Dodaj do ulubionych

Herbatka i babka jogurtowa

16.04.11, 08:38
i zmykam - miłego słonecznego zdrowego dnia !
Obserwuj wątek
    • borowka78 Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 09:10
      Zakupy na ryneczku zrobione, teraz popijam druga kawke. Chłopcy niedługo wychodzą na łono natury, a ja zabieram sie za sobotnie porządki.
      Na obiad pizza, potem już relaks.
      Wieczorem mam comiesięczne babskie spotkanie i już nie mogę sie doczekać:)
      Miłej soboty:)
      • anmroz Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 09:15
        Dosiadam się na chwilkę. Masę roboty mam dzisiaj, bo nawarstwiło mi się bałaganu.Dobrze,że słonecznie i fajna pogoda, to dzieciarnia poszaleje na podwórku.
        Miłej i pięknej soboty!

Maciuś, maj 2010
        Michał, lipiec 2007
        Martyna, grudzień 1999
      • aga_junior Re: Herbatka cytrusowa z miodem 16.04.11, 09:19
        Zakupy na rynku zrobione min: mięsko na święta (zamrożę i mam z głowy). Zaraz zabieram dzieciaki do M1 mam poważne zadanie do wykonania, kupić Andżeli buty! A to nie łatwa sprawa :-/
        Po południu najprawdopodobniej praca z M trochę nam się nie chce ale kasa wpadnie to może i jemu też kupimy buty :D

Miłego dnia dziewczynki ;-)
    • lucy_cu Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 09:19
      Herbata bez humoru. Roboty huk. I to takiej, że nie da się jej odłożyć.
      A, tam. Trzeba to trzeba. Też uciekam.
      Sciskam, zdrowia i słońca życzę
      • lilka.k Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 09:28
        Powoli wracam do rytmu, ale dalej energii brak. Nie jadłam prawie nic od 3 dni, wczoraj tylko skubnęłam coś, by nie paść, ale żołądek dalej ściśnięty.
    • pabia_a Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 09:42
      witam się i ja z kubkiem soku bananowego, bo ostatnio coś źle się czułam zwłaszcza jak wypiłam kawę....my już po śniadanku, dzisiaj zrobiliśmy chrupiące zapiekanki, młody je uwielbia:) teraz czekamy na powrót M od stomatologa i pędzimy na bazar po iglaki i byliny czyli ciąg dalszy komponowania mojej ...życzę spokojnej, słonecznej soboty:)
      • zabka11 Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 10:06
        Witam się i ja, z Jasiem u boczku:) Już błysk w domku, spagetti kończę, m pojechał olej wymienić i zawieźć Gosią do teściów:)
        Na 12tą do pracy, a potem na wieczorne opijanko sprzedaży mieszkanka, z jednoczesnym podpisaniem umowy przedwstępnej, bo do Sprzedających idziemy :)
        Cudnie za oknem, Amelcia w domu, będzie po ogródku szalec, mąż maagdy czuje się dobrze...wspaniałe wieści.
        Miełgo dnia kochane:)
        • lilka.k Zabka 16.04.11, 10:08
          Nam też się udało. Pierwsi klienci agencji nieruchomości weszli do mieszkania i od razu im się spodobało, potwierdzili szybko, pokój dziecinny będzie zapełniony jednym fajnym szkrabem. uff :)
          Gratulacje :)
          • myrtille Re: Zabka 16.04.11, 10:19
            Przywitam się domowo w końcu:)
            Noc ciężka, Amel odreagowywała chyba ten tydzień.
            No i prostując Zabkę, nie będzie szaleństw na powietrzu bo mamy zakaz od anestezjolog na wyjścia, ze względu na zbyt mało granulocytów.
            Zresztą słońca musimy co najmniej rok unikać po naświetlaniach:(
            Także domowo wyłącznie u nas.
          • zabka11 Re: Sylwia 16.04.11, 11:12
            Super lillka:) u nas też maluszek 1,5 roczny będzie sie wychowywał:)
            Pozdrawiam
    • boazeria Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 10:24
      Planów pełno a co z tego wyjdzie to zobaczymy.
      Mąż z Erykiem pojechali na męską wyprawę czyli do myjni auto umyć. Pola śpi. Ja biorę się do roboty.
      Idę zaraz ciasto na pizzę zagnieść. Balkon muszę sprzątnąć. Stertę ubrań uprasować (hm chyba kupię nową deskę). Pranie wstawić.
      Część szafek wczoraj umyłam ale dziś II tura- nie cierpię tego. Czy wy też macie za mało miejsca w stosunku do ilości rzeczy? Ja się boję już szafki otwierać bo coś wypadnie....... A wszystko niby potrzebne lub żal wyrzucić. Na allegro nie mam czasu wystawić a przecież część ubrań moich i po dzieciach mam jeszcze z metkami.

Po południu skoczymy na działkę. Już za późno drzewka przyciąć- ech ale serio nie było czasu wcześniej.
      A wieczorem chyba na zakupy skoczymy bo lodówka pusta.

MIłego dnia!
    • klarysa007 Re: Herbatka i babka jogurtowa 16.04.11, 10:26
      Kawa na odchodne. Dziś spis rządzi przez cały dzień i będę napastować wszystkich, których nie dopadłam w tygodniu ;P
      Więc miłego dnia, dziewczynki!
    • cui Jak Was czytam... 16.04.11, 11:06
      ... to wpadam w depresję. I wyrzuty sumienia mam :/
      Każda z Was już na poważnie rozkręcona a u mnie sobota zazwyczaj tak powoli się rozwija.
      My dopiero śniadanie zdążyliśmy zjeść. Jakieś pranie pierze się w pralce, tapicerka fotelika moczy się w wannie (czas odłożyć kolejny fotelik na strych - dla kolejnych pokoleń ;) ).
      W planie zakupy, fryzjer (z Mikołajem, bo nie mam z nim co zrobić) i sprzątanie.

Aaaa... No i jeszcze udało mi się sprawdzić ceny wybranego przez nas kuchennego sprzętu na ceneo. Mam nadzieję, że drożej nie będzie :) Chyba w końcu wiem czego chcę :)

M. na budowie, w środę przyjeżdżają płyki i podłogi. Matko... ale jestem podjarana perspektywą rychłej przeprowadzki...

Miłej soboty Dziewczynki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka