Dodaj do ulubionych

Polibuda góra jest !!!!

IP: *.chello.pl 24.02.06, 16:35
polibuda jest najjfajniejsza jest ciężko ale najlepiej przygotowuje do
pracy zawodowej..... dziwie sie osobom ktore studiuja zaz. i marketnig stos
miedzynarodowe kierunki pedagogoczne...itp;....co wy po tym bedziecie
robić ???
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Polibuda góra jest !!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:51
      ciekawi mnie co ty bedziesz robic po tej polibudzie!!!
      dopuki nie zaczniesz pracowac nie bodz taki pewny ze polibuda ciee dobrze
      przygotowuje do pracy zawodowej!!
      • Gość: Absolwent Taaa dopÓki się pisze:) IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 01.03.06, 13:30
        Z taką ortografią daleko nie zajdziesz. Niezależnie od wykształcenia.
    • Gość: Gosia Re: Polibuda góra jest !!!! WIŚ ??? IP: *.chello.pl 01.03.06, 13:37
      cześć ja planuje od nowego roku zacżąć studia na Politechnice na wdziale
      inz.środowiska ... wie ktoś może jak tam jest ? czy łatwo znalezc prace po tym
      kierunku ??? w miere łatwo sie utrzymać ? zdaje nowa mature wiec egzaminy
      wstepne na szczescie mnie juz nie obejma...:)
    • Gość: bibi Re: Polibuda góra jest !!!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.03.06, 21:43
      nie wszyscy muszą zostać budowniczymi w tym kraju. W sytuacji kiedy nie lubie i
      nie umiem liczyć , nie mam wyobraźni przestrzennej po polibudzie w najlepszym
      przypadku mogę zostać wyuczonym tumanem.
      • Gość: karol Re: Polibuda góra jest !!!! IP: *.chello.pl 02.03.06, 21:47
        widzisz i tu sie mylisz bo żeby skończyć polibude i dostać dyplom to naprawde
        sporo sie musisz natrudzić i nie możesz być "tumanem" jezeli skończysz
        polibude bo jest naprawde bardzo ciężko... oprocz chemi po każdym wydziale
        polibudy masz w miare pewna prace...taka jest prawda takie sa fakty...
        • Gość: bibi Re: Polibuda góra jest !!!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.03.06, 13:23
          no to jeszcze czytanie tekstu ze zrozumieniem powinno być wykladane. Przez
          swojego posta chcialam dać jedynie do zrozumienia , że nie każdy ma
          predyspozycje do tego by studiować na uczelni technicznej niezależnie od
          kierunku. Napisalam ,że w najlepszym przypadku mogę zostać wyuczonym tumanem, bo
          to co ewnentualnie bym wryla na pamięć, bez zrozumienia i tak nie da
          oczekiwanych efektów.Wkurza mnie tylko to,ze pionier tego wątku zaklada ,że
          każdy kiedunek humanistyczny jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu. Moim
          marzeniem jest , aby przynajmniej połowa uczyla się rzeczy które są zgodne z ich
          zainteresowaniami , talentami , zdolnościami po prostu, a nie z czytsego
          pragmatyzmu. Z tego i tak wiele nie wychodzi ,na co mamy dowody ostanich kilku
          tygodni.... kilka zawalonych dachów budynków pod którymi corocznie podpisywali
          się eksperci, potwierdzając tym samym ich sprawność techniczną. Nie wiem jak Ty
          , ale ja tam wolę swojego Platona i literaturę piękną , anieżeli narażać swoim
          brakiem wyobraźni setki istnień ludzkich na zagrożeni życia.To tyle chcialam
          powiedzień>
          • Gość: karol Re: Polibuda góra jest !!!! IP: *.chello.pl 03.03.06, 15:21
            rozumiem to naprawde bardzo fajne że studiujesz to co lubisz ...:) wiekszosc
            ludzi na PK nie uczy sie tego co lubi ale to co pozniej da prace taka jest
            smutna rzeczywistość
            • desire21 Re: Polibuda góra jest !!!! 07.03.06, 18:10
              co wy wygadujecie !! po pierwsze moj znajomy skonczyl polibude i w ogole nie
              pracuje w zawodzie!!!! moze i jest przygotowany ale nie ma pracy poprostu!!
              gdyby nie znajomosci siedzialby teraz na bezrobociu :/ po drugie polibuda
              ksztalci tylko w jednym kierunku...bedziesz inzynierem czegos tam i co??jezeli
              nie znajdziesz pracy w zawodzie to co zrobisz??a ludzie po takich kierunkach
              jak np stodunki miedzynarodowe beda mieli wieksze horyzonty pracy w
              przyszlosci... nie rozumiem jak mozna sie tak wywyzszac:| zauwazylam wlasnie
              wsrod swoich znajomych studiujacych na pk ze ta uczelnia zmienia ludzi niestety
              na gorsze...
              • Gość: ania Re: Polibuda góra jest !!!! IP: *.chello.pl 08.03.06, 01:22
                a po jakim jest wydziale?
                • altowiolistka Re: Polibuda góra jest !!!! 08.03.06, 11:13
                  właściwie większość moich znajomych, którzy są na polibudzie, jest zadowolona
                  ze swoich studiów, chociaż np. przed studiami architektura wydaje się bardzo
                  kreatywnym kierunkiem, gdzie dużo zależy od wyobraźni; później ten pogląd jest
                  weryfikowany, ale nikt nie narzeka. do Gosi: inżynieria środowiska jest ponoć
                  bardzo fajna, o ile lubi się robić rysunki techniczne np. oczyszczalni ścieków
                  =))), bo to właśnie moja koleżanka robiła na pierwszym roku. ale w sporej
                  ilości szczegółów całkiem podobna do architektury i inżynierii lądowej.

aha: ja tam się szczycę, że jestem humanistką, bo niestety w niebie poskąpiono
                  mi umiejętności wyliczania pochodnych, ale wszystkich staram się szanować,
                  dopóki ktoś nie zachowuje się jak studenci agh z jednego z akademików, którego
                  nazwy przez grzeczność nie wymienię =)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka