Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:12 mam issasa !pomocy wywala mnie caly czas!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolobos1 Re: issas 10.03.05, 15:20 Zeby zatrzymac odliczanie zrob tak: Start->Uruchom->shutdown -a Nastepnie sciagnij to: www.mks.com.pl/files/pomoc/MksClean.exe I przeskanuj system :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie da sie!!! Re: issas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:30 nie dziala pisze ze nie wszystkie biblioteki sa dostepne :( mam tylko minute i zaraz mnie wylacza :/ pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolobos1 Re: issas 10.03.05, 15:38 Co nie dziala? MksClean? Czy zatrzymanie odliczania? Jezeli w Start->Uruchom wpiszesz shutdown -a to odliczanie sie zatrzyma, chyba ze to wlasnie to Ci nie dziala? Tu masz jeszcze jeden program do usuwania sassera securityresponse.symantec.com/avcenter/FxSasser.exe Ale MksClean tez powinien sobie poradzic, uruchomi komputer ponownie i usunie co trzeba zanim sie uruchomi system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: issas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:40 nie dziala zatrzymanie :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: issas 10.03.05, 15:57 Start -> Uruchom -> wpisujesz shutdown -a i wciskasz enter. Co Ci nie dziala? Dajesz spacje po shutdown? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: issas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:46 Nie można znalezc sciezki bądź biblioteki nie sa dostepne-dokladnie to mi pisze- nie daje spacji ani nic poza shutdown :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: issas IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.03.05, 17:06 error.xp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolobos1 Re: issas 10.03.05, 17:08 Jak rozumiem wpisujesz samo: shutdown tak? Jezeli tak to masz wpisac: shutdown -a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: issas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:18 wpisalam jak kazales i niestety znow to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: issas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:57 WOW! emocje jak w filmie sensacyjnym...:/ - jak? - nie działa! - co nie działa! - nie działa? - czemu? jak? - nie działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: issas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:03 zajebiscie smieszne-jakbys mial minute na napisanie maila to bys tez tak spiewal??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: issas 10.03.05, 23:08 Co sie dzieje po wpisaniu shutdown -a i wcisnieciu ENTER? Sprobuj (zanim pojawi sie okienko odliczania) zrobic tak: Start -> Uruchom -> wpisz cmd i wcisnij ENTER. Otworzy Ci sie DOS'owe okienko (nie zamykaj go!). Kiedy pojawi Ci sie okienko odliczania przechodzisz na okienko DOS'owe i wpisujesz: shutdown -a . Jesli wyswietli Ci jakies komunikaty postaraj sie je przepisac na kartke. Ale wg. mnie powinno zatrzymac sie odliczanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolobos1 Re: issas 10.03.05, 23:10 Mozna tez sprobowac uruchomic windows w trybie awaryjnym (F8 przy starcie i wybrac tryb awaryjny) i dopiero probowac, moze zadziala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: issas 11.03.05, 11:35 Po pierwsze włącz zaporę internetową w Windows XP, właściwości Twojego połączenia do internetu i zakładka Zaawansowane. Po drugie ściągasz stinger'a i skanujesz system w trybie awaryjnym z wyłączonym przywracaniem systemu. Przydatne linki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23618&w=16130720 tu masz jak odpalić awaryjny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23618&w=16127597&wv.x=1&a=16127597 Odpowiedz Link Zgłoś