Gość: Kreola IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 15.09.05, 19:32 Hej mam pytanie..czy przeszedl juz ktos z was rozmowe kwalifikacyjna na KSW chodzi mi dokladnie o Komunikacje Spoleczna...i pytanka :) prosilabym :) o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madai Re: KSW-Komunikacja Społeczna 15.09.05, 22:02 pytanka jak wszedzie. zalezy na kogo trafisz. jak na jakas mloda osobe, to sobie porozmawiacie o "zyciu". jak na stara-przepytanko z wosu i dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.ksw Re: KSW-Komunikacja Społeczna 15.09.05, 22:48 Witam, tak jak napisała już madai, wiele zależy od osoby, z którą będziesz rozmawiać. Możesz się więc spodziewać pytań z zakresu WOSu jak również z tzw. wiedzy ogólnej lub na temat aktualnych wydarzeń w Polsce i na świecie. Nie masz jednak się czego obawiać! Na marginesie chciałbym zaznaczyć, że stosowana z powodzeniem na KSW rozmowa kwalifikacyjna to najlepszy sposób selekcji kandydatów, pozwalający lepiej poznać ich oczekiwania, potrzeby i aspiracje! Mam nadzieję, że już wkrótce dołączysz do grona Studentów Krakowskiej Szkoły Wyższej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tycia.tycia Re: KSW-Komunikacja Społeczna 16.09.05, 00:28 Mnie dwa lata temu zapytali o to, co to jest demokracja... i jaką mamy demokrację w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina86 Re: KSW-Komunikacja Społeczna IP: *.77.classcom.pl 16.09.05, 11:32 cze! ja miaalm taka rozmowe nie tak dawno, na zaoczne na komunikake spoleczna na ksw. i w sumie pytaja jaka jest wladza w polsce, czyli ustawodawcza, wykonawcza, i sadownicza. moga sie spytac jakie znasz partie. ja mialam egzamin na ul. michalskiej, i mialam 1 milego faceta w komisji, i pierwsze zasadnicze pytanie dlaczego ta skzola i kierunek. pozdrawiam chcesz na dzienne czy zaocZne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: KSW-Komunikacja Społeczna IP: *.interserv.net.pl / *.devs.futuro.pl 16.09.05, 11:50 moja znajoma chciala iscna politologie na ksw ale po tymjak pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej brzmialo "czy lubi pani tanczyc" doszla do wniosku ze wybierze inna prywatna szkole ktora bedzie traktowac studentow powaznie i nie bedzie ich osmieszac tyle o ksw choc musze przyznac ze na ksw sa ludzie na prawde z pasja chca stduiowac swoj kierunek jednak nie zawsze moga liczyc na zrozumienie wykladowcow jak takze innych studentow dlatego tez ksw jest dla nich tylko chwilowa zaczepka dopoki nie dostana sie na dzienne w pasntwowej szkole tyle o ksw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreola Re: KSW-Komunikacja Społeczna IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 16.09.05, 16:34 Wybieram sie na studia zaocze:) i Dzieki za odpowiedz na mojego posta! :) Chyba przestane sie juz tak denerwowac bo czuje ze to tylko formalnosc Odpowiedz Link Zgłoś