Gość: an IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 17:55 mam typowo humanistyczny umysł, czy poradzę sobie z infą na AP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikołajka Re: informatyka na pedagogice!!!!?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:06 Wszystko bierze się od podstaw, Word, PowerPoint i takie tam ... Nikt na Ciebie nie nawrzeszczy jak czegoś nie będziesz umiała zrobić - u mnie niektóre dziewczyny miały problemy nawet z Wordem - prowadząca wszystko spokojnie tłumaczyła. A więc nie ma się czego bać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: informatyka na pedagogice!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:26 Wielkie dzięki! Po tym co napisałaś kamień spadł mi z serca. Jeśli początek to Word itp to napradę nie ma się czego bać. Już myślałam, że bądą to jakieś niestworzone rzeczy o których nie mam bladego pojęcia. Jeszcze raz wielkie dzięki. A tak na marginesie, mam jeszcze malutkie pytanko do ciebie: jesteś studentką pedagogiki AP? Jeśli tak, to może wiesz kiedy rozpoczęcie roku dla pierwszaków. Na stronce AP jest informacja dla wszystkich wydziałów, oprócz pedagogicznego? Na uczelni też jeszcze nie ma informacji. Pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajka Re: informatyka na pedagogice!!!!?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:36 Przed chwilą pisałam m.in na temat rozpoczęcia dziewczynie z rewalidacyjnej. Wklejam Ci link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=413&w=16049963 Ja jestem ze społ- opiek.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: informatyka na pedagogice!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:45 Dzięki i pozdrowionka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: informatyka na pedagogice!!!!?????? 24.09.04, 09:28 an, a na jakiej pedagogice jesteś? Ja na przedszkolnej i wczesnoszkolnej :) A informatyki, to napewno nie ma się co bać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: informatyka na pedagogice!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:27 kati_p jestem na rewalidacyjnej Odpowiedz Link Zgłoś