Dodaj do ulubionych

szukam sali

10.01.08, 13:54
Hej,
Zaczynam organizację na wrzesień 2008smile Potrzebuje pomysłów na fajną
salę na około 80 osób. Absolutnie NIE interesują mnie sale weselne z
podwieszanymi sufitami, halogenikami i balonami w kształcie serc...
Szukam po prostu fajnego wnętrza. Najlepiej w Poznaniu ale może też
być w jego okolicach. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • nina_persson Re: szukam sali 10.01.08, 20:36
      Uuuu, ale się obudziłaś smile Szczerze mówiąc wątpię, że uda Ci się teraz coś
      znaleźć na wrzesień. Chyba, że po wysokich cenach.
      Polecam Ci targi ślubne w niedzielę. Na pewno na miejscu dowiesz się o wolnych
      terminach.

Co do sali, ja mam do odstąpienia, ale na 22 sierpnia pod Poznaniem.
      • laff.irynda Re: szukam sali 10.01.08, 20:47
        Nie zgodze sie, wez po prostu ksiazke telefoniczna ewentualnie w panoramie firm
        wpisz hoteelrestauracje + wesele pojawi sie dluga lista i dzwon lub szukaj
        stronek, ja chce znalezc cos wiekszego (na 120 osob minimum) na termin
        sierpien/wrzesien tego roku i mam maly problem bo wszytskie ktore sale znajduje
        z wolnymi terminami to max 100. wiec zle nie jest tylko troche trzeba poswiecic
        pracy.

Pozdrawiam
        laff.

P.S. A z tym budzeniem to raczej do mezczyzn tongue_out Moj sie obudzil w swieta i co
        mialam zrobic, szukamy na szybko jakiegokolwiek terminu smile Od biedy bedzie
        impreza w pazdzierniku. . .
      • laff.irynda Re: szukam sali 10.01.08, 20:48
        A tak z innej beczki to jaka sale masz do odstapienia? smile
        • anel80 Re: szukam sali 10.01.08, 22:15
          Niestety nie mam żadnej sali ... Mój się obudził 1.01 i dlatego dopiero teraz... smile
          • laff.irynda Re: szukam sali 11.01.08, 20:35
            No moje kochanie 3 dni wczesniej smile zaraz po Swietach tak dla zmylki smile
            a jesli chodzi o sale to probuj....

Ośrodek AR w Zielonce (70-80 osob), Jasmin (100 max - z tego co pamietam to
            chyba na poczatek pazdziernika cos mieli), LOS w Puszczykowie (100 os - 27
            wrzesnia wolne)Restauracja Hubertus w Lusowie obok klubu jezdzieckiego (ok 80
            osob), La Costa w Lusowie (80 osob), Walentynowka (pod Skokami - 100 osob
            przepiekny ogrod i teren wokolo daleko ale tanie noclegi), Estella w centrum
            kongresowym przy glaxo (ok 100 osob)lub w Suchym Lesie (ok 80 osob), Motel 2000
            w Steszewie ok 80 osob....

W ciagu 3 dni znalazlam taaaaaaaaaaka liste i obdzwonilam wszytskich i
            dowiedzialam sie wszytskiego, wystarczy chciec smile

Powodzenia w szukaniu,
            Laff.

• sueno Re: szukam sali 10.01.08, 22:02
      Moze restauracja rycerska, oryginalne wnetrzasmile
      www.rycerska1979.pl/
    • ilkaana Re: szukam sali 10.01.08, 22:29
      Polecam salę w hotelu Jaśmin w Owińskach. Jest gustownie urządzona, skromnie
      ale ze smakiem. do tego piękne urządzony teren wokół, podczas wesela oczywiście
      dostępny dla gości. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka