Dodaj do ulubionych

v9 problem

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.11.12, 00:59
witam Kolobos,
już mnie k.... bierze, instalując foxit lub pdf kreator musiałem tego nie odznaczyć.
brak w dodaj/usuń
strony startowe w ff i IE poprawne
w skrótach wpisy poprawne
mbam wykrył to i usunął, ale efektu brak (niestety logi skasowałem), ponowny skan czysty
a dzieje się coś takiego:
ff po uruchomieniu otwiera się ze strony domowej (prawidłowej), natomiast nowo otwarte okno już z v9 (to jeszcze pół biedy), chcąc otworzyć np link z maila wskakuje v9, dopiero czasem po wielu próbach udaje się otworzyć prawidłowy adres, podobnie jest z linkami, które powodują otwarcie nowego okna - zawsze v9.
poniżej linki do OTL

wklejto.pl/139441
wklejto.pl/139442
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: brunnet Re: v9 problem IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.11.12, 01:05
      pomyłka
      wklejto.pl/139444
      • Gość: Kolobos Re: v9 problem IP: *.zask.pl 24.11.12, 09:46
        Odinstaluj:
        Bing Bar

Wykonaj skrypt w OTL:

:OTL
        SRV:64bit: - [2012-11-23 23:40:09 | 000,073,672 | --
        • Gość: brunnet Re: v9 problem IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.11.12, 20:17
          Jak zawsze Wielki:)
          (bez reinstalki)
          wklejto.pl/139572
          wklejto.pl/139573
          to jeszcze coś na deser:
          przy tych wszystkich kombinacjach z mbam, otl i itp, wyłączył się mcafee. gdy chcę go włączyć prosi o reset, na moment się włącza a potem znów na czerwono. i tak w kółko.
          ale centrum akcji cały czas informuje, że komp. jest w pełni chroniony przez mcafee i defender. po latach z xp ten w7 mnie wkurza.
          może coś widzisz w logach, a może wywalić mcafee i jechać na defenderze tylko?
          docelowo i tak, jak się przeniosę ze starego laptopa na nowy to zainstaluję noda.
          pzdr.
          • Gość: Kolobos Re: v9 problem IP: *.zask.pl 24.11.12, 20:22
            Mozesz sprobowac przeinstalowac mcafee.
            • Gość: brunnet Re: v9 problem IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.11.12, 21:40
              a ten defender (różne opinie), nie mógłby sam pociągnąć.
              bo bawić się w reinstalkę, aby po 2-3 tygodniach i tak wywalić?
              • Gość: Kolobos Re: v9 problem IP: *.zask.pl 24.11.12, 22:21
                Jak chcesz to mozesz w ogole odinstalowac M, antywirusy to i tak tylko strata pieniedzy i wydajnosci komputera. Przy powaznych infekcja i tak nic nie pomoga.
                • Gość: brunnet Re: v9 problem IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.11.12, 22:44
                  ten mcafee to i tak tylko wersja 1-mieś. wraz z laptopem, sam bym tego nie kupił.
                  przyzwyczaiłem się do noda i tylko kwestia dopasowania odpowiedniego do systemu.
                  dzięki za pomoc.
                  R.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka