Dodaj do ulubionych

Kawa rozespana...

25.07.10, 10:10
Wczoraj padłam o 22, a dziś nie mogłam się dobudzić. Za oknem pochmurno i
wreszcie jest czym oddychać i nagle wydaje się, że jest strasznie zimno, a to
przecież zwykłe 18 stopni :)
Po obiedzie wybieramy się do znajomych na pogaduchy, byle tylko nie padało ;)
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: Kawa rozespana... 25.07.10, 10:36
      Jaka rozespana :)) Ja wstałam z samego rana i juz mi się chce znow spac :))
      • m_k8 Re: Kawa rozespana... 25.07.10, 10:49
        ja wstałam przez 6-tą bo zapomniałam wyłączyć budzik w komórce. Byłam już na zakupach gdzie najadłam się wstydu jak nigdy!! Brakło mi kasy na koncie. Pani zbyt pomocna nie była i burczała coś o "niedzielnych zakupowiczach", ludzie z kolejki chcieli mnie zjeść. Aż się sama sobie dziwię, że nie dałam się wciągnąć w pyskówki. Spokojnie wytłumaczyłam że ta sytuacja nie jest dla mnie komfortowa i chce ją jak najszybciej zakończyć tylko muszę wiedzieć jakie mam możliwości w takiej sytuacji. Pobiegłam z drugą kartą do bankomatu. Oddałam 1 rzecz i się udało. Mam co nieco na obiad, torta dla Hani i wielkiego garba na plecach w związku z sytuacją. Matko jak ja się głupio czułam. Nigdy więcej.
        • alcea3 Re: Kawa rozespana... 25.07.10, 11:09
          Magda chyba zartujesz>> Wsyd> wstyd to krasc, anie taka blacha sytuacja;))
          JMy kiedys stoimy przy kasie , zakupy policzone, kolejka itd, mowie do nm płac,
          On Ty płac ja zostawiłem portfel w domu, a ja na to śwuietnie, bo w Twoim
          portfelu jest moja karta :DDD
          Zero gotówki, zadnej karty:))
          • szaszanka21 Re: Kawa rozespana... 25.07.10, 12:02
            W Katowicach też pochmurno i chłodno.Wpadliśmy na chwile do domu bo zaraz po powrocie z pod namiotu,pognaliśmy do teściów do Węgierskiej Górki pomagać w obieraniu agrestu,porzeczek i malin.Teraz myślę o malowaniu głównego pokoju tylko trochę przy Miśku to logistycznie mnie przeraża:).A tak z ostatnich nowin to muszę się pochwalić że mam w domu studentke na kierunku:media,kultura,translacja!Jestem bardzo z niej dumna!Miłego,leniwego popołudnia Wam zyczę!
            • zabka11 Re: Kawa pyszniutka i życzenia dla 3 latków:) 25.07.10, 12:34
              Oj tak, rozespana, już druga popijam, przy dopiero!!! drugim
              sniadanku, bo wstaliśmy o 10tej!!!!Oooo muszę lecieć po seler, bo
              zamrożonego juz nie ma, a m barszczyk czerwony gotuje. Dzis będzie
              dzień dla leniwej Andzi, choc prasowanie czeka, nie wiem co mnie
              zmusi, żeby je uporządkować:) A po południu na jakiś wypasiony plac
              zabaw pójdziemy, bo we Wrocku słonecznie, choć chłodnawo, w
              porównaniu z poprzednimi dniami...aż bluzy trzeba założyć:)
              Życze wszystkim miłego dnia:)

PS: gorące buziaki dla dwóch, dzisiejszych solenizantów : Hani m_k8
              i Julka burdzi...niech Wam słoneczko zawsze świeci kochane 3 latki:)
              • aga_junior Re: Kawa pyszniutka i życzenia dla 3 latków:) 25.07.10, 13:26
                Wróciliśmy w nocy. Fajny spacer sobie zrobiliśmy o 12.00 w nocy :D Potem
                odespaliśmy, zjedliśmy śniadanko, kąpiel i ruszamy dalej.
                Miłego dnia dziewczynki.

Wszystkim solenizantom 100 buziaków i dużo zdrówka.
            • smolineczka Re: Kawa rozespana... 25.07.10, 14:37
              Szaszanka, to wspaniała nowina :)
              poczytałam na stronie uniwersytetu śląskiego o tym kierunku i bardzo spodobało
              mi się, że "oprócz przekazywania wiedzy faktograficznej programy ukierunkowane
              są na wykształcenie w absolwencie humanistycznego spojrzenia na rzeczywistość,
              co na rynku pracy stanowi rzadki atut, ceniony szczególnie przez pracodawców z
              obszaru kultury zachodniej"
              bardzo fajny kierunek, atrakcyjna perspektywa
              • szaszanka21 smolineczka 25.07.10, 14:57
                Ja też się ciesze ze dostała się właśnie tam bo wychodziło że jest 18 chętnych na jedno miejsce!!Ale "zdolna bestia" była 3 na liście przyjetych :D
                • burdziaa Herbatka urodzinowa 25.07.10, 15:43
                  Dziekujemy Aniu za pamiec i zyczenia w imieniu Julcia:)
                  Dzien sloneczny i piekny,bylismy na festynie w parku,Julek na
                  hulajnodze jechal za swoim starszym kuzynem.Goscie nakarmieni
                  leżakuja a ja chwilka na herbatke i zmykam do kuchni czynic dalsze
                  słodkie przygotowania.Mam torta czekoladowe z bita smietana i
                  truskawkami, kruche ze sliwkami,mufinki,Jeszcze balony nadmuchac i
                  moze uda sie na pokaz wieczorny na Pergole jeszcze skoczyc:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka