Dodaj do ulubionych

Kawka sobotnia

19.03.11, 07:05
mogłabym spać a nie mogę, jak to jest?
Za to kawka w ciszy, dzieciaki śpią, M w pracy, pogoda za oknem paskudna deszcz pada, śnieg leży brrrrr.
Dziś w planach: ogarnięcie mieszkania, gotowanie i południe z kumpelką.

Miłego weekendu dziewczynki ;-)
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 07:13
      Dosiadam sie Aga z herbatkatez mogłabym jeszcze polezec bo dopiero na 9ta Julek ma dzis zajecia ale chcialam poczytać :) nie mam kiedy!
      Juz obiadek zamarynowany,zupke wstawiłam i zabieram sie za ciasto-mołego,bezdeszczowej soboty!
    • m_k8 Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 07:13
      ja też nie mogę już spać. Poranne ptaszki tak mają. Siedzę po cichu żeby Hanki nie obudzić :D i zastanawiam się jak sobie kawę w tych warunkach zrobić. Plany: ogarnięcie mieszkania, odwiedziny moich rodziców, i i impreza u Teściów. To powinien być fajny dzień mimo paskudnej pogody za oknem!
      • anmroz Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 07:36
        Witam!
        Piję z Wami szybciutką kawę i biegnę do pracy. Po południu przyjeżdżają nasi przyjaciele z synkiem i wieczorem chrzcimy Maćka. Malutka, kameralna imprezka, fajnie będzie :) Mam nadzieję, że mały mi się nie rozchoruje, bo kaszle niepokojąco.
        Udanego wypoczynku, dziewczynki!

Maciuś, maj 2010
        Michał, lipiec 2007
        Martyna, grudzień 1999
    • lucy_cu Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 09:09
      Zieeeew.
      Miłej soboty! :-)
      • zabka11 Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 10:02
        My tez od 7mej na nogach, w pełnej gotowości. Dom ogarnięty, jadę na zakupy, do pracy, i Gosię po drodze do kumpeli podrzucic, co by sie psiapsiółki nagadały, bo w szkole za mało:)
        A wieczorem do teściów, bo Zbigniewa było w czwartek:)
        Miłego dia kochane:)
    • boazeria 6ta rocznica ślubu 19.03.11, 09:53
      cześć Forumki :-)
      Wow spadł śnieg- a mąż mi wmawiał, że mam już opony na letnie zmieniać, ha!

Eryk już 5ty dzień ponad 38 gorączki, zapalenie spojówek i doszedł katar i kaszel. Mała za to ciut lepiej i po 2ch miesiącach znacznie mniej kaszle.

Dziś mamy 6tą rocznicę ślubu :-) Niestety ze względu na chore młode nie mamy żadnych ciekawych planów... a marzyła mi się kolacja gdzieś na mieście. Albo chociaż obiad.
      Wie któraś jak się nazywa 6ta rocznica? (wiem, że są jakieś papierowe, złote, diamentowe itd)

Miłego dnia!

• aga_junior boazeria 19.03.11, 10:07
        Wszystkiego Najlepszego! Dużo szczęścia i Miłości :-)
      • m_k8 Re: 6ta rocznica ślubu 19.03.11, 10:59
        > Wie któraś jak się nazywa 6ta rocznica? (wiem, że są jakieś papierowe, złote, d
        > iamentowe itd)

cukrowa! Wszystkiego najlepszego!
    • paris4 Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 11:17
      ja dziś po nocy nieprzespanej - był mega pełnia, plus super książka, plus Mad Man i jakoś się tak na spanie nie złożyło
      boli mnie gardło i mam kaszel nie wiem po raz który od stycznia
      pogoda do bani
      zaraz kończę oglądać konkurs skoków z rozemocjonowanym synem
      nastawię obiad który robi się sam i zmykam pod kocyk z super książką poudawać, że mnie nie ma i chyba będę udawać do końca dnia, po zmroku wybywam z domu na kolację ze śniadaniem :)
      • zalasso Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 12:12
        Już po kawce, M. wyprawiłam do Bielska, Młody śpi, Starszy toma&jerrego ogląda. Dom zaczyna wyglądać powoli normalnie, odgruzowują go od 9rano...
        Pogoda przygnębiająca, mam ochotę kupić sobie buty na pocieszenie, ale nawet nie mam jak z domu wyjść :(
        Miłego dnia!
        • paris4 Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 12:20
          eeee po buty to wychodzić nie trzeba;)
          ja ostatnio zrobiłam baaardzo pocieszające zakupy obuwia wiosennego w bata.pl :) polecam:)
          stoją sobie i czekają na swoją kolej póki co, ale cieszą oko :)
          • zalasso Re: Kawka sobotnia 19.03.11, 13:41
            No jest to myśl :) choć buty lubię przymierzać.
            Pokaż, jakie nabyłaś. Ja poszukuję klasycznych szpilek czarnych, co wcale nie jest proste, bo teraz modne są dziurki z przodu, ewentualnie kwiatki lub jakieś paski. mnie koniecznie fason prosty, bez dodatków interesuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka