narttu 30.11.09, 09:34 maz ma dzis wolne wiec go wcielo do miasta z Ida a ja z Greta popijam herbate i robie zalegle szkolne rzeczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: herbata 30.11.09, 09:37 przycupnę z Tobą,na chwileczke bo długa liste spraw do załatwienia a nie chce mi sie jeszcze wychodzic tak dobrze przed tym komputerkiem:) no ale zaraz zmykamy na dłuugii spacer-milego dnia! Odpowiedz Link
uczula Re: herbata 30.11.09, 09:55 glowa boli po na wpol nieprzespanej nocy. herbatka i sniadanie wlasciwie za nami glowa boli...nie umiem myslec i znowu siedze sama z misiem w domu. ech... Odpowiedz Link
agusiajasia Re: herbata 30.11.09, 10:01 Witam z kawką. My po wczorajszej imprezie dla dzieci dochodzimy jeszcze do siebie. Było naprawdę super. Dzieciaki wybawione maksymalnie, bo przyszły do domu i.. ucichły. Każde zajęło się swoją CICHĄ zabawą :) Franek jeszcze kaszle. Kiedy u to wreszcie przejdzie...? To już 3 tydzień, jak siedzimy w domu... wrrrrrr Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: herbata 30.11.09, 11:39 Szybka południowa kawka z mleczkiem i zmykam do pracy.To najgorętszy czas u mnie bo dzieciaki w szkole szykują się do egzaminow.Ale już myśle o blogostanie świątecznym :).pomimo tej wiosennej pogody!!!!.Miłego dnia Odpowiedz Link
klaudia020707 zimowa malinowa herbata 30.11.09, 11:35 to i ja napije sie z Wami kolejnej goracej herbaty zima do nas zawitała, od wczoraj biało, mikołajki tuz tuz:) świeta coraz bliżej i tęsknota coraz większa....oby do maja Odpowiedz Link
maryjka60 Re: herbata 30.11.09, 11:36 my dopiero zjadłyśmy śniadanie bo wstałyśmy ok. 9, potem jeszcze bajki i naklejki w łóżku i jakoś tak nam zeszło:)Coś czuję, że dzisiaj mam taki dzień, żeby się nigdzie nie spieszyć. Dzisiaj wieczorem idę do gienki na badanie i dowiemy się jakie plany ma dzidziuś, czy zamierza wyjść niedługo czy jeszcze trochę posiedzi w brzuchu, termin na piątek więc coraz bliżej. A że zostałyśmy z Basią same bo mężu na delegacji to ta wiedza bardzo nam się przyda. Zaraz idziemy do parku bo piękne słońce u nas. Odpowiedz Link
ankas4 Re: herbata 30.11.09, 16:31 Podobno w Polsce wiosna...buu zazdroszcze,,,tutaj zaczyna sie powoli lodownia, wczoraj zaczelismy sezon zimowych wycieczek, fajnie bylo, ale zimnooooo brrr Tymek jeszcze troszke zasmarkany, ale szczesliwie bez antybiotyku sie obylo, pije z Wami popoludniowa herbatkę, a wlasnie jeszcze mialam dodac, ze za oknem pada pierwszy śnieg Ottawski:)ladny widok i Tymek zafascynowany:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata 30.11.09, 16:42 dosiadam sie z popołudniowa herbatka,u nas dzisiaj prawdziwa wiosna była rzeczywiscie,spedzilismy 2 godziny nad rzeką,zal było isc dalej załatwiac sprawunki-dziwna ta pogoda :) Odpowiedz Link
uczula Re: herbata 30.11.09, 17:58 dosiadam sie z plackami z jablkami i herbatka :) nawet glowa przestala bolec i nawet mnie nie scina jeszcze... Odpowiedz Link