onlyou 20.03.03, 13:16 co to za dziwo??? MKS go wykryl, ale na samej stronie mks.com.pl nic o samym wirusie nie ma... :( wie ktos moze co to za wirus i jak dziala? Pozdrawiam, papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blaszana Re: Trojan.Commend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 18:27 Jak cie moge pocieszyc to tez mam tego wirusa, ale nijak sie go nie da usunąc - przynajmniej ja nie potrafie- jak na razie komputer mi chodzi i nic szczególnego sie nie dzieje, tylko bardzo często sie zawiesza- nie wiem czy to tym jest spowodowane??? Znasz jakies sposoby na usunięcie Trojana?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: Trojan.Commend 21.03.03, 10:25 sposob znam, skasowalam go za pomoca skanera ON-LINE: skaner.mks.com.pl/ niestety musialam sie pozegnac z programem, ktory zostal zarazony (u mnie akurat byl to mIRC), ale coz... teraz przynajmniej komp jest "czysty" :))) Pozdrawiam, papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaszana Re: Trojan.Commend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.03, 12:03 Też wykryłam ten plik za pomoca mks.com.pl ale niestety nie usunęłam go - bo jeszcze trzeba wiedziec jak??? a to dla mnie trudna sprawa. mój zawirusowany plik znajduje się w katalogu Windows/Sysytem i nazywa sie Winkmx.exe i nie wiem jak go usunąc?? Czy moge prosić o jakies instrukcje?? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dres Re: Trojan.Commend IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 18:04 jeśli ten plik jest nie do skasowania bo masz komunikat że jest używany przez win to można go skasować uruchamiając kompa w dosie , ale wtedy moze być konieczna reinstalacja windozy . lepiej spróbowac innym antiwirem , polecam nortona ( do pobrania z kaazy :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trojanus Re: Trojan.Commend IP: *.blue.net.pl / 10.0.0.* 19.04.03, 21:14 zaden format c: ocipiales ? wystarczy zamknac niektore procesy i poprostu wejsc na mks.com.pl i on sam go usunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal A moze to nie wirus IP: *.kabel.telenet.be 04.06.03, 15:46 A pamietacie Bleem AMD. Poprostu czesc kodu byla podobna do trojana i tak tez program anty-vir go wykryl. U mnie mam tego virusa w pliku Mirc32.exe, zreszta kupa innych ludzi tez. Nic mi sie nie dzieje, a mirc'a niedawno zainstalowalem wiec wiem ze czysty. Jakby ktos cos wiedzial to prosze o odpowiedz danmich@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatiOk Re: A moze to nie wirus IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 15:16 Takze go mam w mircu. Norton nic nie znajduje. Nie wiem komu uwierzyc. Czy nortonowi czy mksowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precioza Re: A moze to nie wirus IP: 212.182.117.* 07.10.03, 00:34 coz, u mnie ten sam problem: siedzial Trojan.Commend w mircu (tak go wykryl mksvir) ale niech sie wypowie ktos kto jest pewny co z nim zrobic.Ja go wywalilam mksem.Wiec niby po klopocie....... Odpowiedz Link Zgłoś