Dodaj do ulubionych

proszę o sprawdzenie loga

IP: *.promax.media.pl 26.12.09, 16:17
Witam
Pacjent to win Vista Home Premium. System nie działa poprawnie, przy
sciąganiu jakiegokolwiek pliku komputer się restartuje, oprócz tego
samoczynnie wlącza się strona z zielonym tłem.

Podaję tutaj logi z gmer'a i OTL'a :

wklej.org/id/247165/
wklej.org/id/247167/
wklej.org/id/247169/
Z góry dzięki, jeśli coś źle podałem proszę się nie wsciekać nie
robię tego codziennie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.zask.pl 26.12.09, 17:03
      Zrob pelny skan przy pomocy mbam oraz cureit i usun infekcje.

Wklej to do OTL i nacisnij Run Fix, nastepnie daj log, ktory sie utworzy + nowy log z OTL:

:OTL
      PRC - [2009-10-30 00:56:14 | 00,044,417 | --
      • Gość: siwy Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.promax.media.pl 26.12.09, 17:56
        kiedy wklejam to co kazałeś do OTL to gaśnie mi ekran w laptopie i
        muszę go włączać ponownie
        • Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.zask.pl 26.12.09, 18:00
          Sprobuj w trybie awaryjnym, jezeli dalej bedzie problem to podam Ci skrypt do Avenger'a.
          • Gość: siwy Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.09, 21:12
            a jak w Viscie wejsc do trybu awaryjnego ?? a jak potem z niego wyjsć
            • Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.zask.pl 27.12.09, 21:20
              Tak samo jak we wszystkich systemach Windows, nic sie tutaj nie zmienilo. F8 przy starcie i wybierasz tryb awaryjny, po wszystkim uruchamiasz ponownie.
              • Gość: siwy Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.09, 23:39
                to ja chyba mam jakieś złe wspomnienia z trybem awaryjnym, coś nie takiego
                zainstalowałem i informatyk musiał sie do mnie pofatygować bo non stop miałem
                tryb awaryjny, ale to było z 10 lat temu na win Me ale zrobię tak jak piszesz i
                napisze co jest
                • Gość: siwy Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.promax.media.pl 28.12.09, 17:04
                  próbowalm przez tryb awaryjny i efekt był taki, że wywalało mnie do
                  ekranu powitalnego i musiałem hasło wpisywać, nie wyświetlało mi
                  zadnego loga po tym więc chyba nic z tego
                  • Gość: Kolobos Re: proszę o sprawdzenie loga IP: *.zask.pl 28.12.09, 20:52
                    W takim razie daj moze log z combofix.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka