05.09.06, 18:53
Już nie mogę wytrzymać. Od kilku tygodni wymiotuję na tle nerwowym. Co zjem czy wypiję to od razu wymiotuję. Byłam u lekarza. dostałam lekarstwo na uspokojenie które miało pomóc też na wymioty, ale nie pomogło. Kupiłam sobie validol, ale to na nic. Jutro chcę iść do lekarza po jakieś tabletki przeciwwymiotne. Chodzi mi o takie, które bardzo szybko działają. Czy możecie mi jakoś doradzić. Nie chciałabym być też po nich senna.
Obserwuj wątek
    • lola1231 Re: wymioty 05.09.06, 19:22
      słuchaj tu nei pomogę tabletki - musisz iść do psychologa albo psychiatry- to
      nei gryzie, choć na dzwięk slowa psychiatra dziwnie niektórzy reagują. jak nei
      uspokoisz nerwow to różnie może byc. uwierz mi wiem co mowie- też nerwus
      jestem. jak nei wymioty to Ci się przypląta nadciśnienie (jak mnie tylko ze ja
      mialam jeszczepodwyższony puls)szkoda zdrowia dziewczyno!!
      • frygamfs Re: wymioty 05.09.06, 19:39
        tylko że ja chodzę do psychiatry. leczę się na nerwicę i depresję. potrzebuję jakiegoś silnego środka przeciwwymiotnego bo się wykończę
        • Gość: alma Re: wymioty IP: *.devs.futuro.pl 06.09.06, 09:11
          Mój naczeczony ma grypr żoładkową. Wymiotował dalej niż widział. Pani doktor
          oprócz tabletek ( ranigast, scopolan, metoclopramindum) kazała mu pić
          niegazowaną coca-cole smile I pomogło.
          • Gość: lolita Re: wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:10
            A dlaczego sie tak denerwujesz??? Olej wszystko a bedzie dobrze. Kiedys tez tak
            mialam ale nie wymiotowalam chociaz mi sie czasem chcialo, bralam validol i
            pomagal po 15 minutach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka