Dodaj do ulubionych

mój m kupił juz prezent dla mnie :)

24.11.10, 14:32
jak co roku robi mi niespodzianke, nawet nie wiem kiedy kupuje, a potem jego rodzinka się wygaduje że cos dla mnie jest :) Ciekawa jestem co tym razem. Zawsze mnie zaskakuje i to lubię.
Wiecie już co dostaniecie?
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: mój m kupił juz prezent dla mnie :) 24.11.10, 14:42
      Fajnie, mam nadzieję, że zaskoczenie Twoje będzie wielkie:):)
      Mój to zaskakiwać nie potrafi, ale są i tego dobre strony, wiem przynajmniej czego się spodziewać;)
      Pozdrawiam
      • cui Re: mój m kupił juz prezent dla mnie :) 24.11.10, 14:50
        U mnie podobnie jak u Żabki :) Zaskakiwanie nie jest mocną stroną mojego M. :)
        Ale już przywykłam.
        A w tym roku nie robimy sobie nawzajem prezentów... Przeprowadźmy się w końcu - to będzie dla nas obojga najlepszy prezent ;)
        • lilka.k Re: mój m kupił juz prezent dla mnie :) 24.11.10, 14:54
          Jak mojemu powiem, że chcę konkretnie to, to nigdy mi tego nie kupi, zawsze musi zaskoczyć ;)
          Pamiętam jak rok temu dostałam pudełko pełne czasopism i do tego moich, juz przeczytanych, przejrzałam kazde i znalazłam zaproszenie do spa ;) wcisniete miedzy kartki..
          i weź tu człowieku tera zaskocz mojego męża....nie mam tyle pomysłów co On :/
    • smolineczka Re: mój m kupił juz prezent dla mnie :) 24.11.10, 14:58
      szczęściara z Ciebie :-)
      mój nie ma odpowiedniego "podejścia" w tej kwestii ;-)
      wolę wybierać prezenty sama, i on o tym wie, dlatego po wstępnym okresie nieudanych prób dogodzenia mi zaczął się bać i dostawałam jedynie drobne miłe upominki, a potem jakoś w ogóle pojawiła się tendencja kupowania dobrych alkoholi zamiast niespodzianek...
      a pod choinkę sama sobie coś podłożę
      albo poproszę Gwiazdora/Mikołaja/Anioła ;-)
      • lilka.k Re: mój m kupił juz prezent dla mnie :) 24.11.10, 15:00
        wiecie co..za to On nie ma szczęścia do mnie. jestem słaba pod tym wzgldem, ale chyba sie juz pogodzil z tym ;)
        sama nie wiem co mu sprezentowac :(
        • joasia83m lilka 24.11.10, 15:08
          to Ty w nawiazaniu do jego zeszlorocznego prezentu w pudelko wloz komplety jego skarpet i do jednej wloz cos z eczego sie ucieszy, jakis kupon :)
          • lilka.k Re: lilka 24.11.10, 15:11
            haha, dobre Asia, dobre ;) padłby z warzenia! Ha! To będzie zemsta, bo ma chyba z 50 par skarpet, niech szuka, haha
          • aga_junior Mój M 24.11.10, 15:15
            by w życiu nie wytrzymał z prezentem niespodzianką :D
            Myślę, że nie mógł by przez to spać a ja bym go męczyła co go trapi hi hi hi
            Po za tym ja i tak go bym przejrzała w końcu mam ksywkę KGB :D

Chociaż fajnie jest dostawać takie prezenty niespodzianki. My kupujemy sobie zawsze na święta coś drobnego, lub coś wspólnego do domu ;-) przez cały rok nie ma na to kasy a w grudniu jakoś tak człowiek lepiej się czuje jak sobie prezent zrobi :D
            • lilka.k Re: Mój M 24.11.10, 15:21
              KGB, buahaha, dobre
              • 27agnes72 Re: Mój M 24.11.10, 15:57
                Od listopada czai się na każde moje słowo a potem biegnie coś kupić z tego co widzieliśmy a ja żałuję, że mówiłam o czymś w za dobrej cenie ;-) W końcu to ze wspólnego portfela :-)
                • ewlinp Re: Mój M 24.11.10, 16:45
                  ha mój m taki jak u żabki :) woli jak to ja sobie prezent wybiorę ale ostatnio nie mam sie co skarżyć bo przywozi mi z zaskoczenia różne rzeczy ostatnio były perfumy a przedostatnio kolczyki, sama jestem pod wrażeniem tych pozytywnych zmian;) a moja koleżanka skwitowała - eee pewnie ma kochanke, buehehe :P
                  • ankas4 Re: Mój M 24.11.10, 19:58
                    a u nas jest kartka na lodówce i wpisuje sie co chciałoby sie dostac, oczywiscie jest tam kilka ,czasem kilkanascie pozycji, a my wybieramy jedną, wiec jest niespodzianka, bo nie wiadomo co sie wybierze, ale jest to tez przedmiot przez nas wymarzony;)polecam ten sposob:)wszyscy sa zadowoleni:)
                    Ja chyba dostanę falownice, bo dopisałam na kartce nawet typ jaki chciałabym dostać:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka