Gość: olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:00 wlasnie sciagnelam sobie program ewido security Wczesniej komp. dzialal mi dobrze(mam jeszcze avasta) A teraz po wykryciu 60 wirusów z tego ewibo cos mi sie zacina caly czas Dlaczego? co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: help-ewido security suite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:14 a i jeszcze glupie pyt. Czy moza te wirusy tak po prostu usunac nie wazne gdzie one sa zapisane? bO ja za kazdym razem jak sie pojawil wirus to kilkalam remove I teraz sie boje ze usunelam jakis wazne pliki systemowe:( np. usunelam jakies piliki z programu :program files.save.exe bardzo prosze o pomoc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: help-ewido security suite IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 19:23 co sie zacina? czy umiesz opisac dokladnie co sie dzieje? bo jak narazie to tylko zasmiecasz forum i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: help-ewido security suite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:18 nie czytałaś chyba 4 Przykazania Kolobosa: "po przeskanowaniu ewido odinstaluj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: help-ewido security suite IP: *.chello.pl 02.12.05, 12:47 a czemu mam ten program odinstlowac ?W sumie to on mi wykryl wiekszosc wirusow ktorych np. avast nie zauwazyl Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: help-ewido security suite 02.12.05, 12:52 bo jest to wersja trial. właśnei dlatego. Poza tym na kompie powinien byc zainstalowany tylko 1 antywirus. Możesz zostawić ewido (i odinstalowac avasta) pod warunkiem, ze zakupisz jego pełną wersję. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: help-ewido security suite IP: *.chello.pl 02.12.05, 13:07 dziekuje za odp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś