borowka78 19.07.11, 10:23 Jedziemy w tę sobotę w Bory Tucholskie, będziemy we Wdzydzach ;-) Może jakimś cudem udałoby się nam spotkać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_junior Re: aga_junior 19.07.11, 19:21 :-) My też wyjeżdżamy w sobotę po śniadaniu i będziemy tydzień. Napisz mi co to za miejscowość Wdzydze, dzydze...? :D bo nie mogę znaleźć na mapie ile wy tam będziecie? My będziemy w Cekcynie ;-) muszę iść na ukryte masz tam nr. komórki? Odpowiedz Link
borowka78 Re: aga_junior 19.07.11, 20:11 Ośrodek wypoczynkowy LARGO w Borsku,obok Wdzydze:) co za nazwy;) Będziemy w tym samym czasie:) na ukrytym chyba jest mój nr tel. Odpowiedz Link
aga_junior borówka 20.07.11, 19:28 twój nr. komórki na ukrytym aktualny? wpisałam sobie do telefonu. Ja mam taki ukryty plan zrobić w tych borach poprawki lakiernicze w swoim samochodzie, nie wiem czy mi to się uda ;-) w razie gdybyśmy byli uziemieni może do nas przyjedziecie. Zresztą się skontaktujemy nie? a do kiedy tam będziecie. Odpowiedz Link
borowka78 Re: borówka 20.07.11, 20:09 Aktualny :) daj sygnał, zapisze sobie Twój:) Wracamy w sobotę 30go. Odpowiedz Link
aga_junior Re: borówka 21.07.11, 07:34 No to będziecie tyle co my :-) puszczę ci dzisiaj sms -ka :-) Odpowiedz Link