mbilska 14.03.08, 14:22 Hej, co sądzicie o Studio Weber videofilmowanie? Jakie doświadczenia, opinie, piszcie czy polecacie pozdrawiam) megg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna821 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 14.03.08, 14:40 My wybraliśmy Studio Weber i jak zobacyzłam ich prace to powiedziałam to i żadne inne. Najlepiej umów się z p. Rafałem i zobacz to co ma Ci do pokazania... Za 2,5 miesiąca bedę mogła Ci powiedzieć czy to był dobry wybór czy nie Odpowiedz Link
marcysia1980 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 14.03.08, 15:56 Witaj Przeczytaj sobie tą dyskusję: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43289&w=74358985&a=74395837 Według tego Weber nie ma takiej super opinii. Ale oczywiście zrobisz jak zechcesz. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Odpowiedz Link
ava80 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 14.03.08, 16:30 przerylam cąły wątek i nie wiem skąd opinia że nie maja dobrej? to że forum nakręca 2 studia nic nie znaczy. w Poznaniu jest ich kilknaście! Niestety forumek jest mało więc nazwy sie powtarzają - badźmy szczerzy. Zrobiło sie na tym forum takie kółko wzajemnej adoracji na max 5 nazwisk (firm). a szkoda. U mnie będzie Rafał z kolegą. Na dwie kamery w dodatku, a nie tylko na jedną. Widziałam jego prace i myslę, że sa świetne. Facet zakręcony, ale pomysłowy. Móił (i pokazywal) jak [racują kamerą, jak składają. W ciągu 30 sek dogadaliśmy sie co do muzy przewodniej na filmie Jedź i zobacz co ma. I nie sugeruj sie kilkoma nazwami powtarzanymi w nieskonczoność prze KILKA osob na forum. POWODZENIA! )))) Odpowiedz Link
ava80 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 14.03.08, 16:39 rozumiem, że chodzi o ten wpis: Co do wspomnianej wyżej firmy Weber to z cała stanowczością odradzam. Moja znajoma miała slub miesiąc po nas i tez chciała z początklu M&M Studio ale stwierdziła że weźmie Webera zeby nasze filmy nie wyglądały tak samo. Po odbiorze filmu załowała decyzji że nie została przy M&M Studio jak ja gdyż jak sama stwierdziła mój film jest wiele lepszy, dynamiczniejszy i ciekawszy. Weber robi bardzo szablonowo. Nie chcieli się zgodzić na jej dodatkowe sugestie co do montażu gdyz jak ich szef stwierdził taki maja szablon i nie będa nic zmieniać." ??? rzeczywiście. Musisz sie liczyć z tym, że czołowkę robia sami. o ich wizytówka. aczkolwiek masz wybór czy ma być dynamiczna, czy spokojna i romantyczna czy "z jajem". zadano mi takie pytanie! I dobierałam muzę przewodnią. Co do osoby która pisala - każdy z nas to indywidualny klient. Mozę tamta Panna Mloda czepiała się wszystkego? może ktoś jej cos sugerował? może nie do końca powiedziala czego oczekuje? a może ślu byl poważny i powolny i nie pasowalaby dynamika na siłę? nie przecze że mogla nie byc zadowolona. ale przyczyn może byc wiele i wcale nie muszą byc po stronie studia (bądź fotgrafa) Po prostu uzgodnij wszystko! Odpowiedz Link
marcysia1980 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 14.03.08, 16:52 Witam ponownie. Oczywiscie nie zrażajcie sie do mojej odpowiedzi gdyz osobiście nie znam prac Webera, podałam tylko watek który nie dawno przeczytałam. Sama jestem na etapie wyboru filmowca ale raczej nie stac mnie ani na Webera ani na M&M Studio gdyz szukam czegos tańszego. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link
anna262 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 14.03.08, 19:34 My mielismy Webera sam Rafał kręcił, i fil wyszedł świetnie . i moglismy sobie wybrać jaki chcemy poczatek i jaka muzyka ma być, kuzynka miała pół roku przed nami kręcone wesele i rózni się od naszego-więc skąd opinie o szablonowym to nie wiem. polecam Odpowiedz Link
magdacka Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 16.03.08, 14:07 są świetni, jedyny minus - jest ich za dużo na weselu. są tak przejęci swoją pracą, że czasami zapominają o dyskrecji (ja bylam na weselu gdzie były ich dwie kamery, potem okazało się, że panowie są na wielu zdjęciach...), ale jeżeli chodzi o jakość filmu, jego montaż, ujęcia - polecam. świetna, momentami dowcipna pamiątka. Odpowiedz Link
sanpedro111 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 10.11.19, 20:45 Ta firma to porażka , wypaleni i zdesperowani starsi ludzie . Odpowiedz Link
sanpedro111 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 11.11.19, 09:26 Pan Rafal pokaże wam jeden film notabene którego sam nie zrobil, pochwali się sprzętem za milion zl. [ na facebook napisal że tyle kasy wydal na sprzęt dla was . link na końcu } którego to sprzętu wcale nie ma potem naobiecuje wam rozmaite bajery typu kamerki na kieliszkach , butelkach z wódką a po imprezie będzie kręcil i ściemnial że coś poszlo nie tak , awaria sprzętu , dysku itp . Tak dziala ta firma NABIERAJĄ LUDZI !!!!! LINK www.facebook.com/StudioWeberFilm/posts/2152602138124916?__xts__[0]=68.ARAqzZkOpfG7oVXQUv8PzDpvTIj2BXaimZbYT16ahBqvX5nzqpwqxF11GHtXAEiwLEUs1e7NW2RlJ2Ktf0_9vS3vLIti-bBxivnEks_RwgR9zcvl6Q4lwA88_CGq7K7K09MbuKi9khrAfrowi-OrtVWaAuC6jnXMatws26_5uuWVhIAEDTz3285gd_xUb1D8oBnh1hvuaY5zKfRxv0Yw_JmVUZ8HHf5u4KcrWILZb64ApuR8cBB8rhAGhemUN3AKl6NdzCNqym6n8ez-oFVNZbf5QNyeYPSWIu-OHANo0k-JCx5yny-wl9R4mkGr4cSfa791YK-cmdQwxO9HKyg3nw&__tn__=-R Odpowiedz Link
wegenkekaroli Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 11.11.19, 21:31 Nasi znajomi mieli w tym roku tą firmę , film nudny i zupelnie pozbawiony pomyslu . Faktycznie jak ktoś napisal też mieli obiecany jakiś wypasiony sprzęt do rejestracji a okazalo się , że kamerzyści filmowali takim aparatem canon 80 co w euro agd jest za 3 000 . Jaka siara bo wszyscy goście wiedzieli , że mają być jakieś wypas aparaty za kilkadziesiąt tysi . Odpowiedz Link
lusi1995 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 11.11.19, 22:19 Nam P Weber obiecał prawie 2 lata temu pliki surowe te co nagrali na ślubie i do dziś ich nie dostaliśmy Jak telefonuję to za każdym razem udaje że nie zna sprawy kręci lawiruje i ma całą gamę wymówek Nie polecam Odpowiedz Link
lusi1995 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 21.11.19, 14:39 Dajcie już spokój, to starsi zdesperowani ludzie, próbują zarobić na życie, że czasem kogoś tam za mocno zbajerują - zdarza się . Odpowiedz Link
lusi1995 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 21.11.19, 14:45 Oby tylko byli bardziej slowni - tego im i sobie życzę Odpowiedz Link
kitek69 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 23.11.19, 13:52 Z całym szacunkiem, co to za artysta fotograf ten Weber, który to na swojej stronce www. prezentuje fotografie ściągnięte z sieci a nie własną twórczość - no chyba że Pan Weber jest fotografem od wczoraj i nie dorobił się jeszcze własnego portfolio lub brak mu po prostu talentu i umiejętności, co wydaje się zaskakujące bo tyle wypisuje o dziełach sztuki, których jest twórcą . A tutaj dowody : studioweber.pl pl.depositphotos.com/3211228/stock-photo-attractive-blond-beauty.html Odpowiedz Link
grafik3 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 29.11.19, 14:24 Mieliśmy tą firmę 3 lata temu, niesmak mamy do dzisiaj . Film, który otrzymaliśmy to jeden wielki bubel . Zgłosiliśmy oczywiście nasze zastrzeżenia i już 6 miesięcy pózniej dostaliśmy w zasadzie ten sam bubel opatrzony komentarzem " nic się nie da poprawić " Nasze wielokrotne monitowanie do P Webera nie przyniosło żadnego skutku . Najgorszy element na naszym filmie to mnóstwo kropek - wypalonych pikseli P Weber ma zniszczony aparat [ matrycę ], którym filmuje wydarzenie . To oszustwo dawać uszkodzony produkt za, który płacisz . Odpowiedz Link
donbrasco1980 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 11.12.19, 14:51 Cześć tu Madzia Piszę bo też mamy takie kropki na filmie Zgadajmy się na priw może coś uradzimy Pozdrawiam M Odpowiedz Link
wegenkekaroli Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 01.12.19, 14:54 Poczytajce sobie to piterfal93.wixsite.com/mojawitryna Odpowiedz Link
kitek69 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 30.12.19, 11:47 Pogrzebałam deko w necie i ten "fotograf" to jakaś ślizga sprawa . Na stronie pisze ,,Firma powstała w 1993r zaczynaliśmy na kamerach VHS i aparatach analogowych,, a w sieci firma STUDIO WEBER to jest firma wideo a nie fotograf . Na forach internetowych jest dziesiątki wpisów klientów Webera opisujących filmy z jego ręki a o zdjęciach ani słowa . A na google maps jest wpis o nie prawdziwej reklamie i wpisach jakie ta firma uprawia ,, art. 3 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji , reklama wprowadzająca klienta w błąd i mogąca przez to wpłynąć na jego decyzję co do nabycia usługi . REKLAMAMI TEJ FIRMY TO JEST NIEPRAWDZIWYMI WPISAMI O STOSOWANIU NAJNOWSZYCH TECHNOLOGI REJESTRACJI I MONTAŻU MATERIAŁÓW FILMOWYCH PRZYJRZY SIĘ URZĄD OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTÓW Odpowiedz Link
grafik3 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 01.01.20, 19:57 Weber to kamerzysta a nie fotograf. On filmuje aparatem ale to kamerzysta i to beznadziejny niestety . Odpowiedz Link
czarnasciera11111 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 13.04.20, 15:09 STUDIO WEBER koleś to ściemniacz . UWAŻAJCIE !!! Odpowiedz Link
wegenkekaroli Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 28.04.20, 19:14 W rzeczy samej to cwaniak bez wyksztalcenia . Odpowiedz Link
czarnasciera11111 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 28.04.20, 21:26 Delikatnie powiedziane / radzę uważać na typa !!! Odpowiedz Link
bartek_ar1 Re: filmowanie Studio Weber - opinie plisss! 06.06.23, 21:51 Dlatego jako firma, warto dbać o odpowienie pozycjonowanie w google maps, żeby unikać różnych nieporozumien - więcej pod tym linkiem: wmh.agency/pozycjonowanie-firmy-google-maps/ Odpowiedz Link