Dodaj do ulubionych

Herbatka piątkowa

03.06.11, 08:22
Co tak cicho?Wszystkie na zlocie :)? Ja dopijam i zmykam do malowania bo dzisiaj duzo spraw,cały dzien zapełniony- miłego dnia!
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Herbatka piątkowa 03.06.11, 08:29
      Ja też się witam z kawą, piękna pogoda u nas! :) TYm które wyruszają na zlot - jeszcze raz dobrej zabawy :)
      • burdziaa Re: Herbatka piątkowa 03.06.11, 08:33
        Ja tez mysle o zlotowiczkach :)
        • aga_junior Re: Herbatka piątkowa 03.06.11, 08:38
          Za chwilę znoszę rzeczy do samochodu i wyruszam. Zlotowiczkom mówię do zobaczenia, pozostałym dziewczyną miłego weekendu życzę ;-)
          • anula_82 Re: Herbatka piątkowa 03.06.11, 08:57
            herbacia, uspokajająca...
            wiecie co, chyba tylko moj przedszkolak, po tygodniu chodzenia tam w czerwcu ma katar!..nosz skręca mnie z niemocy....jakos nie moge uwierzyć, ze wiosną/latem dzieci nie przynoszą z przedszkola, bo u nas ten pneumokok daje o sobie zawsze znać; i co, zaszczepić zaszczepię p/pneumo ale pewnie dalej bedzie od wrzesnia to samo, zielonisko z nosa. A miało być tak pięknie.

Udanego dnia oraz weekendu!
            • 27agnes72 Re: Herbatka piątkowa 03.06.11, 10:06
              anula- przytulam. Staś ma dzisiaj katar i 37,3. Właśnie zasnął....
              A ja do pracy 12 godz. w sobotę i 12 w niedzielę :-(
              Wszystkim zlotowiczkom wszystkiego dobrego !!!
            • joasia83m anulka 03.06.11, 12:50
              jak wroce do domu, to spisze recepture kropelek, ktore lekarka przepisala Dawidowi, zielony katar znikl po 4 dniach zapuszczania tego, no cud jakis! robione w aptece, z jakims antybiotykiem co prawda. kosztowaly 5 zl, moze jak pokazesz swojemu lekarzowi, tez wypisalby Ci recepte
    • qwoka Re: Herbatka piątkowa 03.06.11, 10:57
      Dosiadam sie z wodą, bo nóg nie czuje. M mnie z rana wysłał po jakies wypisy do starostwa. Przez godzinę przeleciałam kilka budynków, taskając wózek z Karolem z parteru na piętro i tak w kółko, żeby dowiedzieć się, że te wypisy to w innym starostwie;)
      No wiec miło się dzień zaczał. Przydałoby sie wziac za prasowanie, ale w tej temperaturze to samobójstwo:]
    • burdziaa Joasia 03.06.11, 13:22
      to ja tez podam recepture kropelek ale z pamieci- tzn my mamy homeopatyki ale to mniej wiecej odpowiada temu chemicznemu składowi:
      kropelki do nosa:
      Neomycin,Ephetonini,Hydrocortisani,sól fizj- to tak z pamięci,kolezance poleciłam i zadziała super.
      • anula_82 Re: 03.06.11, 22:16
        dziękuję, zobaczymy co w weekend sie rozwinie z tego kataru; szlag mnie trafia, bo tak będzie nawracało od wrzesnia ponownie (tak myślę)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka