patrice7 06.10.09, 10:19 Widze Cie !! masz po dupie i dobrze o tym wiesz!! :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannakw Re: joannakw 21.10.09, 13:39 hej hej ale inwigilacja :P nic sie nie ukryje ale nie bijcie bo na obdukcję pójde... bardzo miło Was czytac i widziec :P Krótka relacja : żyje, pracuje (chociaz jesteśmy w fozie zwolnien grupowych), dzieci zdrowe, Kacper - pierwsza klasa jako sześciolatek wiec - orka na ugorze, Patryk - biega, skacze, gada, bije Kacpra i wymusza tupie nogami i płacze - istny terror - a obydwaj sie biją i walczą ze sobą w ja lece na ostatnich oparach cierpliwości. Reszta bez zmian Ciesze że jesteście... ze moge Was chociaz czasem poczytac... Pozdrawiam i ściskam mocno Odpowiedz Link
maadga Re: joannakw 21.10.09, 14:29 No wreszcie już myślałam że się nie odezwiesz. napisz coś więcej o Kacprze jak szkoła? Ja się biję z myślami czy w przyszłym roku go posłać do szkoły czy czekać jeszcze rok. Kiedy podjeliście decyzję? U Kuby w przedszkolu część dzieci zaczęła chodzić do przedszkola i po tygodniu rodzice zmienili zadnie i dali dzieci do szkoły. Odpowiedz Link