Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:26 Różne konsekwencje przekraczania granic moralnych. Omów problem, odwołując się do wybranych autorów. Czy ktoś mi pomoże w poszukiwaniu literatury przedmiotu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: Literatura przedmiotu, granice moralne IP: *.resetnet.pl 09.12.06, 18:42 Najpierw wybierz lit.podmiotu. Po co mam ci polecac np. świetne studium o Zenonie Ziembiewiczu, jeżeli nie masz zamiaru uwzględnić Granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Literatura przedmiotu, granice moralne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 18:37 Zbrodnia i kara, Pan tadeusz, Ballady i romanse, Branica, makbet :) oto moja literatura podmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Literatura przedmiotu, granice moralne IP: *.resetnet.pl 14.12.06, 22:47 D. Kułakowska, Dostojewski, dialektyka niewiary. KiW, Warszawa 1981. S. Balbus, Dzieje pewnej kariery [w]Lektury obowiązkowe,Wrocław 1975. M. Tatara, Ballady i romanse Adama Mickiewicza [w] Literatura polska w szkole średniej, Warszawa 1975. Odpowiedz Link Zgłoś