narttu 22.06.10, 07:49 plan na dzis- 2 okna umyc, skosic trawnik i przeprowadzic GRecie do pokoju Idy :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.zaborowska1 Re: kawa 22.06.10, 08:13 Mi zostało jeszcze tylko jedne okno. Wczoraj ogarnęłam dwa - bez drabiny to był niezły wyczyn. Dziś dzień sprzątania cz.2 ale tyle kurzu w tym domu, że szok. No i Maciusia wysypka po części chyba też mnie zmotywowała. Do tego mam zamiar jeszcze wykąpać psa, posprzątać łazienkę i zorganizować synkowi nowa półkę na ubrania. Wczoraj byliśmy w przedszkolu na zajęciach adaptacyjnych. Maciusiowi najbardziej podobał się leżaczek i łazienka :D o przyjaźniach między ludzkich nawet nie było mowy. Oj boje się tego września jak cholera. Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link
boazeria Re: kawa 22.06.10, 09:07 hm zainspirowalyscie mnie tymi oknami... moze jak Pola zasnie to dam rade jakos umyc na razie wstawilam pranie, malej dalam cycka, starszemu mleko w butli na obiad piers z kury w gulaszu z pieczarkami- chyba mozna pieczarki podczas karmienia? Odpowiedz Link
burdziaa herbatka z nutella :/// 22.06.10, 09:07 musiałam łyzeczke polizac :( pieke pogoda,na razie ogladamy niemieckie bajki , tez mam duzo planow na dzisiaj ale wszystko zalezec bedzie od kondycji nogi. Odpowiedz Link
dorka3078 Re: herbatka z nutella :/// 22.06.10, 09:12 inka z mlekiem jak zwykle z pracy ,starsza pojechała z klasa na wycieczkę dzisiaj więc pod szkołą byłam już o 5.30 (barbarzyńska godzina) młoda strasznie kaszle ale zaprowadziłam do żłobka burdziu kiedy jedziecie do Międzyzdrojów? Daj znać to przyjadę mój numer jest na ukrtym Odpowiedz Link
zabka11 Re: 2 kawka i kawałek Princesski orzechowej... 22.06.10, 09:26 ...co Gosia wczoraj nie zjadała...czekała na mnie do dziś:) Pobudka o 6tej, 1 próbka na owsiki pobrana i zawieziona, przy okazji krew na morfologię i ob, Jaskowi miła i wprawna pielęgniarka pobrała. Nie musimy jechac na Korczaka, bo taki był dzis plan, gdyż wczorajsze pobranie było nie udane. Jasiek był bardzo grzeczny, nawet nie zapłakał jak "komarek gryzł":)...w nagrode dostał lizaka. Allergia jakby słabsza, nie podałam xyzolu, jadę dalej na clemastimum i oilatum. Poczekam na posiewy i pójde do allergologa, dopiero jak będę wiedziec na co uczulony, będe go faszerować ew. lekami. Plan na dziś zawieźć do dziekanatu streszczenie dla m, park , potem po Gosie i do pracy po południu. Życzę wszystkim miłego dnia:) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: kawa 22.06.10, 09:48 narttu, widze ze dzis masz prace raczej fizyczne niz naukowe:) siadam na chwile z kawa. mala zasnela - przebija sie jej trzeci, tym razem gorny zabek i zaczyna wszystko gryzc. mnie na szczescie nie. okien myc nie zamierzam - nie cierpie tego robic. dzis dzien gotowania. zrobilam juz pesto. za chwile machne krem z zielonego groszku, a na drugie danie bedzie salatke ziemniaczana z rzeczonym pesto. mam nadzieje, ze nie bedzie padalo i brykniemy na krotki spacer:) milego dnia Odpowiedz Link
kogosia Re: kawa 22.06.10, 10:10 ja chyba strzelę sobie kawkę za chwilkę Od tygodni czekam Zmierzch i przepadłam. Jestem w połowie 4 części muszę ją przeczytać i w końcu zabrać się za porządki. Jutro mamy koniec roku w "0" i koniec z wożeniem Karoli codziennie w tą i spowrotem 14km:) Będę się lenić:)) No i muszę się wziąść za firmina:) I kupę spraw muszę sobie w głowie poukładać bo niedługo urodziny Filipa a potem wyjazd. Odpowiedz Link
tri-mamma Re: kawa 22.06.10, 11:37 Kogosia! A gdzie wozisz Młodą do zerówki? Na pociechę ci powiem, że ja jeżdże po Janka 25km do przedszkola :) A ja późne cappuccino. Wczoraj prasowałam do 24 z minutami, a i tak jeszcze kupa nieskończona. Masakra!! Dziś mamy w planach kolejne załatwianie dokumentów do sprzedaży mieszkania. No i oczywiście po Jasia do przedszkola. Zosia dziś znowu zostaje na dni otwarte. Mam nadzieję, że we wrześniu jakoś się zaadaptuje :/ Zaborowska, mam ten sam problem.... Oj, będzie ból... :) WYobraźcie sobie, że w sobotę mamy z mężemy wychodne! Idziemy na wesele mojego brata!!! Bez dzieci!!! Jeny! Ostatnio byliśmy sami na weselu dzień przed urodzeniem Zosi (ona wyskoczyła po całonocnych tańcach i imprezowaniu!) :)))) Już się nie mogę doczekać!! No to miłego dnia!! Odpowiedz Link
a.zaborowska1 tri -mamma 22.06.10, 13:15 życzę ci szampańskiej zabawy ;-) ja się właśnie wybawiłam w piątek. Co prawda byliśmy z Andżelą ale widziałam ją w trakcie wesela tylko parę razy :D fajnie było!!!! boazeria pieczarki? Ja bym nie ryzykowała. A powiedz mi twój syn pije jeszcze mleko z butelki? Odpowiedz Link
a.zaborowska1 popołudniowa kawka 22.06.10, 14:24 Cholera mały usnął :-/ nie wiem czy się obudzi do tych zajęć adaptacyjnych a miałam zanieść ankietę z informacjami o dziecku. Zasiadam do kawki i robię przerwę. Nasprzątałam się, że szok i załatwiłam kilka spraw. Jeszcze bym chciała "górne" kurze powycierać ale muszę M wymolestować o drabinę bo bez niej nie dam rady. Andżela właśnie przyniosła do domu nagrodę "za wzorowe czytelnictwo" ja nie wiem kiedy ona te książki czyta :D Odpowiedz Link
cui Re: popołudniowa kawka 22.06.10, 14:32 U mnie popołudniowa czerwona herbata. Mamy dziś rocznicę - wieczorkiem Mikołaj zostaje z bratem męża i jego żoną a my do kina :) Chętnie wzięlibyśmy też małego, w końcu cztery lata temu (też w rocznicę) dowiedzieliśmy się, że będziemy rodzicami. Ale cóż - dziecię w domu, rodzice poza domem :) Miłego popołudnia wszystkim! Odpowiedz Link
a090707 Re: popołudniowa kawka 22.06.10, 14:33 Heh, zaborowska moj tez usnal :) Ja zajadam sie pierogami z truskawkami i bita smietana- grzesze... Odpowiedz Link
boazeria zaborowska 22.06.10, 15:33 juz za pozno- zezarlam kurczaka z pieczarkami w smietanie teraz sie tylko modlic zostalo tak- Eryk pije mleko z butli (daje juz krowie przegotowane) i wieczorem kasze w butli ostatnio smoczki przegryzl i zaparlam sie ze juz bedzie jadl z talerza i pil z kubka ale znowu kupilam smoki bo wygodniej mi wcisnac rano malemu butle jak karmie Pole Odpowiedz Link