Dodaj do ulubionych

Trojan.Commend

20.03.03, 13:16
co to za dziwo??? MKS go wykryl, ale na samej stronie mks.com.pl nic o samym
wirusie nie ma... :(

wie ktos moze co to za wirus i jak dziala?

Pozdrawiam, papa
Obserwuj wątek
    • Gość: blaszana Re: Trojan.Commend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 18:27
      Jak cie moge pocieszyc to tez mam tego wirusa, ale nijak sie go nie da usunąc -
      przynajmniej ja nie potrafie- jak na razie komputer mi chodzi i nic
      szczególnego sie nie dzieje, tylko bardzo często sie zawiesza- nie wiem czy to
      tym jest spowodowane??? Znasz jakies sposoby na usunięcie Trojana??
      Pozdrawiam
      • onlyou Re: Trojan.Commend 21.03.03, 10:25
        sposob znam, skasowalam go za pomoca skanera ON-LINE:
        skaner.mks.com.pl/

niestety musialam sie pozegnac z programem, ktory zostal zarazony (u mnie
        akurat byl to mIRC), ale coz... teraz przynajmniej komp jest "czysty" :)))

Pozdrawiam, papa
    • Gość: blaszana Re: Trojan.Commend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.03, 12:03
      Też wykryłam ten plik za pomoca mks.com.pl ale niestety nie usunęłam go - bo
      jeszcze trzeba wiedziec jak??? a to dla mnie trudna sprawa. mój zawirusowany
      plik znajduje się w katalogu Windows/Sysytem i nazywa sie Winkmx.exe i nie wiem
      jak go usunąc?? Czy moge prosić o jakies instrukcje??
      Dzieki
      • Gość: dres Re: Trojan.Commend IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 18:04
        jeśli ten plik jest nie do skasowania bo masz komunikat
        że jest używany przez win to można go skasować uruchamiając kompa w dosie , ale wtedy moze być konieczna reinstalacja windozy . lepiej spróbowac innym antiwirem ,
        polecam nortona ( do pobrania z kaazy :D )
        • Gość: dor Re: Trojan.Commend IP: *.tkdami.net 30.03.03, 09:42
          format c:
          • Gość: Trojanus Re: Trojan.Commend IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 19.04.03, 21:14
            zaden format c: ocipiales ? wystarczy zamknac niektore procesy i poprostu
            wejsc na mks.com.pl i on sam go usunie
            • Gość: Michal A moze to nie wirus IP: *.kabel.telenet.be 04.06.03, 15:46
              A pamietacie Bleem AMD. Poprostu czesc kodu byla podobna do trojana i tak tez
              program anty-vir go wykryl. U mnie mam tego virusa w pliku Mirc32.exe, zreszta
              kupa innych ludzi tez. Nic mi sie nie dzieje, a mirc'a niedawno zainstalowalem
              wiec wiem ze czysty. Jakby ktos cos wiedzial to prosze o odpowiedz
              danmich@tlen.pl
              • Gość: MatiOk Re: A moze to nie wirus IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 15:16
                Takze go mam w mircu. Norton nic nie znajduje. Nie wiem komu uwierzyc. Czy
                nortonowi czy mksowi?
                • Gość: precioza Re: A moze to nie wirus IP: 212.182.117.* 07.10.03, 00:34
                  coz, u mnie ten sam problem: siedzial Trojan.Commend w mircu (tak go wykryl mksvir) ale niech sie wypowie ktos kto jest pewny co z nim zrobic.Ja go wywalilam mksem.Wiec niby po klopocie.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka