adriia 08.04.09, 20:13 KILKANIE W MAILE ZA POL GROSZA JEST MECZACE. TA FIRMA JAKO JEDYNA PLACI ZA MAIL DO 1ZL. ! W MIESIAC UZBIERASZ TYLE CO W INNYCH PRZEZ 3 LATA! GORACO POLECAM! bitmails.info/pages/index.php?refid=adriia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniako Re: ZARABIAJ! NAJSZYBCIEJ ! WYSOKIE STAWKI! 21.04.09, 13:33 kiniako@go2.pl - jestem bardzo zainteresowana :) prosze o kontakt. czy to jest wogole aktualne ? jak nie to jestem chetna na inne propozycje :)) buziakiii Kinga Odpowiedz Link
kasiazawias Re: ZARABIAJ! NAJSZYBCIEJ ! WYSOKIE STAWKI! 25.05.09, 13:45 Słuchajcie super konkurs !! nagrody już za 3 pkt ! Jest to konkurs, ale inny niż to co można było spotkać do tej pory, bo nie ma żadnego losowania, żeby zdobyć nagrody. Gdy tylko zbierzesz odpowiednią ilość punktów, nagrody są gwarantowane. Zdobycie kilku punktów, za które można otrzymać fajną nagrodę nie jest żadnym problemem. Wejdź na stronę www.nagrodanabank.pl/linkform/generate/partner/7944/product/5 i poczytaj sobie szczegóły. Może będziesz się chciał zarejestrować i akcja spodoba Ci się tak jak mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
klaudia0090 Re: ZARABIAJ! NAJSZYBCIEJ ! WYSOKIE STAWKI! 01.06.09, 10:16 mucha574@vp.pl Odpowiedz Link