super_girl5 27.12.06, 20:09 Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla Morzyc... a szczególnie dla ekipy chłopaków sprowadzających samochody! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Pozdrowienia! 07.05.07, 01:52 super_girl5 napisała: I co? specjalne pozdrowienia dla super_girl5 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saimon11 Re: Pozdrowienia! 14.06.07, 20:26 super_girl5 napisała: > Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla Morzyc... a szczególnie dla ekipy > chłopaków sprowadzających samochod Super_girl5, moim zadaniem na Morzyce(ratajstwo) to trzeba atomówke posłać, albo idizolować od świata drutem kolczastym, coś w stylu obozów zagłady. Odpowiedz Link Zgłoś
super_girl5 Re: Pozdrowienia! 10.08.07, 19:37 Hej saimon11, a czemu uważasz że trzeba tam "atomówkę posłać"? może miałeś jakieś niemiłe sytuacje z kimś z tamtych stron, w sumie Bytoń i Morzyce to rzut beretem. Więc może podziel się ze mną swoją opinią, chętnie posłucham (czyt.poczytam). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nokia-dwa Re: Pozdrowienia! 04.09.07, 11:20 cześć ja uważam że ludzie z Morzyc tzw. OHZ są strasznie wścipscy i plotkarze. Odpowiedz Link Zgłoś