narttu 01.10.09, 06:35 znow sie nie moge obudzic. Kominek rozpalony, dziecie po sniadaniu juz i oglada bajki a ja koncze swoje sniadanie i probuje sie jakos zebrac do kupy.. Zima idzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurawina100 Re: herbata 01.10.09, 06:56 kurde, a ja mam dziś egzamin na prawko, zwariuje do 14. Odpowiedz Link
ankas4 Re: herbata 01.10.09, 07:13 Oj idzie zima idzie, ja dzis cały wieczór siedze pod kocem, Tymek tez juz ma cieplejszą kołderkę. Dzis ma byc 9 stopni, wczoraj pierwszy raz zalozylismy czapki, ja musialam ,bo inaczej Tymek nie chciał;),ale naprawde sie przydały i czapki i rękawiczki. Zaraz sie zbieram spac, dzis leniwy wieczór byl,bo ogladalismy film po ktorym mielismy dyskusje z męzem:),bo jemu sie 'nawet podobał' a mi ;'strasznie nie podobał', zazwyczaj zgadzamy sie co do oceny filmów ,ale nie tym razem... po tym filmie poczułam sie emocjonalnie zgwałcona, ten film to; www.filmweb.pl/f459974/Siedem+dusz,2008 Ja nie polecam! Żurawina oczywiscie trzymam kciuki, pamietaj zeby opanowac nerwy,bo inaczej noga bedzie Ci skakala jak zaczniesz wciskac np sprzęgło:) uCIEKAM JUZ, W biegu jeszcze dopijam herbatkę;)milego dnia:)zycze wszystkim! Odpowiedz Link
ankas4 Re: narttu;) 01.10.09, 07:19 Sluchaj, chcialam tylko powiedziec jeszcze, ze ,,,Twoja dziewuszka bedzie jednak październikowa:) Greta jesienna dziewczyno wyłaź juz,nie męcz matki:) Ps. wydrukuj teksty z forum naszego zeby sobie Greta poczytala na 18 urodziny ile osob na nią wyczekiwało:)) sciskam Odpowiedz Link
joasia83m Re: herbata 01.10.09, 09:02 ee, ten film byl calkiem w porzadku, ja to dopiero wsciekam sie za stracone 1,5 godziny wczoraj, bo mielismy film w wersji BlueRay, wiec trzeba bylo obejrzeć, masakra! mowie o The Informers Odpowiedz Link
anmroz Re: herbata 01.10.09, 07:18 Żurawina, powodzenia! Na razie w domu cisza i spokój. Mały jeszcze śpi z tatą, starsza córka wybiera się do szkoły.Chwila dla mnie :) Odpowiedz Link
qwoka Re: herbata 01.10.09, 08:18 brr ale zimno, chyba definitywny koniec pieknej złotej polskiej jesieni:] Wczoraj byłysmy z małą na spacerze wieczornym i mimo zimowej kurtki przemarzłam do szpiku kości ehh chyba jeszcze organizm nieprzystosowany. Mai oczywiscie nie było zimno, chociaz była lżej ubrana i robiła mi sceny, bo dla niej zimno i ciemno to jeszcze nie jest wystarczajacy powód do powrotu do domu:/ Odpowiedz Link
yvonne79 Re: herbata 01.10.09, 08:30 U nas dzisiaj ponuro. Za oknem pada, a mnie coś kark boli. Albo mnie wczoraj przewiało, albo krzywo spałam. Do tego miałam koszmary nocne :-( Pewnie znowu będziemy dzisiaj malować, rysować i świrować cały dzień :-) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: herbata 01.10.09, 08:47 witam się jesiennie. rano jak jechałam z całym towarzystwem do przedszkola anka odstawić, to wszyscy w zimowych kurtkach, 7 stopni na temrmometrze i deszczyk kropi. ja jednak jeszcze mam nadzieję na złotą jesień :) Zurawina, trzymamy kciuki :) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: herbata 01.10.09, 09:32 dzien dobry, jeszcze bedzie ladnie:) mam taka nadzieje. siadam z kawa, ledwie zywa i niewyspana. nade mna remont, a taki glosny, jakby walili mi mlotami w moim mieszkaniu. dzieci sie boja i placza. ja zwariuje. zurawina - zycze (no wlasnie, czego sie zyczy kierowcom - gumowych drzew?) powodzenia. jak juz wszystki forumowiczki zrobia prawo jazdy, to moze zrobimy jakis rajd z naszymi lipcowymi pociechami Odpowiedz Link
asuzi Re: herbata 01.10.09, 09:40 współczuję, aby szybkoskońćzyli remony, ja dziś z herbatką i neo- anginem, po przeiębieniu został mi kaszel nie przyjemny, Ania ucina sobie drzemkę, wstała przed 6,a Zuzia jeszcze śpi, ale niech spi, bo w dzień nie śpi a wczoraj poszła późno spać. Ja wydrukowałam sobie wasze rady odnośnie radzenia sobie z 2 dzieci i wkleiłam do zeszytu w którym pisze o dziewczynakch, kiedys im oddam, a niech wiedzą jakei były nieznośne ;) zurawina powdzenia, trzymam kciuki Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata 01.10.09, 09:41 herbatka Andżela już w szkole maja dzisiaj szczepić dzieci na grypę. Burmistrz zafundował wszystkim ucznią i pracownikom w publicznych placówkach. Za oknem zimno i leje deszcz a mój M ma dzisiaj pracę na zewnątrz :-( ach i jak nie skończy to kasy nie dostaniemy :-( Po południu zebranie w szkole zurawina - kopa w tyłek ci daję na drogę, co by to był twój pierwszy i ostatni egzamin ;-) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: herbata 01.10.09, 09:38 mam te same objawy... zima idzie i tyle do tego deszcz pada. Narttu bądź dzielna, jesteś naszym forumowym "cyborgiem" :) jak Ty nie dasz rady to kto?????????? Odpowiedz Link
uczula zimno:( 01.10.09, 09:44 herbata musi byc goraca:) misiek cos slabo je sniadanie.starsza przeziebiona i slabo sie czuje, wiec siedzi w domku. ja zaraz dorobie herbaty, bo jakos mi malo. Odpowiedz Link
enya81 Re: zimno:( 01.10.09, 10:19 A ja dzisiaj jestem w dobrym humorze, bo mój szef jest nieobecny i to szczęście będzie trwało aż do wtorku popołudniu :) Zaraz sobie zaparzę pracowniczą herbatkę zieloną, bo kawy juz w ogóle nie pijam odkąd jestem w odmiennym stanie. Deszczowo u nas i szaro, ale jakos lepiej sie od wczoraj czuję i juz mnie tak bardzo nie mdli, więc jest nadzieja :) Odpowiedz Link
maadga Re: herbata 01.10.09, 10:18 Narttu no że ty jeszcze tu na porodówkę marsz, a Greta się chyba zimna wystraszyła i nie chce wyjść ;) Odpowiedz Link
paris4 Re: herbata 01.10.09, 10:25 bardzo ale to bardzo podoba mi się ten wątek herbaciany:) Pogoda straszna, najchętniej nie ruszałabym sie dziś z łóżka. Córa zrobiła nam pobudkę o 6.20 i to jeszcze z fochem grrrrr Foch jej zresztą do teraz nie minął. Teraz ogląda teletubisie. Starszak w przdszkolu. Ja i Młoda dochodzimy do siebie po infekcji rotawirusowej. Pierwszy raz od tygodnia odważyłam się wypić kawę i chyba będę żyła. Rozpaliłam w kominku i wybieram się w kierunku kuchni jakiś obiad dla rodziny uwarzyć:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Druga kawka:) 01.10.09, 10:36 Dzień dobry wszystkim i starym i nowym;) Ja juz 2 kawke popijam, chłopaki po 2 śniadaniu, się bawią, a mnie się nie chce nic, gary mnie straszą, obiad w kawałkach... jesien przyszła;/ Ale za to jabłuszka juz pyszne można kupić:) Coś na rozruch musze sobie zaaplikować, bo usnę. Żurawina powodzenia na egzaminie, nie daj sie i statystyk nie zaniżaj...masz zdać:):):) Pozdrawiam i życzę miłego dnia:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: herbata 01.10.09, 12:33 Ja już po jazdach, jeżdżenie w deszczu jest błeeeeeeeee Niedospana jestem, bo obudziła mnie babciowa zmiana pampersa o 6 :( Za oknem pada i taka ta pogoda niedokołysana jak ja :) Odpowiedz Link
kamsi Re: herbata 01.10.09, 13:09 No ja dopiero teraz siadłam, Kostuś spał dziś do 8.30, to zanim się obrobiliśmy ze śniadaniem, z apteką, z małymi zakupami obiadowymi, to się zrobiła właśnie 13 godzina. Teraz Kostek znowu śpi, mimo że pospał rano, to teraz padł też od razu, nic dziwnego, taka pogoda. Ja po przedpołudniu z Konstantym zostawiam zaraz cały dom mężowi, który wraca z pracy, a sama jadę najpierw do pracy, a potem do biblioteki. Mam jakiś lepszy humor dziś:) Aha, remont też mamy od paru dni, nienawidzę tego, co jakiś czas ktoś ciągle robi remont:( Ale dzisiaj wiecą w jakiejś innej ścianie i nie słychać tak potwornie, wczoraj to było jakby wiercili u nas w domu. Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata 01.10.09, 14:30 Witajcie Kochane, podjadam winogrona, herbatke wypije po obiedzie- ucieklam na gore do komputera zerknac co u Was, cicho siedzie ,mam nadzieje ze Julek zasnie-dzis wszystko z opoznieniem,wstalismy o 9tej.Spacer cudny,akurat wyszlo nam slonce.Milego dnia! Odpowiedz Link
mimi_mm Re: herbata 01.10.09, 15:19 ja zalatana od rana.... kawy dzis brak. popijam herbatke z przyprawa do piwa, miodem i pomarancza - czuje ze chyba grypa mnie lamie :(( Odpowiedz Link
zurawina100 Re: herbata 01.10.09, 16:54 no i oblałam ten egzamin:( najechałam na strefę wyłączoną z ruchu, fuck a tak dobrze mi szło:( Odpowiedz Link
paris4 Re: herbata 01.10.09, 19:10 oj współczuję oblanego egzaminu:( Nic miłego:/ następnym razem się uda! ja robiłam prawko całe wieku temu i wtedy chyba jednak łatwiej sie zdawało Jakie plany na wieczór? Ja piwko (świetuję koniec rotawirusa:)) i dr House:)Potem może praca... a może Stieg Larsson;) z naciskiem na to drugie:) Młodzież moja mnie dzisiaj zdrażniła:/ a właściwie to Olek - tak popchnął Hanię, że rozcięła sobie wargę i krwią się zalała i łzami. Bardzo, bardzo rzadko dochodzi u nas do rękoczynów, więc przeżyliśmy to wszyscy mocno. No ale już ok - dzieci pogodzone, syn skruszony, Młoda już chyba zapomniała. Nawet krótki spacer z sesją zdjęciową udało nam się zaliczyć między ulewami:) Odpowiedz Link
zurawina100 Re: herbata 01.10.09, 19:13 A ja tam dziś oblewam oblany egzamin winkiem, a Larsson też będzie ale 26 października:) Dziś sobie obejrzę "Między słowami" na Ale kino. Miłego wieczorku. Odpowiedz Link
paris4 Re: herbata 01.10.09, 19:16 No i bardzo mi się podoba Twoja postawa:) z tym oblewaniem:) A ja dopiero zaczynam swoja przygodę z Larssonem. Dostałam na urodziny pierwszy tom Odpowiedz Link