asiaz28 20.10.06, 15:10 na Tyrmanda albo Hłaski, dokładnie nie wiem co to za ulica. Teren ogrodzony, obok torów, chyba mieszkan tam nie buduja????Macie jakies informacje/// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tina_arina Re: Co buduja 25.10.06, 13:57 na tablicy budowy jest napisane - budynek mieszkalno - usługowy SM Agromet (czy coś w ten deseń) Odpowiedz Link Zgłoś
pw44 Re: Co buduja 25.10.06, 14:37 Potwierdzam - na tablicy jest napisane, że inwestorem jest SM Agromet. Na stronie internetowej puki co nic o tej inwestycji nie wspominają. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: Co buduja 25.10.06, 14:41 Dzięki:) A nie wydaje wam sie ze to za blisko torów????? Odpowiedz Link Zgłoś
tina_arina Re: Co buduja 26.10.06, 11:07 czy ja wiem - zależy jaki kształt(-y) będzie miał(-y) budynek(-ki) Odpowiedz Link Zgłoś
garym SM Agromet ? 26.10.06, 14:57 Na ich stronie nie ma jeszcze zadnej informacji o inwestycji: www.smagromet.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mika232 Re: Co buduja 08.11.06, 21:21 czesc :) buduja dokladnie moj blok w ktorym na dzien dzisiejszy mam zamieszkac w 2008 roku... co z tego wyniknie zobaczymy :)pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Co buduja 10.11.06, 10:25 Witaj Mika wsrod Muchoborzan, Czy sa jakies plany bloku/osiedla w ktorym bedziesz mieszkac. Na stronch spoldzielni nic nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika232 Re: Co buduja 10.11.06, 15:03 Witaj GARYM :)Niestety nie ma w internecie zadnych planow tego budynku, strona Agrometu chyba nie jest zbyt czesto aktualizowana,osobiscie do reki dostalam tylko plan mojego mieszkanka no i przy jego wyborze ogladalam caly duzy plan- mozliwe ze otrzymam go juz w grudniu wiec zrobie skan :)Moge zdradzic ze bedzie to budynek w stylistyce pozostalych czyli <4-5 pieter bo te na samej gorze sa z antresolami>, partery maja wlasne ogrodki-polaczone z mieszkaniem, czyli wychodzi sie z pokoju po schodkach prosto do ogrodka,w srodku windy ,parking podziemny i miejsca''pod chmurka'' ktore prawdopodonie beda od strony tych torow kolejowych, ktore mnie osobiscie troche przerazaja, ale za to dzielnica wydaje sie spokojna nie ma duzego ruchu samochodowego :)Pozdrawiam i do uslyszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: Co buduja 11.11.06, 12:57 Ja kupiłam mieszkanie na trawowej i zdziwiona byłam jak zobaczyłam znowu ogrodzony jakis teren. Tutaj od was dowiaduje sie ze beda budowane znowu mieszkania:):). Ale ponawiam pytanie, czy nie wydaje wam sie ze to za blisko torów????? Odpowiedz Link Zgłoś
mikoli1 Re: Co buduja 11.11.06, 17:52 >ale za to dzielnica > wydaje sie spokojna nie ma duzego ruchu samochodowego :) Ha ha ha :D Dziecinko, była Ty kiedy na Mińskiej? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
maciek-82 Re: Co buduja 11.11.06, 18:36 Ciii... bo się wyda :D Poza znikomym ruchem samochodowym mamy mały ruch kolejowy i samolotowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika232 Re: Co buduja 11.11.06, 19:08 Mialam na mysli uliczki graniczace z Wankowicza-Trawiasta,a do glownej ulicy jest kawalek, okna budynku nie maja wyjscia na ul. Minska :)No chyba ze sie myle to mnie poprawcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Co buduja 13.11.06, 14:14 To sprawdz jeszzcze czy nie bedziesz miala okien na ta ulice: wrosystem.um.wroc.pl/beta_4/webdisk/23643%5C0384ru04mapa.pdf jest to lacznik muchoborski ktory bedzie sie zaczynal na nowym rondzie i konczyl na klecinskiej. W przyszlosci bedzie to glowny wyjazd z AOW i lotniska do poludniowej czesci miasta. Od razu dodam ze jego budowa nie ruszy za szybko, gdyz nie ma go ani w WPI, ani nawet nie uwzgledniono go przy budowie ronda (brak zjazdu). Odpowiedz Link Zgłoś
tina_arina Re: Co buduja 13.11.06, 15:48 oczywiście miałaś na myśli Trawową, którą co prawda w chwili obecnej można nazwać Błotnistą, ale to na pewno Trawowa a z tym małym ruchem samochodowym to tak nie do końca (teraz dosyć ciężko jest rano wyjechać z Tyrmanda na Mińską, a co dopiero jak Atal odda mieszkania - strach się bać ;)), pociąg wg mnie jest uciążliwy, samolotów tutaj nie powinnaś raczej widzieć i słyszeć w razie czego służę zdjęciami z budowy (która notabene jakoś utkwiła na ciągłym rozgarnianiu ziemi) pozdrawiam przyszłe muchoborki Odpowiedz Link Zgłoś
tina_arina Re: Co buduja 13.11.06, 15:42 Kolejowy jest tyci tyci i w ogóle nie przeszkadza przy otwartym oknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika232 Re: Co buduja 13.11.06, 19:48 Dziekuje za wiarygodna opinie :) Pozdrawiam PS: Bardzo chetnie skorzystam z oferty zdjeciowej ;)tez mi sie wydaje ze w rok tego bloku nie wybuduja ;) Odpowiedz Link Zgłoś