enya81 14.12.10, 19:03 Tak mnie jakoś natchnęło po waszych muzycznych watkach, że mi bliższa jest jednak taka muzyka: www.youtube.com/watch?v=2Ke9wJUOQGs Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj21 Re: Stare czasy... 14.12.10, 19:29 Ja też zaczęłam sobie przypominać muzyczną młodość i pierwsze co mi przyszło do głowy www.youtube.com/watch?v=DsoT89-t1ys a drugie www.youtube.com/watch?v=pI5qVOfQyXE&feature=related Odpowiedz Link
enya81 Re: Stare czasy... 14.12.10, 19:36 To ja tylko dorzucę od siebie Dżem a wszyscy zainteresowani wiedzą o co chodzi. Klasyka... Odpowiedz Link
burdziaa Re: Stare czasy... 14.12.10, 19:57 Kochałam Turbo! iA na Dżem- jezdziłam po Polsce za koncertami Ryśka i cieszylismy sie (dzieciaki bylismy z plastyka) kiedy wychodził w miarę trzeźwy i tak spiewał tym swoim niesamowitym głosem Odpowiedz Link
enya81 Re: Burdziu 14.12.10, 20:05 nawet nie wiesz jak ci tego zazdroszczę...to jest moje wielkie, niespełnione marzenie... Odpowiedz Link
burdziaa Re: Burdziu 14.12.10, 20:14 no ja jestem troche starsza więc miałam taką mozliwosc ale wiesz,do dzisiaj pamietam to uczucie rozczrowania i goryczy kiedy czekalismy na Ryśka,caly zespol na scenie instrumentalnie przygrywał a on nie był w stanie utrzymac sie na nogach,a co dopiero zaspiewac ....ale i były tez cudne koncerty ! sama sobie zazdroszcze :) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Stare czasy... 14.12.10, 20:06 Monikaj SDM to też moje klimaty:) jeśli chcę się wyciszyć, wirtualnie odpłynąć to słucham krainy łagodności na Open FM-tam zapodają takie kawałki... Odpowiedz Link
borowka78 Re: Stare czasy... 14.12.10, 20:06 Tak tak, to jest ten klimat :) Ewka, coraz wiecej rzeczy wynajduje, ktore nas łączą ;) do miłego w Swieta, tak? albo tuz po...? ja zostaje w R-czu na pewno do wtorkowego popoludnia 28go ;) Odpowiedz Link
enya81 Re: boróweczko 14.12.10, 20:10 kochana oczywiście że się widzimy w Święta. Jak już się nacieszymy czyt. znudzimy rodzinką to wyskoczymy może gdzieś wieczorkiem ;) Widzisz nie bez powodu nam tak dobrze się zawsze rozmawia :) Odpowiedz Link
borowka78 enya 14.12.10, 20:18 no ba, wyskoczymy gdzies. Chyba beda otwarte jakies puby, nie? ;) pozdrów meza. buziak Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Stare czasy... 14.12.10, 20:18 czyzbys ogladala wczoraj Beats of freedom?:) Odpowiedz Link
enya81 Re: Stare czasy... 14.12.10, 20:21 Niestety nie bo choróbsko mnie tak zmogło, że mimo wielkich chęci nie dotrwałam. Bardzo chciałam zobaczyć :( Odpowiedz Link
aga_junior Burdzia jak ja ci zazdroszczę :-) 14.12.10, 20:46 tego Ryśka ... Kocham jego piosenki słucham każdego dnia. Odpowiedz Link
f3f Re: Burdzia jak ja ci zazdroszczę :-) 14.12.10, 20:55 Przyznam szczerze, że mnie jakoś fascynacja Dżemem ominęła. A ciekawe czy ktoś tu słuchał namietnie: Nirvany, Peral Jam, Red Hotów? a z polskich to np Republika, Sztywny Pal Azji, Brygada Kryzys? Odpowiedz Link
alcea3 Re: Burdzia jak ja ci zazdroszczę :-) 14.12.10, 20:59 Oj Ewa Uwielbiam tą piosenkę!! "Dorosłe dzieci, mają żal.. " ehh:) Wogóle uwielbiam ten okres muzyczny! Ta polska "stara" myzyka... Ja między innymi uwielbiam również tą : www.youtube.com/watch?v=Y2qS_eHNIA8 Odpowiedz Link
alcea3 f3f 14.12.10, 21:03 o tak Republika!!! Sztywny Pal Azji jakoś mnie ominął, oprocz tej jednej piosenki,którą często nuciłam:) www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80 Odpowiedz Link
f3f Re: f3f 14.12.10, 21:39 a z takich czesto nuconych to jeszcze AYA RL Skóra i Róze Europy Jedwab Odpowiedz Link
a_beatle Re: Stare czasy... 14.12.10, 20:59 Ze starych czasów SDM najbardziej jednak, na koncerty jeździłam;-) i Magda Umer, trochę później U2, Sade, Republika...ech...do tej pory, jak słyszę Myszkowskiego, to mi się łza zakręci w oku:-) Odpowiedz Link
enya81 Re: Stare czasy... 14.12.10, 22:01 tak wszystkie zespoły o których piszecie słuchałam i zawdzięczam to mojemu pięć lat starszemu bratu, który krzewił we mnie kulturę muzyczną i dzięki temu ominęła mnie fascynacja moich czasów czyli New Kids On The Block :) Ja to w ogóle byłam taka dziewczyna rockowa i wszystkie atrybuty posiadałam, czyli długie siary, glany, czarne ciuchy...ech cóż to były za czasy. Dzięki temu mojego M. na Woodstoku poznałam hehe. Odpowiedz Link
ankas4 Re: Stare czasy... 15.12.10, 01:45 o ja tez sie dopisze do tego z wątku, kocham wszystkie wymienione zespoly...i nie moge jakos wejsc w klimat Gagi:),no moze na fitnesie;) Odpowiedz Link