olcia.kaktus 09.04.10, 08:16 Shem i inne dziewczyny, podejmujemy temat wiosennej wymiany ciuchów? trochę przygotowałam, chętnie się z Wami spotkam, może komuś się przydadzą. Ja mam rozmiar 38/40 wzrost 170. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemreolin Re: Shem, co z wymianą ciuchów? 09.04.10, 09:03 Właśnie miałam pisać do was dzisiaj o tym. :) Proponuję niedzielę u mnie. Możecie zabrać dzieciaki, bo pogoda ma być ładna a ja mieszkam w fajnym miejscu, gdzie można pospacerować. Pod domem jest spory parking i do metra 5 minut piechotką. :) Tylko co do godziny musimy się umówić, dla mnie najlepiej jakoś tak ok. 14, bo ok. 12 młody zasypia zazwyczaj. Starszego wykopię żeby pisał swoją prace magisterską. :P Jutro odpada, bo jutro będę miec kaca. :D A jak wam pasuje? Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Shem, co z wymianą ciuchów? 09.04.10, 11:49 dla mnie niedziela, 14 jest ok Odpowiedz Link
shemreolin anybode there? 09.04.10, 11:40 no i jak dziewczyny? chcecie do mnie wpaść w niedzielę? Bo odzew dość słaby a ja muszę się przygotować strategicznie. ;) Odpowiedz Link
f3f Re: anybode there? 09.04.10, 12:08 Hej ja niestety odpadam bo w niedziele będzimy mieć gości na 15 :( Odpowiedz Link
shemreolin Re: Shem, co z wymianą ciuchów? 09.04.10, 16:13 olcia, bardzo cie zapraszam, nawet jeśli będziemy tylko we dwie to sobie pogadamy i pójdziemy na spacerek. Co ty na to? Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Shem, co z wymianą ciuchów? 11.04.10, 11:58 shem, podaj mi swój nr tel i adres na gazetowy. Aktualne? Odpowiedz Link
shemreolin Re: Shem, co z wymianą ciuchów? 11.04.10, 13:14 hej hej, no właśnie miała pisać, że jednak nie aktualne, bo w domu mamy atmosferę przygnębienia. Teściowa chce być sama z mężem, a Łukasz się nigdzie nie wybiera. Ja wczoraj beczałam pół dnia i wyglądam jak wielka napuchnięta pyza. Może przełóżmy to na przyszły tydzień, ewentualnie w ciągu dnia w tygodniu, ok? Odpowiedz Link