Dodaj do ulubionych

Kolorowanki z wzorem szukam na necie

01.02.11, 11:31
Chciałabym Szymonkowi wydrukować jakieś kolorowanki z netu, gdzie z boku był by kolorowy wzór jak powinien być pokolorowany obrazek. Ostatnio znalazł w domu jakąś starą kolorowankę -książeczkę właśnie z wzorem i strasznie mu się to spodobało i całą pokolorował w jeden dzień.
Szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć. Może drukowałyście coś takiego?
Obserwuj wątek
    • maadga Re: Kolorowanki z wzorem szukam na necie 01.02.11, 12:38
      www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1436&bih=660&q=mandale+do+kolorowania&rlz=1R2ADFA_plPL380&aq=9&aqi=g10&aql=&oq=mandale&fp=4fbf1e1f56217f06
      poszukaj po nazwie mandale :D
      • ankas4 maadga... 01.02.11, 13:10
        Zaciekawiłas mnie tymi mandalami,pierwszy raz slysze,ze jest cos takiego, doczytalam,ze sawarsztaty itd...brałas w nich udzial? faktycznie to cos daje? i z jakiej to jest filozofii?
        • burdziaa Re: maadga... 01.02.11, 22:01
          Asiu ja Ci moge przy okazji troche o mandalach poopowiadac,kiedys byly we WRO warsztaty.
          • ankas4 Re: maadga... 02.02.11, 01:04
            A to ja zainteresowana jestem, Asia a zadzwonie do Ciebie musimy sie umowic na kawkę, ksiazka lezy i czeka;)
      • lee_a Re: Kolorowanki z wzorem szukam na necie 01.02.11, 21:49
        chyba nie o taki wzor chodzi :) mysle, ze chodzi na przyklad o to, ze na obrazku jest kot a obok taki sam kot, ale juz pokolorowany - widac jakich kolorow dziecko ma uzyc.
        • enya81 Re: Kolorowanki z wzorem szukam na necie 01.02.11, 22:01
          lee_a o to,to właśnie miałam na myśli...kurcze dwa obrazki znalazłam...
      • maadga Re: Kolorowanki z wzorem szukam na necie 02.02.11, 09:06
        Z tego co wiem mandale pomagają i uczą koncentracji dzieci, jest to zalecane do ćwiczenia rączki przed nauką pisania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka