07.07.10, 14:03
Przeczytalam w watku kawowym, ze masz klopot z sandalkami dla Mai.

Moja z zalecenia ortopedy nosi takie:
www.sklep.tombut.pl/Obuwie_letnie-k60-0--default.html
te pierwsze za 60zl.
Sa cale ze skory, przewiewne i Zuzka je uwielbia. Wkladke
ortopedyczna mozna do nich smialo.
Obserwuj wątek
    • qwoka dzieki zumali :) 07.07.10, 21:18
      Tombutów nie znam, ale teraz Maja po przedszkolu biega w Danielach - chyba podobne do tombutów, takie:
      www.allegro.pl/item1077182355_daniel_profilaktyczne_wz_42_roz_22_zdrowa_stopa.html
      Nawet myslałam, zeby jej je znowu kupic,bo są całkiem znośne ale jakoś nie bardzo wpasowujemy się w rozmiarówkę (jedne na styk, nastepne duzo za duże).
      Właśnie przed chwilą kupiłam jej z przeceny elefanteny, takie, tylko czerwone:
      www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=195903
      Wygladają na bardzo wygodne... Jutro przejde się do zakładu, gdzie mają jej zrobić te wkładki i zapytam czy sie nadają i przy okazji o te tombuty zapytam, bo na pewno sprzedają tam jakieś profilaktyczne. Chociaż jak ostatnio pytałam to były tylko jakieś twarde koszmary, a ceny kosmiczne;/
      • zumali Re: dzieki zumali :) 08.07.10, 11:39
        Fajne te elefanteny :-)
        Wiem, ze tombuty bywaja tez w Bartkach - musialabys spytac, moze
        sciagaja. Do Sopotu mam 150km, ale moj M czasami tam jezdzi, to dla
        Zuzki kupuje - rozmiar juz obcykany, bo jeden po drugim praktycznie
        nosi.

A jak Ty sie czujesz w ogole?
        Ja mam termin na pazdziernik, brzuszek sporawy (z Mloda mialam taki
        chyba w 8 m-cu dopiero), ale jeszcze nie puchne, wiec jest ok.
        Teraz tylko czekam na wakacje :-) Bede lezec brzuchem do gory, a M
        polata sobie za Mloda :-)
        • qwoka Re: dzieki zumali :) 08.07.10, 14:16
          Czuję się w miarę dobrze, jesli tylko nie jestem przeziębiona, bo to niestety czesto mnie dopada w tej ciąży:/
          Co do brzucha to wyglądam jakbym połkneła piłkę (lekarską), też mam wrażenie że wielki jakbym miała jutro rodzić;) Chociaz jak w zeszłym tyg byłam w szpitalu na badaniach i posiedziałam troche na izbie przyjec to jednak stwierdziłam, że mogą być wieksze brzuchy :D
          Ja ostatnio ciągle leze brzuchem do góry, bo Maja chodzi do przedszkola. Niedługo zabierają ją dziadkowie do siebie, wiec jeszce bardziej odpoczne. Trzeba korzystać póki mozna, bo czuje, że za 2 miesiace zacznie się hardcore;) Mam złe przeczucia co do temperamentu kolejnego potomka..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka