Dodaj do ulubionych

Odwolania na AE

IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 16:52
Witam, chcialbym sie dowiedziec z jaka iloscia punktow przyjmowali na
Zarzadzanie i Marketing na AE?
Obserwuj wątek
    • Gość: luqazs Re: Odwolania na AE IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 16:53
      Oczywiscie z odwolań.
      • Gość: ginny Re: Odwolania na AE IP: *.toron.pl 24.07.04, 21:25
        Koleżanka miała 54 albo 55/juz nie pamietam/ i właśnie mi napisała,że się
        dostała na zarządzanie :) A ty ile miałeś/-aś?
        • Gość: luqazs Re: Odwolania na AE IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 14:10
          To ma szczescie, ja mialem 56 i sie nie dostalem. z tym ze u mnie sytuacja jest
          inna bo przyjeli mnie na Towaroznawstwo gdyz wpisalem to jako 2
          kierunek "awaryjnie". W odwolaniu po prostu pisalem o przeniesienie ale jak
          widac tak jak to powiedziala mi pani w dziekanacie to skoro zostalem przyjety
          to nie wiadomo czy moje odwolanie zostanie wogole brane pod uwage. Troche dla
          mnie to nie logiczne ze wola przyjac kogos z mniejsza iloscia punktow no ale
          coż, life is life:)
          • Gość: Me Re: Odwolania na AE IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 25.07.04, 14:47
            Tobie to dobrze bo wogole jestes przyjety. Po roku mozesz kombinowac i sie
            przeniesc. Mi braklo jednego punkta na gospodarke przestrzenna i nie przyjeli
            mnie z odwolania :( Mowi sie trudno. Ale i tak jade sie dowiedziec co nie co
            jeszcze. Podobno mozna jeszcze pisac odwolanie odwolania. Szanse sa juz bardzo
            marne ale moze akurat. Pozdrawiam. Milych wakacji :)
      • Gość: fAJNA Re: Odwolania na AE IP: *.zetosa.com.pl 08.09.04, 20:28
        luksz ja tez jestem na towaroznastwie i mowie Ci to przyszlosciowy kierunek:P
        przynajmniej tego kierunku nie ma na wszystkich prawie uczelniech polskich nnp
        marketing i zarzadzanie( co 2 student konczy zarz i marketing)
        dziekuj Bogu ze wpisales go jako 2 kierunek pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka