Gość: luqazs IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 16:52 Witam, chcialbym sie dowiedziec z jaka iloscia punktow przyjmowali na Zarzadzanie i Marketing na AE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luqazs Re: Odwolania na AE IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 16:53 Oczywiscie z odwolań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginny Re: Odwolania na AE IP: *.toron.pl 24.07.04, 21:25 Koleżanka miała 54 albo 55/juz nie pamietam/ i właśnie mi napisała,że się dostała na zarządzanie :) A ty ile miałeś/-aś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luqazs Re: Odwolania na AE IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 14:10 To ma szczescie, ja mialem 56 i sie nie dostalem. z tym ze u mnie sytuacja jest inna bo przyjeli mnie na Towaroznawstwo gdyz wpisalem to jako 2 kierunek "awaryjnie". W odwolaniu po prostu pisalem o przeniesienie ale jak widac tak jak to powiedziala mi pani w dziekanacie to skoro zostalem przyjety to nie wiadomo czy moje odwolanie zostanie wogole brane pod uwage. Troche dla mnie to nie logiczne ze wola przyjac kogos z mniejsza iloscia punktow no ale coż, life is life:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Odwolania na AE IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 25.07.04, 14:47 Tobie to dobrze bo wogole jestes przyjety. Po roku mozesz kombinowac i sie przeniesc. Mi braklo jednego punkta na gospodarke przestrzenna i nie przyjeli mnie z odwolania :( Mowi sie trudno. Ale i tak jade sie dowiedziec co nie co jeszcze. Podobno mozna jeszcze pisac odwolanie odwolania. Szanse sa juz bardzo marne ale moze akurat. Pozdrawiam. Milych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAJNA Re: Odwolania na AE IP: *.zetosa.com.pl 08.09.04, 20:28 luksz ja tez jestem na towaroznastwie i mowie Ci to przyszlosciowy kierunek:P przynajmniej tego kierunku nie ma na wszystkich prawie uczelniech polskich nnp marketing i zarzadzanie( co 2 student konczy zarz i marketing) dziekuj Bogu ze wpisales go jako 2 kierunek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś