borowka78 08.08.11, 12:54 Gdzie jedziecie nad morze? W ciemno? :) bez rezerwacji? My jedziemy w piatek rano, wracamy w poniedzialek. Nic nie rezerwowalismy, nawet miejsca do końca nie mamy wybranego ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: ankas4 08.08.11, 17:48 Hello, no my tez bez rezerwacji, sama ciekawa jestem jak to bedzie, my wyjezdzamy na wakacje juz w czwartek, ale odwozimy moją mamę do naszego domku letniskowego pod Łodzią, i w piątek kolo południa wyruszamy juz nad morze - najblizej od Łodzi nad morze jest w rejon Gdańska, wiec pewnie tam gdzieś bedziemy celować, nie mamy noclegów zarezerwowanych dlatego wyjezdzamy w piątek , po +- 3 godzinach zajezdzamy do Torunia, tam mamy juz zarezerwowany hotel, pozwiedzamy, pokręcimy się, prześpimy, wstaniemy w sobotę rano i pewnie też kolo poludnia ruszymy nad morze, z Torunia średnio jedzie się okolo 3 godzin, wiec mysle,ze +- najpozniej kolo 15 bedziemy, jak nie znajdziemy w danym dniu noclegu w jakiejś nadmorskiej miejscowosci , to prześpimy sie gdzieś dalej , a w niedziele od rana zapewne coś znajdziemy bliżej i na dłużej, myślę. ze maksymalnie bedziemy z tydzien, wszystko zalezy od pogody, w drodze powrotnej mamy zamiar wstapic do Warszawy i pod Łodz do domku letniskowego i po kilku dniach wracamy do domu. Takie mamy plany, a zobaczymy jak wszystko wyjdzie, najfajniejsze jest to,ze nic nie musimy specjalnie planować;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link