booster 18.09.04, 11:12 A może jest jeszcze inny dobry, darmowy program? Który warto mieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ass Re: co lepsze : Antyvir czy Avast? IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.04, 12:30 A wiesz co to jest AVAST? Odpowiedz Link Zgłoś
booster Re: co lepsze : Antyvir czy Avast? 18.09.04, 13:37 sądziłem że program antywirusowy podobnie jak Antivir. Ale zapewnie mnie oświecisz... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.toms Re: co lepsze : Antyvir czy Avast? 18.09.04, 18:28 Nie poprawi Cię gdyż masz rację. Ale ten Antyvir to ma chyba jakąś dokładną nazwę ? Odpowiedz Link Zgłoś
booster Re: co lepsze : Antyvir czy Avast? 18.09.04, 18:49 taka jest nazwa : Antivir (nie anty ale nati). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: co lepsze : Antyvir czy Avast? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.09.04, 20:37 Kwestia gustu. Ja używam (jeśli używam) AntiVira PE, większości polecam Avasta. I pamiętaj, że nic nie zastąpi zdrowego rozsądku, nawet najlepszy program antywirusowy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maxwklb antywir 18.09.04, 21:46 Jak masz dostęp do neta to polecam darmowy skaner Mks: Http://skaner.mks.com.pl Uważam, że Mks_vir jest najlepszy : download.mks.com.pl/pobierz.html Jeśli już używasz jakiegoś antywirusa czy antytrojana i wykryje ale nie usunie zarażonego pliku to polecam prosty i darmowy programik(gdzie trzeba podać tylko ścieżkę i nazwę tego pliku : maxwklb.w.interia.pl/inne/Max_delete_v1.1.exe Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.toms Re: co lepsze : Antyvir czy Avast? 19.09.04, 16:05 Nie mogę ocenić sprawiedliwie gdyż nie znam Antyvir. Jeśli chodzi o Avasta to jest naprawdę dobry. Co prawda aktualizację nie za częste ale resztę oceniam na 5+. Odpowiedz Link Zgłoś