Dodaj do ulubionych

KSW-Komunikacja Społeczna

IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 15.09.05, 19:32
Hej mam pytanie..czy przeszedl juz ktos z was rozmowe kwalifikacyjna na KSW
chodzi mi dokladnie o Komunikacje Spoleczna...i pytanka :)
prosilabym :) o pomoc
Obserwuj wątek
    • madai Re: KSW-Komunikacja Społeczna 15.09.05, 22:02
      pytanka jak wszedzie.
      zalezy na kogo trafisz.
      jak na jakas mloda osobe, to sobie porozmawiacie o "zyciu".
      jak na stara-przepytanko z wosu i dziennikarstwa.
    • przemek.ksw Re: KSW-Komunikacja Społeczna 15.09.05, 22:48
      Witam, tak jak napisała już madai, wiele zależy od osoby, z którą będziesz
      rozmawiać. Możesz się więc spodziewać pytań z zakresu WOSu jak również z tzw.
      wiedzy ogólnej lub na temat aktualnych wydarzeń w Polsce i na świecie. Nie masz
      jednak się czego obawiać!

Na marginesie chciałbym zaznaczyć, że stosowana z powodzeniem na KSW rozmowa
      kwalifikacyjna to najlepszy sposób selekcji kandydatów, pozwalający lepiej
      poznać ich oczekiwania, potrzeby i aspiracje!

Mam nadzieję, że już wkrótce dołączysz do grona Studentów Krakowskiej Szkoły
      Wyższej. Pozdrawiam!
    • tycia.tycia Re: KSW-Komunikacja Społeczna 16.09.05, 00:28
      Mnie dwa lata temu zapytali o to, co to jest demokracja... i jaką mamy
      demokrację w Polsce...
    • Gość: Paulina86 Re: KSW-Komunikacja Społeczna IP: *.77.classcom.pl 16.09.05, 11:32
      cze! ja miaalm taka rozmowe nie tak dawno, na zaoczne na komunikake spoleczna
      na ksw. i w sumie pytaja jaka jest wladza w polsce, czyli ustawodawcza,
      wykonawcza, i sadownicza. moga sie spytac jakie znasz partie. ja mialam egzamin
      na ul. michalskiej, i mialam 1 milego faceta w komisji, i pierwsze zasadnicze
      pytanie dlaczego ta skzola i kierunek.
      pozdrawiam
      chcesz na dzienne czy zaocZne?
      • Gość: majka Re: KSW-Komunikacja Społeczna IP: *.interserv.net.pl / *.devs.futuro.pl 16.09.05, 11:50
        moja znajoma chciala iscna politologie na ksw ale po tymjak pytanie na
        rozmowie kwalifikacyjnej brzmialo "czy lubi pani tanczyc" doszla do wniosku ze
        wybierze inna prywatna szkole ktora bedzie traktowac studentow powaznie i nie
        bedzie ich osmieszac tyle o ksw choc musze przyznac ze na ksw sa ludzie na
        prawde z pasja chca stduiowac swoj kierunek jednak nie zawsze moga liczyc na
        zrozumienie wykladowcow jak takze innych studentow dlatego tez ksw jest dla
        nich tylko chwilowa zaczepka dopoki nie dostana sie na dzienne w pasntwowej
        szkole tyle o ksw
      • Gość: Kreola Re: KSW-Komunikacja Społeczna IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 16.09.05, 16:34
        Wybieram sie na studia zaocze:)
        i Dzieki za odpowiedz na mojego posta! :)
        Chyba przestane sie juz tak denerwowac
        bo czuje ze to tylko formalnosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka