Dodaj do ulubionych

Astoria - Unia 74:85

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:51
Szkoda słów.Kompromitacja.To wszystko jest bez sensu.Kierownictwo Astorii do
dymisji,bo nie dorosło do ekstraligi.Proponuje wszystkim fanom Asty,zmienic
zainteresowania na inną dyscyplinę.Jaka płaca taka Gra panowie
prezesi.Przemyślcie to ,bo wy dobrze wiecie w czym rzecz,panie Rutkowski i
reszta.Pozdrawiam i do zobaczenia w pierwszej lidze,bo tam jest wasze miejsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: Astoria - Unia 74:85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 05:34
      rutkowski i kowalkowski slabedzki co wy
      k...wa robicie wam nie zalerzy na
      baskecie i awansie do 8 przestancie
      sie klucic miedzy soba a zabierac sie
      ROBOTY
    • Gość: ted Re: Astoria - Unia 74:85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 08:07
      szkoda takich meczy jak wczorajszy , bo oddala się dobre miejsce w lidze , ale
      to tylko zasługa naszych "dyrektorów" od koszykówki , niech sie pokażą i
      powiedzą co załatwili od początku rozgrywek , ciągfle szukają sponsora
      strategicznego i ciągle mają nadzieję , na co , na mniejszą z meczu na mecz
      publiczność , która płaci za drogie bilety i ogląda niemoc naszych , ale nie
      koszykarzy , tylko zarządu , bo oni powinni stworzyć drużynę , która w spokoju
      trenuje , a nie wygląda za kolejną wypłatą.
      Osobną sprawą jest organizacja w Łuczniczce , kolejny raz nie działała w
      całości tablica , dlaczego nie mogę wiedzieć na bieżąco , kto ile punktów
      zdobył? Jest to lekceważenie kibiców , którzy płacą drogo w porównaniu np. z
      Włocławkiem. Nie będzie jednak już wkrótce problemu , bo ilość kibiców maleje i
      za miesiąc będzie to garstka spragnionych , którzy liczyli na to że będzie
      koszykówka w profesjonalnym wydaniu w wypełnionej po brzegi Hali Łuczniczka ,
      ale chyba jednak , ktoś inny powinien się zabrać za organizowanie drużyny z
      prawdziwego zdażenia.
    • Gość: go Re: Astoria - Unia 74:85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 08:34
      Przed każdym meczem dziennikarz powinien przepytać zawodników czy dostali
      zaległe wypłaty. Wtedy ja będę wiedział, iść czy nie iść na mecz, stracić czy
      nie stracić 16 zł. To co wczoraj zawodnicy Astorii zafundowali kibicom to już
      nie żenada, to katastrofa. Słabszy dzień może mieć jeden, dwóch zawodników ale
      nie prawie cały zespół.
      Do zobaczenia na meczach w których nie będzie się olewać kibiców!
    • zdrajca1 Panie Dombrowicz zacznij oszczędzać miejską kasę. 09.03.06, 09:06
      To bzdura żeby za taki chłam działacze Astorii dostawali pieniądze.Panie
      Prezydencie czy Słabęcki jest pana szwagrem czy inną rodziną?To absurd żeby
      taki gość zajmował się sportem.
    • Gość: Adi Re: Astoria - Unia 74:85 IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:14
      To jest już koniec, nie ma już nic, jesteście wolni możecie iść. Szkoda, że tak się kończy w Bydzi koszykówka i znow w zime nie będzie na co chodzić ;(
      • Gość: piter Re: Astoria - Unia 74:85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:42
        macie racje to juz koniec a
        prezesom mowimy dziekujemy
        i na slupsk biale chusteczki
        SZYKUJEMY rutkowski kowalkowski i slabedzki
        jestescie najslabszymi ogniwami spadajcie
    • ggi [...] 09.03.06, 15:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: portis Re: Astoria - Unia 74:85 IP: 82.146.247.* 09.03.06, 18:54
      Po raz pierwszy wyszedłem przed końcem meczu. Gram amatorsko ale ambicji mam
      więcej niż zawodowcy wczoraj. Nie chcę oglądac takiego dna. Szkoda że w
      Bydgoszczy nie ma na co chodzić. Były sympatyk Asty
    • Gość: gość 11 Re: Astoria - Unia 74:85 IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.03.06, 20:30
      Ten zespół to są faceci bez jaj.Im się ogólnie grać nie chciało.Cały zespół i
      ten tzw. Trener to jakaś porażka.Kto był to widział co się działo.Jak tak dalej
      będą ubywać kibice to starczy sala przy Królowej Jadwigi.Bardzo żałuje że kupiłem
      karnet bo już teraz bym olał taką koszykówkę.
      • facet.36 Re: Astoria - Unia 74:85 09.03.06, 23:40
        no jest jeden plus tej całej sytuacji - dla Noteci. W play offach odniosą jedno
        albo dwa zwyciestwa z...Astorią! W Noteci i storii jest ten sam problem
        dramatyczny brak pieniędzy! Tyle że w Noteci grają zawodnikami którzy choc im
        się nie płaci STARAĄ sie. Natomiast zawodowcy z Astorii maja wszystko w d..ie.
        Nie ma kaski? Okay no to podczas meczu ligowego zrobią sobie trening czyli
        pozorację gry z zerowym zaangażowaniem!
        Astoria spaść nie spadnie, ale na jesieni po prawdopodobnym przerżnięciu
        wyborów przez KD skończy się źródełko z kaską z Urzedu Miasta - jest to obecnie
        jedyne źródło pieniędzy zasilających Astorię! Kto jest odpowiedzialny za tą
        sytuację - działacze i trener! To oni wybrali skład to oni zdecydowali się
        prowadzić klub sportowy na wariackich papierach! Teraz wyłażą efekty tych
        działań które dotąd działacze skutecznie ukrywali!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka