Gość: ko IP: *.kalinowszczyzna.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 23:01 Korzystał ktoś z ich usług? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczeń Re: Szkoła jazdy Ewan IP: *.szel-sat.com.pl 22.09.03, 23:06 Aktualnie rozpoczął się kurs samochodowy w firmie A-Zet (ul.łabędzia,teren basenu)Negocjacja ce,dogodne warunki płatności.Uczęszczał tam moj kolega,teraz ja.Jestem pod wrażeniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku Re: Szkoła jazdy Ewan IP: *.kalinowszczyzna.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 23:18 a cena ;)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Szkoła jazdy Ewan IP: *.szel-sat.com.pl 22.09.03, 23:30 Jeszcze nie wpłacałem,ale podobno jedna z najniższych w Lublinie,chociaż poziom kursu wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dag Re: Szkoła jazdy Ewan IP: *.poczta.lublin.pl / 10.104.1.* 23.09.03, 07:43 Uczeń albo coś kręcisz bo ty organizujesz ten kurs albo jestes jedynym człowiekiem który nie wie jaka jest cena kursu już na nim będąc. Bardzo dziwne i myślę że robisz sobie reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Szkoła jazdy Ewan IP: *.szel-sat.com.pl 23.09.03, 08:17 NIe moja szkoła,właściciel szkoły też żaden mój znajomy.Po prostu ojciec mnie zapisał.Słyszałem rozmowę ojca z z właścicielem.Korzystne warunki płatności (w 2 ratach np).Cena kurcu przystępna.Tyle co wiedziałem,to napisałem.A jeśli chcecie szukać coś innego,szukajcie sobie. PS.Równie dobrze moża powiedzieć,że ERWAN też sobie robi reklamę.Ktoś np. zapytał o tą szkołe,ktoś się wypowie i jest OK. A co do A-Zet,ja nikogo nie zmuszam.Nawet nie potrafię podać numeru telefonu tej szkoły. Ale po co ja to Wam tłumaczę? Odpowiedz Link Zgłoś