szaszanka21 26.05.10, 08:29 O której tak wstępnie planujesz wyjazd? Bo muszę ustawić rodzinną organizacje?(jeżeli oczywiście kwestia mojego "autostopu" jest nadal aktualna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczula Re: uczula :) 26.05.10, 09:30 tak, aktualna, wlasnie rozmawiamy z nM jak nam ten piatek wyjdzie czy u ciebie piatek po poludnie (raczej pozne) tez wchodzi w role? czy tylko sobota? ja musze jeszcze zrobic pranie (dzisiaj ma przyjsc nowa pralka bo stara sie zepsula!!) osobiscie obawiam sie, ze lepszy jest piatek niz sobota, bo my rano mamy starsznie dlugi rozruch...a tam sie troche jedzie jednak. Tylko ze z kolei w piatek to wszystko bedzie na glowie :) ale chyba wole tak po wariacku niz stracic caly dzien na dojazd i pakowanie albo pakowanie i dojazd. Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: uczula :) 26.05.10, 12:13 Ula.Dla mnie piątek po południu jak najbardziej pasuje:).Nawet lepiej bo nie wiem czy nie będę musiala wracać w sobotę póżnym wieczorem bo w niedzielę mam koncert to muszę być zwarta i gotowa.A tak to troche dłużej pobędę z Wami! To tylko puść sygnała o ktorej! Odpowiedz Link
uczula Re: uczula :) 26.05.10, 13:49 dobrze:) to dam sygnala w piatek jak to wyglada ;D Odpowiedz Link
uczula Re: uczula :) 27.05.10, 21:29 ja sie bede dzisiaj pakowac:)) bo jutrzejszy dzien pelen wariactwa bedzie w dodatku nM jeszcze rano zawozi dokumentacje!!! wariactwo:/ od nas to 4 godziny jazdy... Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: uczula :) 27.05.10, 21:39 Ula.Ja zostawiam pakowanie na jutro bo właśnie wróciłam z roboty i padam na nos.Daj znać o której oddtrąbicie wyjazd! Ale sie cieszę :)))) Odpowiedz Link
uczula Re: uczula :) 27.05.10, 22:15 Ja tez! mam nadzieje ze sie pomiescimy, wyslij mi na sms adres skad mamy cie zabrac. czy fotelik bedzie potrzebny?, czy twoj fotelik ma isofix? bo ja juz nie wiem czy jedziesz jednoosobowo czy nie :Dale chyba nie? nasz samochod ma fajne siedzenia ale bagaznik to ma maly niestety :( My bedziemy wykupywac jedzenie wiec biore ze soba niewiele. ja musze dzisiaj, bo jutro - mamy wizyte , nM ma jeszcze zawiezc dokumentacje...a...a..a..:D ja ma dzwonic do przedszkola :)jednego, drugiego uffff Odpowiedz Link