narttu 30.05.11, 04:44 Ciekawe ktora juz / jeszczenie spi. Koncze kawe przez wylotem do sztokholmu . W domu w srode Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: Kawa 30.05.11, 04:56 Udanego lotu, Narttu, i miłego spędzania czasu poza domem! :-) Ja, oczywiście, już od 4-tej nie śpię (mam takie wczesne pobudki, bo idę spać tuż po 20-tej - razem z Marysią), zdążyłam umyć głowę i się zastanawiam nad tym co mam pozałatwiać przed jutrzejszym przyjazdem siostry. Wczoraj byliśmy w cyrku na Błoniach, przedstawienie trwało aż dwie godziny, a spacer kolejne dwie, i skończył się w lodziarni. Mam nadzieję, że lodowate lody nam ni zaszkodzą, bo idą upały - trzeba trenować. ;-) Miłego dnia! Odpowiedz Link
borowka78 Re: Kawa 30.05.11, 05:23 Ja, od 20 minut na nogach. W ogóle ostatnio nie mogę spać. A dzisiaj jestem jakaś taka rozlazła, to pewnie wina lenistwa weekendowego nad morzem. Dziś dzień powszedni, sama z dzieciakami imtrzeba jakoś przeżyć. Dopijam kawę i ode myć włosy(zmienilam kolor włosów tzn.blodnynka nadal jestem) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: Kawa 30.05.11, 07:30 Dopijam kawkę w biurze. Dziś luźny dzień w pracy. Może dzięki wam wymyśle jakiś sposób na sprzątanie :-) I o 11 czekam na wyniki wczorajszego egzaminu. Odpowiedz Link
a090707 Re: Kawa 30.05.11, 07:43 Ja tez dzis wczesnie wstalam, kawy juz 2 wypilam i dom ogarnelam. Mlody przeziebiony (kurde, a tu tak cieplo sie robi) Chyba daruje mu czerwiec w p-lu bo i tak bardzo malo chodzi, zaraz cos lapie i dalej w domu siedzimy. Ech migdalki nam dokuczaja... Odpowiedz Link
f3f Re: Kawa 30.05.11, 08:03 Niestety poniedziałek rozpoczał się od kaszlu i goraczki 38 stopni.... dobrze, że babcia przyszła na ratunek... więc ja juz po kawie, w pracy. No ale zlot stanął pod znakiem zapytania :(((( ehh nie moze byc ciągle dobrze :( co prawda było 2,5 miesiaca spokoju od choróbsk... Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kawa 30.05.11, 08:14 Witam, się i ja przy drugiej kawie z pracy. U nas też jakieś przeziębienie, Jasiek jakiś taki "przed chorobą". Dałam Nurofen, zobaczymy.... Weekend superowy, z emocjami, i wypoczęłam trochę to i sił dziś mam za dwóch...a poza tym cudnie słonko świeci:) Plan na dziś wkuwanie angielskiego, podczas "ręcznych robótek", potem spacer i angielski, odrabiamy zaległe, więc 3 razy w tyg dziś pogadam;) Miłego dnia kochane:) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawa 30.05.11, 08:44 Po wczorajszym dniu wszyscy spaliśmy jak zabici :-) Andżela w szkole (ostatnie dni na wystawianie ocen więc jest gorąco), Maciuś w przedszkolu a ja zaraz ruszam do M i czeka nas ciężki fizycznie dzień. F3f do szybko z młodym do lekarza zobaczy czy to coś poważnego to do piątku jest jeszcze 4 dni :-) Ja mam nadzieję, ze Maciuś wytrzyma bo inaczej zrobię z niego mały wiatraczek :D Dziś może w końcu dostanę termin zabiegu z CZD ciekawe na kiedy (coś mi się obiło o uszy grudzień) :-/ Miłego dnia dziewczynki, dziś ma być piękna pogoda Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kawa 30.05.11, 09:16 Narttu, miłego pobytu u Szwedów! Ależ się stęskniłam za kawą u Ciebie! Dopijam i znikam. :-) Dobrego dnia i zdrowia dla wszystkich! Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Kawa 30.05.11, 10:49 Witam się z końcówką kawki :)) Ja też wcześnie ostatnio wstaję. Wychodzimy z dziećmi już o 6.45 z domu. I tak nam pasuje :) Wczorajszy dzień spędzony na naszym placu budowy. Dzieci miały niesamowitą frajdę, bo wywrotka przywiozła 4 wielkie góry piachu!! Oprócz tego ziemia wygrzebana pod fundament leży sobie jeszcze, więc na tych górach bawili się jak najęci. Janek murował schody, Zosia odwiedzała wróżkę Graciellę :), a Franuś wygrzebywał kamyki :) I było super!!! Dziś mam kupę roboty i sama nie wiem w co ręce wsadzić. No to miłego poniedziałku. Nartu, udanego pobytu!! Odpowiedz Link
tri-mamma f3f 30.05.11, 11:06 Może do Pleskota jedźcie? Oby Michał zdrowy był do piątku :)) Odpowiedz Link
f3f Re: f3f 30.05.11, 11:20 trimama - no wybieramy sie, jak wroce , po poludniu, zobaczymy co powie. Odpowiedz Link
ankas4 Re: Kawa 30.05.11, 11:12 Wasze godziny wstawania są zabójcze:), bo my wstalismy dzis o...9:) znowu , eh Tymek pozwala nam sie wyspac ostatnio:), dzis zostajemy jeszcze w domu, Tymon wczoraj pokasływał, w srode jada z okazji dnia dziecka na pierwszą wycieczkę autokarową:) emocje, emocje, ale nie mowie mu nic zeby sie nie stresował, jadą do gospodarstwa agroturystycznego wiec beda zwierzatka , wypiekanie chleba w prawdziwym piecu i robienia sera, ,same atrakcje:) Milego dnia dziewczyny Odpowiedz Link
zalasso Re: Kawa 30.05.11, 13:43 Moje ciśnienie mnie wykańcza :( mało teraz pracuję i przez to jestem ciągle w niedociśnieniu, wypijam jakieś masakryczne ilości kaw, a stopień przymulenia się nie zmienia. Tylko praca intensywna mnie mobilizuje, ech... Tak więc wypiłam już dziś trzy kawy, zrobiłam zakupy prezentowe, zaraz pędzimy po starszaka do przedszkola i na 16 do pracy na 4h. Zdrowia dla chorowitków, bo widzę, że zmienna aura daje się we znaki :( Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawa 30.05.11, 15:05 Polewam przepyszną Coffea Arabica Kolumbia Excelso. Chyba zacznę między kawami żreć jej ziarna :D Plany mi się pozmieniały i zostałam w domu. I tak narobiłam się w domu :-/ i jeszcze wszystkiego nie zrobiłam :-/ Jeszcze chwila odpoczynku i wracam do obowiązków ;-) Odpowiedz Link