23.10.11, 10:44
nie ma kawy w niedzielę?
a ja miałam taki udany początek dnia :)
poranne długie czytanki-przytulanki, potem hamerykańskie pankejki w wersji piernikowej - niebo!!!! - choć z pewnością nie fit i do 38 mnie to nie przybliży;) a w południe wyruszamy całą gromadą (z moimi ulubionymi ludźmi i zwierzętami;)) w bardzo fajne miejsce daleko w bory, lasy, jeziora.
Miłej niedzieli dla wszystkich
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: kawa? 23.10.11, 11:03
      To ja sie dosiadam, u nas tez dzis z rana pyszne malo kaloryczne sniadanie: nalesniki z syropem klonowym mniammmm:) do tego kawka zbozowa, zwykla i kakao jak kto lubi i woli:)

My dzis mamy obiad u mojej mamy i pozniej odwiedziny cioci, kupilismy juz pyszny torcik wegierski , mam nadzieje na mile popoludnie.
    • fassollka Re: kawa? 23.10.11, 11:12
      ja mam miskę kaszy jaglanej z warzywami i kubek czarnej herbaty :-)

Przegadałam wczoraj pół nocy z przyjaciółkę, ech uwielbiam takie pogaduchy. Wcześniej jeszcze byłyśmy 2hna spacerze w lesie - niesamowicie piękna ta nasza jesień.
      Dzisiaj w planie praca - zaległe tłumaczenie i obróbka zdjęć. Popołudniu bankowo rower.

Miłej niedzieli!
    • lucy_cu Re: kawa? 23.10.11, 11:42
      Kawa niedzielna musi być. Świetnie, że zaparzyłaś. I te bory, lasy, jeziora...Pięknie.
      U nas dziś kotlety. :) Jak to w niedzielę. :)

Miłego, zdrowego dnia!
      • zalasso Re: kawa? 23.10.11, 13:32
        Smęcimy sami. Dzieci szaleją, mnie jest smutno.
        Kawkę wypijam poobiednią. Zjedliśmy kotlety jak u Lucy :)
        • myrtille Re: kawa? 23.10.11, 14:26
          Napiję się z Wami, bo nieszczególnie dziś się czuję.
          Amela też "tak sobie". Chyba to siedzenie w domu okrągłą dobę, kolejny 15 dzień antybiotyku daje nam w kość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka