:28
          w tej szkole jest naprawdę żle .dyrektorki takiej jędzy jeszcze nie widziałem
          chodzę już 2 lata a teraz idę do 3 klasy więc możecie mi ufac wiem co piszę .A
          p.prof.Jagocka ach... szkoda gadać.jak macie jakieś pytania to walcie śmiało
          odpowiem szczerze.
          • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 11:40
            bedzie jak będzie... nawet się cieszę ,że tam idę :D .co uczeń to inna opinia.
            przekonamy się na własnej skórze.
        • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:11
          taaaa

i w środe o 17.30 jest zebranko ...
          moja rodzona już skacze z radości i macha odnóżami ;P

a co do 'ucznia' to wpadnij po pierwszym jak będziemy znać swoich nauczycieli
          to napiszesz kogo się bać powinnam ;]
    • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:32
      ehh nerwy mnie zżerają.....
      • Gość: z! spokojnie, będzie dobrze ;] n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:49
        • Gość: uczen i się zaczęło IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:08
          życzę wszystkim miłego nowego roku.....

...szkolnego
          • Gość: pierwszoklasista Nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:31
            Co sadzicie o tych nauczycielach -czy sa wymagajacy , ostrzy , trzeba byc
            aktywnym ,robia duzo sprawdzianow ,niezapoweidzianych kartkowek itp. :
            C.Czopek
            J.Raźna
            Sąsiadek
            M.Golec
            M.Sieniawska
            K.Tynor
            L.Nawracaj
            E.Kopycińska
            Pobierza
            L.Uroda
            A.Piszczek
            D.Jagocka

Wielkie dzieki
            • Gość: UCZEN Re: Nauczyciel IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:31
              TYCH ZNAM:
              GOLEC -SPOKO KOLEŚ
              TYNOR OD CHEMI-UJDZIE
              NAWRACAJ OD GEOGRAFI-U NIEGO NIC NIE MUSISZ SIĘ UCZYĆ
              KOPYCIŃSKA MAJCA-GÓRA 3 SPR.W SEMESTRZE SPOX
              JAGOCKA-TO TWOJE NIESZCZĘŚCIE ONA MA OKRES 365 DNI W ROKU
              • Gość: z! Re: Nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:39
                A Wierzbicka
                Starachowski
                Burakowska
                albo Kozub coś ci mówią ?
                /za ewentualne błędy w nazwiskach nieodpowiadam/
                • Gość: mariano Re: Nauczyciel IP: *.blich.krakow.pl 01.07.05, 20:33
                  Skończyłem X LO w zeszłym roku, fajna szkoła. Z tych nauczycieli miałem tylko z
                  Kozub, całkiem fajna, wiele nie wymaga, wystarczy sie uczyc z tego co podyktuje
                  na lekcji, no i w pierwszej klasie były tylko jazdy z ćwiczeniami - trzeba było
                  się na męczyć zeby dostac dobrą ocenę. A tak generalnie to z roku na rok coraz
                  bardziej luźno było. A co do Urody ( to jest ksiądz od religii) nie miałem z nim
                  ale troche słyszałem i wiem ze religia była na "wysokim poziomie". Zdecydowanie
                  lepiej było z Ozdobą, kompletnie nic nie trzeba było robić a 4 z religii jest :)
    • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:36
      i wykrakałam ... Kordyka
      w sumie odniosłam wrażenie że nie jest taka zła jak o niej mówią
      tylko zdaje się że chciała na nas zrobić wrażenie okropnej

Pytanie za sto punktów:
      to jest tylko prywatny wymysł pani K. żeby
      'przez pierwszy tydzień chodzić po szkole na galowo, bo ...
      ... trza zrobić dobre wrażenie na nauczycielach'
      czy to taka TRADYCJA ?!
      • Gość: UCZEN Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:35
        NIE TO WYMYSŁ

NIE DAJCIE SIĘ

A CO DO KORDYKI TO CI RADZĘ SIĘ PRZEPISAĆ BO BĘDZIE B.TRUDNO
        KIEDYŚ UDUPIŁA CAŁĄ KLASĘ
        • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:42
          Się NIE DAMY !!!
          przepisać się nie mam gdzie bo w ewentuanym mat-fiz-info i mat-chem-inf nie ma
          niemieckiego ;[
          Jej klasa twierdziła że dla nich była całkiem - całkiem.
          • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:44
            z! to ty z moja przyjaciółką do klasy chodzisz!!!! i mi już mówiła o tym
            galowym tygodniu...hehehehe ja tam nie muszę na galowo,wiec żadna tradycja...
            • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:53
              twoja przyjaciółka ma jakieś imię ?
              bo może kojarze ... ostatecznie dziewczyn nie jest tak dużo ;]
              • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:54
                no pewnie ,że ma! Basia :) a może ty nią jesteś?
                • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:58
                  taaa, to jakąś Basie mamy w klasie ?
                  dobrze wiedzieć ;]
                  galowy tydzień to mnie tam kiszka a już napewno nie wystąpie w spódnicy i białej
                  bluzce ...
                  WYKLUCZONE

• Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:11
                    no widzisz...z netu dowiadujesz się kogo masz w klasie:) a jak ogólne wrażenie?
                    ja mam 29 dziewczyn i 6 chłopaków....wrażenie? złe!
                    • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:19
                      wrażenie:
                      szkoła: chyba fajnie
                      ludu /czytaj klasa/: chyba jeszcze lepiej
                      prof K.:narazie bez komentarza ...

i tych 22 facetów ...
                      /ostatecznie muszę sobie odbić moją w 2/3 żeńską klase w gim -językową zresztą- /
                    • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:23
                      i nie łam się moja koleżanka poszła do LO na profil dziennikarski
                      i ma 3 facetów w klasie ;]
                      • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:31
                        no jest 1 plus...moją wychowawczynią nie jest pani JAGOCKA,z czego suię bardzo
                        cieszę :D .co prada uczy mnie ,ale tylko 2 razy w tygodniu-biologi..
                        • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:36
                          ja też chce 2x w tygodniu biologie! i chemie!
                          w zamian zabrać mi prosze 1 historie i 1 polski ;]
                          kto to widział na matfizie 5 polskich i 2 historie?! blah
                        • Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 01.09.04, 20:38
                          NAWRACAJ - zero nauki, na poczatku moze straszyc, ten nauczyciel nie pyta,
                          tylko jak sie podpadnie na lekcji glosnym zachowaniem moze poprosic, na
                          klasowkach sie sciaga jak nic. LUZIOR, ale nic sie tym sposobem nie nauczysz!
                          KOPYCINSKA - super babka, naprawde, ma dobre podejscie do uczniow, zawsze
                          pomoze i na klasowkach mozna czasem wspolpracowac, nie pyta, a jak juz cos, to
                          chetnych:D
                          • Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 01.09.04, 20:43
                            KSIADZ LESIU URODA - lepiej temu czlowiekowi nie przedstawiaj swego zdania, a
                            jak bedziesz dyskutowal o czyms to i tak sie niewiele dowiesz. SLABY
                            CHARAKTEREK.

STARACHOWSKI - no te lekcje historii byly ok. byle byc cicho. No tyle ze pytal
                            solidnie po 2,3 os. na lekcji. Nigdy nie robil kartkowek. I gnal z materialem,
                            ale jak ktos sobie olewal to i tak sobie poradzil. W zasadzie w semestrze 1
                            test lub opisowka do wyboru, odpowiedz ustna (mozna oczywiscie bylo sie zglosic
                            i sie mialo luz, bo nigdy nie pytal nikogo bez zakonczenia wczesniejszej
                            kolejki) i mapka konturowa.
                          • Gość: ughr Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:46
                            a wiecie cos o pani Cecylii Czopek od polskiego?
                            albo o Agnieszce Piszczek od histy [btw - moja wych.]
                            • Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 01.09.04, 20:53
                              jedynie mi sie obilo o uszy to nazwisko babki z polaka, mloda kobieta, ale nic
                              nie potrafie Ci powiedziec.
                            • Gość: zajec Re: kto dostał się do X LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 21:44
                              p. CZopek jest bardzo sympatyczna, troszke wymaga, ale dobrze uczy i mozna sie
                              przy niej czegos nauczyc na lekcjach, no i trzeba czyatc lektury, bo w tej
                              kwestii bywa neiustepliwa, raz jak nas dopadla to spalowala polowe klasy....
                              A przy okazji pozdro dla p.Kordyki! Nie taka straszna, wymagająca i ostra ale w
                              gruncie rzeczy bardzo sympatyczna kobieta. Poprostu kocha matematyke! Ale jako
                              jeden z nielicznych matematyków potrafi sprzedac swoja wiedze tak, ze uczniowie
                              wiedza o co chodzi... chociaz czasem zasuwa z materialem tak, ze sie tylko
                              kurzy no ale coz semstr króki a wiedzy sporo. Nie łamcie sie! P.Kordyka jest
                              świetna chociaz duzo sie przez nia wycierpicie, jednak docenicie to później.
                              papatki
                              • Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:36
                                trochę mnie pocieszyłeś, a co sądzisz o p.Kazmirowicz /od chemii/,
                                Lewińskiej /angielski/ i Zapart /informatyka/
      • Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:18
        mnie też będzie uczyć matmy Kordyka, polskiego Szatko a wychow. jest Iwona
        Kuczek. co o nich sądzicie?
        • Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:21
          a angielskiego Barbara Lewińska
          jaka ona jest?
          • Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 02.09.04, 15:57
            IWONA KUCZEK??? Jako wychowawczyni to nie wiem, ale jako nauczycielka to jest
            wymagajaca. Bedziesz musiala sie uczyc tej biologii czy chcesz czy nie. :)
            • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 02.09.04, 16:49
              Czy kogoś uczy Krzysztof Kucharski ??

Co do Nawracaja. Laseczki pod koniec semestrów ubierajcie krótkie spódniczki i
              jakieś fajne bluzeczki. 4 lub 5 gwarantowane. :)
              • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:40
                Jeśli jest od informatyki to MNIE!!!!
                • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 02.09.04, 20:19
                  Tak jest informatykiem i moim byłym wychowawcą zarazem. Powiem krótko i
                  tresciwie - macie p*r*z*e*j*e*b*a*n*e
                  W kręgu moich znajomych nazywany był renegatem, matrixem. Koleś ma totalnego
                  fioła na punkcie przestrzegania wszelakich regulaminów. ŚWIR i tyle.
                  Pozdro dla Ciebie i całej Twojej klasy. 3majcie się ciepło i mocno. :)

• Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 02.09.04, 23:47
                    no mnie uczyl infy:) Koles nie za bardzo w temacie siedzi. Przpisywal na
                    tablice z ksiazki i faktycznie jest taki solidny, ze do pracowni informatycznej
                    nawet z drozdzowka wejsc sie nie moglo, a potem wpisywal spoznienie.:D ale
                    nauczyc sie nic nie nauczysz. I pamietaj, jak masz infe pierwsza rano, to badz
                    lepiej na czas, jak kiedys sie spoznial, tak teraz zmienil zadady i wpisuje
                    spoznienia:) Pozdrawiam! Kuchara rowniez.
                    • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:55
                      a co powiecie o polonistce pani Dyduch? miałam dziś z niz lekcje...mruczy pod
                      nosem,znerwicowana jakaś...ogólnie złe wrazenie...może napiszecie czy bać się
                      jaj?;) hallo z! z kim masz wf?
                      i miałam już biolcę z Jagocką,na razie spokojna...A coś wiecie o babce od
                      angielskiego Magdalenie Bukowiec? zdaje się być jędzą....
                      • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 03.09.04, 15:44
                        tej polonistki nie znam. Być może nowa.
                        WF wuefistów znam wszystkich pewnie z racji gry w reprezentacji przez 4 lata.
                        Ogólnie spoko ludzie. A Ty z kim masz.
                        Bukowiec :> Ciężka sprawa. Jędza z niej straszna. to fakt. kartkówki na każdej
                        lekcji. Zdaża się że piszesz sprawdzian, po sprawdzianie kartkówka a potem
                        jeszcze pytanie. fajnie nie ?? Jakbyscie mieli jeszcze jakieś pytanie to
                        walcie. Odpowiem na każde. Pozdro dla wszystkich z X
                        • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:10
                          jeszcze nam nie przydzielili nauczycieli od WF-u ....dziś gralismy 2 godziny w
                          siatkę...taaaakkk ja z moim wzrostem grałam w siatkę,no ale cos Ci ludzie inni
                          nie chcieli grać...Cóż Bukowiec właśnie na jędzę mi wygląda,miły bedzie ten
                          angielski ( mam 5 razy w tygodniu -lol),może spadnę do niższej grupy z anglika.
                          A Dyduch(może nazwisko przekręcam...) to nowa chyba nie jest -ma z 50
                          lat,niziutka,zasuszona,rude krótkie włoski,wredna,mruczy pod nosem-koszmar!
                          A i babka od fizyki też taka ostra (p.Monika-jakaśtam- uczy w sali 20)
                          przypomina mi zombi ;P . Z wychowawczyni się cieszę -pani Ewa Błąkała -jak na
                          razie bardzo miła :D
                          • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:11
                            ejj nie Dyduch ale Dobosz...kurcze pomyłka jednak
                            • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 03.09.04, 16:29
                              no to by sie zgadzało. osobiście mnie nie uczyła ale sprawdzała moja mature
                              dostałem 4 wiec chyba jest dobra
                              • Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 03.09.04, 18:00
                                eeeehhhh... nie bojcie sie, BUKOWIEC, fajna babka jest, nauczysz sie anglika.
                                Uczyla mnie, lekcje wcale nie byly straszne, a czasem wrecz sympatyczne, jak
                                babka zaczela z czegos polewac, na klasowkach nie sciagniesz, ale za to mila
                                atmosfera. No i ucz sie slowek, do tego odpowiedz, testy z gramatyki, jak
                                wszedzie! Babka jest ludzka!!! Popatrz na to z innej strony, po co sie bac...
                      • Gość: Chris McCandless.. Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 14:45
                        Mysle sobie, ze M. Bukowiec jest nauczycielka, ktora zupelnie nie zasluguje na
                        taki "przydomek". Coz, fakt, bywa wymagajaca w zwiazku z czym, o zgrozo, mozna
                        sie bardzo duzo nauczyc. Tym bardziej, ze poza wymaganiem dobrze uczy. Mily,
                        zabawny klimat na lekcjach, czasem wrecz akcje abstrakcyjne (spiewajaca
                        choinka..)Jedna z fajniejszych osob w zakladzie, co przyznalaby duza czesc
                        bylych uczniow.

aha, i mozna zameczac na GG.
                      • Gość: franek kimono Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:30
                        Co do prof Bukowiec to nie taki diabeł straszny jak go malują, chcesz sie uczyc
                        to sie nauczysz- ona Ci w tym pomoze, nie chcesz dostaniesz to na co zasluzyles.
                        W X lo jak sie chociaz troche uczysz to spokojnie sobie poradzisz ale nie
                        wystarczy troche! Jak trafisz na kiepskich nauczycieli to pozniej tez bedzie
                        kiepsko... Wiec cieszcie sie ze ja macie, chociaz angielskiego was nauczy!!
      • salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:09
        To Kordyka jeszcze męczy uczniów w X?? O Boże! To był koszmar, wogóle cała ta
        szkoła to koszmar - ja tam męczyłam się przez 4 lata ... Na szczęście to już
        dawno za mną
        W każdym bądź razie szkoły NIE POLECAM !!!!!!!!
    • Gość: korac Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 19:35
      czy ktoS zna p.Kazmirowicz - chemia i Lewińską - angielski
      • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 03.09.04, 23:08
        Kaźmirowicz. Pełen luz. zero stresu na lekcjach. zero pytań. 2,3 kartkówki na
        semerstr i tyle. Tej drugiej nie znam. Pozdro
        • Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 07:36
          dzięki
    • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 05.09.04, 23:14
      napiszcie jutro jak wrażenia z kolejnego nowego dnia w szkole :D:D:D

Pozdro dla "kotoof"
      • Gość: ughr Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:55
        jak na razie dosc ponuro. miałam lekcje z Pobierzą od PO. Wydaje sie ostra...
        Piszczek mnie dołuje, boje sie tej kobiety, a co do Cecyli Czopek mam mieszane
        uczucia. Czy u tej polonistki jest szansa na 5 ? czy tez wogole nie daje.. i co
        trzeba zrobic?
        pozdr
        • Gość: maja Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:10
          czy w tej szkole lekcje muszą zaczynać się tak wcześnie ???
          • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 09.09.04, 20:30
            Kiedyś naprawdę to docenisz. Po miesiącu. Zapewniam Cie. Zastanów się czy
            wolałabyś spać do 11 iść na 12 ileś i wychodzić wieczorem tracąc resztę dnia,
            czy wtsać na ta 7 (po 2 tygodnaich sie przyzwyczaisz) wychodzić o 11 i mieć
            reszte dnia wolna. Bo ja zdecydowanie wolę opcje nr 2. A po miesiącu wstawanie
            na 7 weszło w rutynę.
            • Gość: didi Re: X L.o :) IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 19:18
              nie załąmujcie się :P . szkołe skończyłam w tym roQ, naprawdę niekiedy w niej
              było śmiesznie. MAm pytanie, zmieniło się grono pedagogiczne szanowne
              dziesiątkowe? słyszałam ,ze Studzińska poszła sobie uczyć do IX lo ( wreszcie,
              nie mogła tego zrobić za moich czasow? ) A na przykład pani profesor Śmiłek..
              uczy kogoś? ( tak na marginesie zaista nauczycielka. nie uczyła mnie osobiście
              ale dużo o niej słyszałam). Pozdrawiam was serdecznie, nie strzaskajcie sobie
              nerwów dostrzętnie przez tą szkołe :).
              • Gość: minka Re: X L.o :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:07
                a od czego jest ta pani?
        • salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:15
          To kochana babeczka! Naprawdę - wymagająca ale nikogo nie da skrzywdzić!
    • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 11.09.04, 16:10
      Śmiłek o boże. Ona jest hmmm bez komentarza. A uczy angielskiego.
      • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 12.09.04, 15:52
        Wracam po długiej przerwie ;) Wiecie coś o pani prof. Cieśli? Jest na nią
        jakiś "sposób"???
        • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 12.09.04, 17:27
          niestety Ci nie pomogę. nie uczyła mnie. :((((((((((
        • Gość: ramka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:48
          a jaki jest sposób na p.Kordykę ???
          • salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:17
            Sposób na Kordykę? Buahahaha - przenieść się do innej szkoły
    • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:27
      a co powiecie o prof.Wojciechu Mazurze -historia... Ostro pyta? Częste
      kartkówki? Bo tak jakoś mi surowo wyglada...Te 2 metry wzrostu...
      • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 12.09.04, 21:44
        baaaaaaaaaardzo symatyczny koleś. Ale jako jedyny naucziel wystawił ndst na
        maturze :/ wiec nie wiem sam co mam o nim myśleć.
        • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:26
          a ja mam do Ciebie pytanko...Co zdawałeś na maturze , i czy materiał
          rozszerzony czy podstawowy?i do jakiej klas-profil- uczęszczałeś w 10LO?
          pozdrawiam
          • Gość: uczen Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:40
            powracam po długiej przerwie.napiszcie coś więcej o naszej kochanej
            szkole<pierwsze wrażenia>.ja tu już 3 roczek i mam dość ale wreszcie za kilka
            miesięcy matura.co do Cieśli to miałem z nią lekcje WOK.wspomnienia raczej
            nijakie.
            • Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:14
              czy ktoś zna p.Magdalenę Świsterską od angielskiego, czy jest b.wymagająca
          • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 14.09.04, 10:11
            Na maturce zadawałem obowiązkowy pisemny i ustny polski. Ponadto pisemnie i
            ustnie geografię jako przedmiot dodatkowy i usnty język, którym był rosyjski.
            Zdawałem wszystko w zakresie podstawowym nawet nie interesowało mnie to czy
            można zdawać rozszerzony (ale nie kryjmy się nawet jeśli mozna było i tak bym
            nie zdawał :P). Profil no cóz fantastyczna informatyka się kłania. 4 lata w
            klasie profilu informatycznym. Tak na marginesie X Lo uchodziło za szkołę z
            najlepszym profilem informatycznym w Krakowie. G.... prawda. Nie nauczyłem sie
            nic nowego. Byćmoże ze względu na to kto uczył mnie tej informatyki a był
            to "fantastyczny" Praf. K. Kucharski (mój wychowawca zreszta) który jest chyba
            najgorszym nauczycielem chodzącym po tym globie.
            Pozdro 4all. 3mcie sie jakoś w tej szkole
            • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 15.09.04, 18:07
              Z kim macie PO??? Bo mnie uczy pani D. ;) Już się boję! Ostatnio wydarła się na
              nas, że wszystko rozumiemy... :*
              • Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:37
                mnie uczy - na razie nie jest żle
                • Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: *.bezlicznika.pl 16.09.04, 13:55
                  oj o nauczycielce SMILEK mozna duzo gadac. Mnie uczyla anglika, a w zasadzie
                  ona w ogole nie potrafi uczyc! Nic sie nie nauczysz przy niej, od razu Ci to
                  mowie. 4 lata poszly na marne... i to jeszcze, czesto robi klasowki... jak
                  tylko umiesz angika w miare, to przepisz sie do zaawansowanej grupy, tam
                  szybciej sie czegos nauczysz:) POWODZENIA!
                  • Gość: trend Re: kto dostał się do X LO IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 19:35
                    ojjjjjj ja tez duzo o tej pani profesor slyszalem, hihihih, jesli wiecie co mam
                    na mysli :P
                    • Gość: wielbicielka ;) Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:33
                      Cooo? Witkowicz juz nie uczy? Powiedzcie ze to plotka :( Byl jedynym
                      debesciakiem w tej cholernej budzie, i faktycznie byl slodziutki :DDDDD
                      • salamanka77 Re: kto dostał się do X LO 10.05.05, 23:22
                        Witkowicz nie uczy? Ojoj, a to był fajowy gość... A gdzie teraz się podziewa ?
                        może ktoś wie...
                • Gość: patka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:47
                  no co tam śpicie w tej 'dziesiątce", czy kujecie tak mocno, że nie macie czasu
                  poklikać
                • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 19.11.04, 15:54
                  Wiecie o co chodzi z tym DUCHEM?
              • Gość: zajec Re: kto dostał się do X LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 21:26
                Durmała??? Spko babka, coz torche szalona i wiecznie zajęta, załatwia
                piętnascie spar na sekunde i rownoczesnie prowadzi, lekcje, przyjmuje rodzico,
                zaltwia ajkies sprawy w tej kanciapce swojej i jeszcze jakies pismo z
                kuratorium... jest fantastyczna i ma spore poczucie humoru, naprawde krzyczy bo
                musi, ale da sie z nia dogadac i jest bardzo OK :) wiem to z doświadczenia bo
                przez 4 lata bylismy słynną "G" w całym X LO :>>> Pozdroowka
                • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 16.09.04, 22:57
                  Słynna "G" buhahahahahahaha. Nasłynniejsza była "K"
                  www.kvortal.prv.pl
                • Gość: aka Re: kto dostał się do X LO IP: *.um.krakow.pl 17.09.04, 10:15
                  zgadzam się w całej rozciągłości z przedmówcą. Kobitka jest KO na 100%. Jak
                  trzeba to pomoże ( jak tylko znajdzie czas) Faktycznie pracuje przez 25 godzin
                  na dobę we wszystkich możliwych instytucjach. Lekcje często spadały. Tez przez
                  ostatnie 4 lata byłem uczniem słynnej "G". ale na ludzi wyszedłem.
                  • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 18.09.04, 13:50
                    To kto to był na naszej lekcji (1a?). Kimkolwiek byliście psorzyca była wami
                    zachwycona... :D
                  • Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.09.04, 16:28
                    slynna G?

hmm...
                    • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 20.09.04, 11:57
                      pierwsze słysze żeby klasa "G" miała przydomek słynna.
                      No ale cóż prędzej po szkole chodziły słuchy w rodzaju klasa "G" to najbardziej
                      gówniana klasa w historii szkoły.
                      • Gość: aka Re: kto dostał się do X LO IP: *.um.krakow.pl 20.09.04, 12:19
                        Koleś odbiło ci? A gdzie tyś to swoje kłapciate ucho przykładał, że słyszałeś
                        takie bzdury. "G" zawsze była górą i tego nie zmienisz, czy Ci się to podoba
                        czy też nie. Przykro mi ale nie wbiłeś się w pamięć tej szkoły.
                        • Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.09.04, 17:14
                          ale ktora to wogole byla G?
                          powaznie nie pamietam, wiec moze byla srednio slynna...
                          • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 20.09.04, 19:24
                            Ej, przestańcie się kłócić o takie głupoty. Co to, w XLO tylko o popularność
                            chodzi?
                            • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 20.09.04, 20:17
                              aka
                              buhahahahahaahahahahahaha. leże na ziemi i kwicze ze smiechu czytajac twojego
                              posta. nie moge przestac sie smiac buhahahahahahahahahaha. G jak gówno
                              • Gość: 4krlz Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:39
                                Buahahaha G to ta 3 klasa informatyczna pokemony, pamiętacie byłe Forum XLO ,
                                pisał tam taki jeden z G klasy peo-pokemon, i inni (zresztą kto pamięta maturę
                                z ruskiego wie jak G klasa dupe lizała, pozdro dla K klasy, zapytajcie
                                jakiegoś nauczyciela w XLO o klasę K z ubiegłego roku to wam powie co to byli
                                za ludzie , nawet Ci co najbardziej w dupe dostawali na lekcjach (czytaj
                                leszek) dobrze nas wspominają !!

Płaski, Peo i reszta pokemonów, nie osmieszajcie się z ta slynna G klasa,
                                lizdupy i tyle
                                • Gość: Yisrael Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:50
                                  Też mnie bawią samozwańcze sławy - przecież każdy wie, że klasa K nie tylko
                                  była słynna i znana, ale jest już legendarna i - nadal znana!
                                • Gość: czubson 4k ;] Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 20.09.04, 21:59
                                  X LO to zajebista szkoła...jak chcesz to nauczysz sie duuuuzooo, jak jestes len
                                  to bez wiekszych problemow poprzechodzisz kolejne klasy ;) Ja czasami sie
                                  uczylem, czasami nie a mature napisalem zajbiście i jestem na AGH na wybranym
                                  kierunku :D Co to nauczycieli to z tych wyzej wymienionych: Bukowiec - bardzo
                                  fajna jak jej sie nie podpadnie, dobra nauczycielka, ma poczucie humoru ogolnie
                                  wporzo babka ;) Golec - uwielbiałem lekcje matematyki :D zawsze dobra jazda (
                                  chyba ze znajdujesz sie w lipnej klasie, ja mialem wypasiona - 4K rox! ), jak
                                  sluchasz i uczysz sie to wyniesiesz wiedze, jak olewasz spawe to pozostaje
                                  sciaganie bo z lekcji czasami trudno cos wyniesc :P, duzo smiechu na lekcjach.
                                  Lesiu Nawracaj - dziewczyny nie maja sie czego obawiać wystarczy ladnie sie
                                  usmiechnac, faceci musza pokombinowac ale nie ma z tym problemu. Jezeli ktos
                                  trafi na Lesia to nie polecam geografii na maturze, czesciej opowiada o zydach
                                  i kurczakach. K. Kucharski - no comments, zero poczucia humoru, nie dogadasz
                                  sie z typem. Traktuje Cie jak potencjalnego matoła, lekcje prowadzi z ksiazki.
                                  Niby jak sie chce to mozna sie czegos nauczyc, ale nie czuje sie klimatu w
                                  klasie. Jego zdania sie nie podwaza ;P Moj byly wychowawca, totalny ignorant.

No to tak sobie napisalem po przeczytaniu wszystkich postoof ;) A co do
                                  motywu "slawy" klasy G ;) Nie uwazamy sie ( 4K )za jakas gwiazde X-LO ale o
                                  klasie G really chyba nic nie slyszalem...tak jak wyzej kolega napisal:
                                  zapytajcie sie kogo chcecie o 4K z ubieglego roku ;) Mysle ze fakt iz nosilismy
                                  te powalone garniaki z emblematem X-LO jakos nas wyroznia :D
                                  • marcu85 Re: kto dostał się do X LO 20.09.04, 22:29
                                    Czy ktos ma jeszcze jakieś wątpliwości co do tego że 4 G nie pozostawiła po
                                    sobie żadnego śladu. Prawda jest smutna, aczkolwiek prawdziwa - DO CAŁEJ 4 G -
                                    JESTEŚCIE ZWYKŁYMI PIONKAMI I LIZODUPAMI.

My jako 4 K przynajmniej zostawilismy po sobie wiele sladów i jako klasa
                                    jesteśmy szanowani i rozpoznawani przez całą społeczność szkolną.
                                    • Gość: czubson 4k ;] Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 21.09.04, 10:01
                                      Ok, ok nie ma sensu sie klocic chyba :P
                                    • Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 14:25
                                      hihi, no, to bycie szanowanymi jest naprawde zabawne.
                                      (nie urazajac nikogo, po prostu jakos nie odczuwalem szacunku wiekszego do
                                      jednej klasy niz do innej z powodu mniej lub bardziej rzeczywistej slawy)

a z drugiej strony, wiem, ktorzy to K. z G mam duze problemy...
                                      • Gość: pin Re: Studzińska!!! IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 19:43
                                        slyszeliscie ,ze studzinska od tego roQ nie uczy w x lo? woooooooow. podobna
                                        poszla do ix lo. chwala jej za to, hehehe
                                        • Gość: niunia Re: Studzińska!!! IP: *.net.autocom.pl 23.09.04, 22:19
                                          Jakaś ostra baba?
                            • Gość: mona Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:57
                              hej pierwsze klasy.czy byliscie juz na wycieczkach integracyjnych, jesli tak to
                              gdzie?
                              • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 27.09.04, 18:03
                                w Szczawnicy
                                • Gość: gulg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.09.04, 16:19
                                  i zlapali was na piciu?
                                  • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 28.09.04, 17:58
                                    ;D nie
                                    • Gość: goolg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.09.04, 18:07
                                      :)
                                      ech, co to za wyjazd...
                                      • Gość: mona Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:20
                                        czy ktoś wie coś na temat ślubowania pierwszaków; czy będzie i kiedy?
                                        • Gość: absolwentka04 Re: kto dostał się do X LO IP: 81.186.225.* 01.10.04, 19:23
                                          z tego co sie domyslam, to bedzie tak jak co roku, 14. pazdziernika.... w
                                          kijowie chyba:D pozdrawiam, ale nie dam sobie glowy uciac za to...
                                          • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 01.10.04, 19:37
                                            ale ja mogę dać rękę ;]

na pewno 14 w Kijowie
                                            • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:52
                                              to nie będzie lekcji <nadzieja>???????????
                                              • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:10
                                                jasne że nie ;]

zresztą w wielu szkołach 14 jest wolny 'absolutnie'

• Gość: mona Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:55
                                                  szkoda że w X nie będzie absolutnie wolne
                                                  • Gość: d! Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:55
                                                    kto może mi coś powiedzieć na temat klasówek z matematyki u p.Kordyki - czy
                                                    bardzo trudne i czy dużo zadań ... boję się!!!
                                                  • Gość: na Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:18
                                                    mam koleżankę,której wychowawczynią jest ta własnie pani... Ale jest na mat-
                                                    fizie. Podobno bardzooo dużooo pał było
                                                  • Gość: ! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 06.10.04, 16:31
                                                    Gość portalu: na napisał(a):
                                                    >Podobno bardzooo dużooo pał było

bez przesady z tym "bardzooo dużooo"
                                                    ale w porównaniu z tym co będzie ze sprawdzianu wczorajszego to 'było miło'
                                                    większość nie zdążyła zrobić nawet wszystkich zadań =[
                                                  • Gość: aa Re: kto dostał się do X LO IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 20:52
                                                    No to przyzwczajajcie sie! Standardzik "proszę pomału kończyć. I zbieramy
                                                    karteczki. Prosze bardzo od ostatniego." Standradzik ze sie nie zdazy
                                                    wszystkiego zrobic. I raczej 50% klasy powinno dostac paly, wtedy jest
                                                    wypelniona tzw. ustawowa norma! Najczęsciej jak ktos juz zalapie 3-4 paly pod
                                                    rząd to wtedy jego rodzice mają audiencję u prof. Kordyki. Nastepnie trzeba
                                                    potulnie przyjsc z checia poprawy. Najwazniejsze to sie nie załamać, choc wiem
                                                    ze z perspektywą 4 pał pod rząd moze to byc cieżkie... Głowa do góry, ona was
                                                    spałuje, troche po was pojeździ, ale za to majce bedziecie umieć jak mało kto i
                                                    start na studia macie w kieszeni. Opłaca się choć swoje trzeba odcierpieć..
              • Gość: clafcblahjfbv;a Re: kto dostał się do X LO IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 16.11.04, 16:17
                Baska jest fajna ;)
    • Gość: sonya Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 07.10.04, 16:33
      Jacy nauczyciele są najbardziej wymagający?
      • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:38
        ja sie strasznie boję Mazura...jezzu jak on pyta!!!!wrrrr... tak samo Jagocka!
        nie moze pojąć,że nie jesteśmy biol chemem! a poza tym ja nie znaszę biolcy!
        ej na jaki film idą 1 klay 14.10? (po slubowaniu!)
        • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 07.10.04, 17:57
          Chca nas wysłać na Troję...

Ręcami i nogami będę się bronić! Za nic w świecie!!!
          • Gość: " Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.10.04, 20:55
            rok temu byla 'Stara basn'...
            wiec i tak macie lepiej.
            • Gość: niuna Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 08.10.04, 16:06
              Jeeee... "Pręgi" wygrały! A przy okazji 14.10. Będą wtedy lekcje???
              • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:11
                nie no bez przesady!!! nie ma lekcji!! ślubowanie + kino= dzień bez lekcji :)
                • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 08.10.04, 23:56
                  Chwała Bogu... Babie od infy coś się potentegowało i kazała nam poprzynosić
                  ksiązki... :P Już się zlękłam!
                • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 08.10.04, 23:57
                  Aha, a wiecie może jak będzie wyglądać to ślubowanie? Mam się bać?
                  • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 13.10.04, 13:01
                    Słyszeliście wczoraj gadkę pani D.? Emerytowani renciści, śrubowanie... :D
                    • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 16.10.04, 00:08
                      Ja chyba jakiś monolog prowadzę... Co wy dinozaury jesteście? Bo chyba
                      powymieraliście wszyscy :D
                      Wie ktos może cos na temat Konkursu Ortograficznego??? Może ktoś się zapisał???
                      • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:02
                        ja żyję... o konkursie nic nie wiem, zresztą jestem uczulona na wszystko co
                        związane z przedmiotem języka polskiego -błe...niunia z kim Ty masz polski ? i
                        co macie czytać teraz?
                        • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 17.10.04, 00:44
                          Z p. prof. Cieślą. Narazie nie mamy nic zadanego, kończymy antyk, zaraz
                          będziemy przerabiać Biblię, więc pewnie coś z tego teamtu.

Aha, "Imię róży" na szczęscie tylko fragment.
                          • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 26.10.04, 18:42
                            Beeee, jednak "Dżuma", na szczęście już mam to cholerstwo za sobą.
                            • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:08
                              a ja czytam Mistrza i Małgorzatę...jeszcze 210 stron do końca...
                              • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 30.10.04, 07:39
                                Wiecie może co się stało z Nawracajem? I jaka jest ta nowa od geografii?
                                • Gość: misiaa Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:46
                                  a jak się nazywa?
                                • Gość: gloog Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 12:19
                                  o, a co sie stalo z Nawracajem??
                                  • Gość: =]* Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:10
                                    Nawracaja podobno uczniowie 'wykończyli'
                                    Ta kobieta od geografii ... nie licz że cokolwiek dobrze wytłumaczy
                                    ale zawsze może być gorzej ... ja miałam od początku roku z tą co przejęła klasy
                                    Nawracaja i teraz mamy z taka boską babką co jeszcze nie załapała że my
                                    PODSTAWOWY program geografii mamy
                                    • Gość: pierwszoklasistka Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:33
                                      heej! Nawracaj nam powiedzial,ze idzie szukac lepiej platnej pracy...he
                                      he...ciekawe gdzie ja znajdzie...tylko uczniowie na tym straca...ta nowa
                                      kobietka jest beznadziejna...a pan Nawracaj przynajmniej opowiadal jakies fajne
                                      historyjki,np jak to w wojsku udowodnil,ze wszystko da sie zrobic..buhahahaha
                                      POZDROWKA
                                      • Gość: minka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:26
                                        to kto teraz będzie prowadził chór szkolny???? ;-)
                                        • Gość: glóg Re: kto dostał się do X LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.11.04, 09:34
                                          ech, smutno sie w takim razie w tym X robi...
                                          • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 01.11.04, 15:43
                                            Wiecie może, jak to jest? W klasie humanistycznej, gdzie POWINNY być 3 godziny
                                            tygodniowo historii i poziom rozszerzony, mam tylko 2 i poziom podstwowy.
                                            Wychowawczyni mówi, że nic nie wiedziała o historii na naszym profilu. Mam
                                            nadzieje, że w przyszłym roku dojdzie nam godzina (przynajmniej), w innym
                                            wypadku będe zmuszona zmienić szkołę :(((((
                                            • Gość: z! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 16:50
                                              Gość portalu: niunia napisał(a):

> Wiecie może, jak to jest? W klasie humanistycznej, gdzie POWINNY być 3 godziny
                                              > tygodniowo historii i poziom rozszerzony, mam tylko 2 i poziom podstwowy.

O_o to tyle samo co ja ... na mat-fizie

na stronie X jest napisane:

1a j. pol-hist-j.franc
                                              1b j. pol-hist-j.franc
                                              1c hist-WOS-j.ang
                                              1d hist-ang-franc
                                              1e ang-niem
                                              1f mat-inf-fiz
                                              1g mat-chem-inf
                                              1h mat-fiz-ang
                                              1i biol-chem-fiz
                                              1j biol-chem-ang

a ty jesteś co?
                                              • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 01.11.04, 18:46
                                                1a. A w dodatku NIE MAMY rozszerzonego francuskiego, tylko angielski.
                                                • summer18 Re: kto dostał się do X LO 08.11.04, 16:39
                                                  Hej ludziska, Widze, ze lamentujecie z powodu odejscia Nawracaja... No i macie
                                                  racje!!! Jak mozna bylo 3 klasom go zabrac?! Przeciez ja sie nie zamiarzam
                                                  geografi uczyc! A slyszeliscie wogole o czyms takim jak- pytanie z geografi? Bo
                                                  ja od 2 lat nie (blahaha) Koszmar!
                                                  A tak poza tym to wspolczuje wszystkim ktorych uczy Kordyka! A w szczegolnosci
                                                  klasom 1! W mojej klasie osoby o slabszych nerwach musialy brac srodki
                                                  uspokajajace... Ale w koncu przeslismy wszyscy i teraz w 3 klasie mamy zupelny
                                                  luz- gnebi tylko tych ktorzy zdaja mature z majcy :D
                                                  Co do Piszczek to moim zdaniem strasznie zabawna z niej kobitka, ale
                                                  najzabawniejszy jest koles od przedsiebiorczosci (PAMIETAJCIE O ASERTYWNOSCI!-
                                                  blahaha)
                                                  uczcie sie pilnie ;)
                                                  • Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:49
                                                    mnie uczy p.Kordyka, jestem w I klasie, jest ciężko ale cóż mam robić - trzeba
                                                    się uczyć. Nie zamierzałam zdawać matury z matmy, ale kto wie - może będę tak
                                                    umieć matmę, że zmienię zdanie. Chyba ,że wcześniej odwiozą mnie do
                                                    wariatkowa...
                                                  • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 09.11.04, 18:14
                                                    Ta cała przedsiębiorczość potrzeba mi jest jak ślepemu aparat słuchowy. Na
                                                    szczęście to tylko jeden rok :P
    • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 15.11.04, 18:08
      Co to się dzieje z tym Duchem? Cała szkoła oblepiona jakimiś stopkami...
      • jjtk Re: kto dostał się do X LO 16.11.04, 13:37
        ?
        robia jakas reklame?
      • Gość: tuśka Re:DUCH IP: *.betanet.pl 10.12.04, 19:24
        jestem w 1j i ksiądz Lesiu się nam wygadał, że z tym duchem to chodzi o jakąś
        stronke internetową na której ma być coś jakby religijna strona XLO...nie wiem
        dokładnie...pzdr...
        • Gość: " Re:DUCH IP: *.chello.pl 10.12.04, 20:45
          hahaha
          super.
          nie omieszkaj rzucic tu linkiem jak sie juz ta stronka pojawi
    • Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:31
      jak tam nastroje po wczorajszej wywiadówce?
      • Gość: ! Re: kto dostał się do X LO IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 10:46
        Gość portalu: gamka napisał(a):
        > jak tam nastroje po wczorajszej wywiadówce?

żyjemy ;]
    • Gość: sam wiesz KTO Re: kto dostał się do X LO IP: *.autocom.pl 20.11.04, 12:47
      X LO to tylko ładnie brzmi nic poza tym... ja jestem W "M" i nie jest wcale tak
      jak tego oczekiwałem aha jestem w ostatniej klasie i spadam sie uczyć
      • Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:14
        to zależy na jakich trafisz nauczycieli - ja jestem w I kl. i trafiłam na
        bardzo wymagających belfrów
        • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 20.11.04, 15:35
          Mam pytanie. Czy w klasach I, humanistycznych historia jest rozszerzona? Bo
          wiem, że w "europejskiej" tak, ale np. w mojej, o profilu j.pl. j.ang. HIST.
          nie!!!!! I to jest nie fair! Co za chwyty reklamowe? Nie po to z II LO
          rezygnowałam, żeby teraz douczać się na korkach histy.
          • Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:49
            czy was historii też uczy pan Starachowski i czy tez były prawie same jedynki z
            ostatniej klasówki
            • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 30.11.04, 18:02
              Mnie uczy Marczewski.
      • Gość: gamka Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 08:07
        ciekawa jestem czy z okazji św.Mikołaja nie będą dzisiaj pytać
    • Gość: mon Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:29
      nie lubie tej budy
      • Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:42
        dlaczego ???
        • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 17.12.04, 20:08
          Ludzie!!! Miałam dzisiaj zastępstwo z Kordyką... Uf, chwała Bogu, że mnie nie
          uczy, chociaż poziom to ma wysoki :)

Kto idzie w poniedziałek do kina???
          • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 24.12.04, 16:26
            Tysiąca choinek w lesie ,
            prezentów ile Mikołaj uniesie ,
            bałwana ze śniegu ,
            oraz tyle radości ,
            ile karp ma ości !

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:05
              DZIĘKUJEMY !!!
              • Gość: kora Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 10:08
                kto z Was, gimnazjaliści wybiera się do X LO
                • Gość: tusia duch IP: *.entropia.betanet.pl / *.betanet.pl 21.01.05, 21:09
                  duch.uq.pl/ i tam jest ów duch ;)
                  • Gość: niunia Re: duch IP: *.net.autocom.pl 22.01.05, 13:05
                    No nie... :) Ale ten wywiad z księdzem mnie załamał. :D
                    • Gość: patka studniówka IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:34
                      jak udała się studniówka X LO
                      • Gość: nina Re: studniówka IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:51
                        dlaczego ze strony X LO zniknęły "dzwonki"
    • Gość: absolwentka O2 Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:53
      X zaklad boze,myslalam ze juz o nim nie uslysze,serio konczylam je w 2002r i
      dopiero niedawno przeszla mi schiza.Powiedzcie czy uczy jeszcze niejaka Górnicz?
      Ta to potrafila dowalic :)dopiero w IV klasie zaczela nas traktowac lepiej,ale
      jeszcze nie jak ludzi...Jedynym zajebistym nauczycielem był Witkowicz,uczy
      jeszcze???Byl slodki :) Jagodzka szkoda slow co za babsztyl.A uczy kogos MIrka
      Nieuwazny? hahahaha
      • Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:30
        Jagocka uczy, ale nie mnie a o reszcie wymienionych nie słyszałam, ale ogólnie
        z niektórych przedmiotów jest bardzo ciężko
        • Gość: absolwentka 02 Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:23
          za moich czasow tez bylo :) ale to chyba norma.Tylko historie wspominam z
          sentymentem,ale tylko ta z Witkowiczem,wczesniej mialam z Mazurem ktory jest ok
          ale wymaga i z Rozanowskim ktory byl...dziwny
          • Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:06
            ciekawa jestem czy w tym roku też będzie tak dużo chętnych do "dziesiątki"
            • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 28.02.05, 18:15
              To już za chwilę ;) Ciekawe, jakie będą profile klas. Mam nadzieje, że nie
              zrobią tak, jak poprzednim razem, hmm... chwytu marketingowego :P
              • Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 07:41
                profile klas są już podane na stronie X LO
                • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 05.03.05, 21:49
                  Pierwszoklasiści (jak to dziwnie brzmi)! I jak wrażenia? Żałujecie wyboru, czy
                  X LO można nazwać szkołą marzeń (buehehe)?
                  • Gość: ann Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:53
                    buhahahah ni sądze jak dobrze wiesz.
                  • Gość: ... Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:43
                    Ja żałuję.Kurde alez byłam głupia.
                    • Gość: ?? Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:29
                      klasę mam fajną, więc nie żałuję, ale z niektórych przedmiotów bardzo dużo
                      nauki a oceny kiepskie no i niektórzy nauczyciele minęli się z powołaniem...
                      • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 09.03.05, 12:13
                        Ja właściwie też nie żałuję, choć przybyło mi parę nowych wrzodów na żołądku :)
                        • Gość: ?? Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:04
                          byle do wakacji !!!
                          • Gość: ... Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:42
                            chcę zapytać,czy na tym forum bywają osoby 3b?? jeśłi tak proszę o kontakt :D
                            kfiatek222@wp.pl
                            • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 06.05.05, 13:38
                              Matko, myślałam, że już skasowali nam "dziesiątkę" :D
          • Gość: do Niuni Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:00
            Znamy Cię koleżanko.Ty się nie zmienisz, więc zmieniaj szkołę czym prędzej i
            oszczędż wstydu sobie i nam. Naprawdę szczerze radzimy.Przestań nas
            kompromitować i wypowiadać bzdury. Zadbaj o własny honor i honor tych ,którzy
            do tej szkoły chodzą i chodzili, chcą się uczyć i są z tego dumni.Najwyrazniej
            ta szkoła Cię przerosła. Czasem tak bywa, a prawie zawsze dotyczy to tych,
            którym wydaje się, że wszystko mogą i są najmądrzejsi. . Jeśli coś napiszesz
            pomyśl jak inni ocenią Ciebie.
            • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 25.05.05, 21:30
              Boshe, co za kliki się robią. Piękną renomę wystawiacie naszej szkole. A co ja
              tekiego niby powiedziałam, blecheh...
    • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 10.05.05, 17:35
      Heej, możecie mi powiedzieć skąd się wzięły 4 klasy w X LO??? Myślałam, że LO
      nie pisze już starych matur.
      • Gość: ktoś Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:53
        to są klasy zbiorcze dla tych uczniów z Krakowa z rocznika 1985, którym nie
        udało się przejść w jakiejś klasie i musieli powtarzać rok
    • Gość: triskel Re: kto dostał się do X LO IP: *.netcontrol.pl 11.05.05, 15:45
      plusem i zarazem minusem jest że uczą ogólnie tj każdy może zmienić zainteresowania,a nie tak jak w renomowanych uczelnich jak chodzisz do hum to nie wiesz co to matemtyka. oczywiście jak ktoś ma sprecyzowane zainteresowania to musi sie sporo pouczyc roznorakich przedmiotów
      • Gość: nina Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:54
        czy ktoś wybiera się w tym roku do X LO ?
        • Gość: o_O Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 23.05.05, 23:37
          Nie ma chętnych :D Ja się nie dziwię, stworzyli klasę z poszerzoną
          przedsiębiorczością... Jak trafią na pana D. to nie ma ratunku.
        • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 23.05.05, 23:38
          To byłam ja, tzn. niunia ;)
        • Gość: kaśka Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:25
          ja sie dostalam do x lo!! jestem happy ze sie tam dostalam!
          • Gość: minia Re: kto dostał się do X LO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:50
            a do jakiej klasy ?
            • Gość: niunia Re: kto dostał się do X LO IP: *.net.autocom.pl 30.06.05, 21:23
              Gratulacje!!! Ile miałaś punktów?
              • Gość: wicek Re: kto dostał się do X LO IP: *.ghnet.pl 05.07.05, 18:13
                Też słyszałem że w X LO jest fajnie...kumpel właśnie skończył tą szkołe..
                A co sądzicie o XX LO Staffa???
                prosze o odpowiedzi:))))))
          • Gość: Kaśka Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:08
            Gratulacje Kasiu.Musisz być dobra skoro pokonałaś tylu i udało się. X- tka była
            najbardziej obleganą szkołą,nawet w Gazecie Wyborczej rozpoznałam zdjęcie
            naszej szkoły (radość przyjętych). To Ty tak się cieszyłaś? Nie ma się co
            dziwić. To naprawdę super szkoła, zobaczysz jaka jest u nas atmosfera,jacy
            fajni ludzie, ile różnych imprez. Owszem nauczyciele wymagają, uczyć się trzeba
            i to mocno,ale krzywdy Ci nikt nie zrobi, jak nie zawalisz sama. Ja trafiłam na
            kosy, ale wychodzi mi to na dobre,tak jak innymi, no.. z wyjątkami, ale takim
            bywa żle wszędzie.
            • Gość: magda Re: kto dostał się do X LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:40
              do Kaśka
              • Gość: wicek Re: kto dostał się do X LO IP: *.ghnet.pl 05.07.05, 18:31
                Też słyszałem że w X LO jest fajnie...kumpel właśnie skończył tą szkołe..
                A co sądzicie o XX LO Staffa???
                prosze o odpowiedzi:))))))
                • Gość: Madziarqa Re: kto dostał się do X LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:45
                  hello przyszli pierwszoklasiści :) ja właśnie skończyłam 1. klasę :D jakoś się
                  udało ;) nie no,jeżeli chodzi o naszą szkółkę jest calkiem nieźle. ja trafiłam
                  na naprawdę świetną klasę :D i z tego się straaasznie cieszę :) wiadomo,nie
                  cała klasa jest rewelacyjna,ale reszta jest super! co do
                  nauki,nauczycieli...wymagania są,ale sami chcemy,skoro idziemy do LO,a nie do
                  jakiejś zawodówki,czy innej słabszej szkoły ;) jeśli traficie na fajną klasę-
                  wszystko da się przeżyć :P pzdr :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka