Dodaj do ulubionych

kawa przedweekendowa

13.01.12, 08:02
jutro niestety malz znow do pracy wiec troche oszukiwany ten weekend ale program mam zapelniony na czas jego nieobecnosci wiec nie bedzie zle. Umowilam sie dodatkowo z promotorem na omowienie zawartosci dyplomu wiec przez weekend musze z tym troche nadgonic..
Dopijam kawe ziewajac okrutnie przy symulacji w excellu i niniejszym milego dnia zycze
Obserwuj wątek
    • domatorka.amatorka Re: kawa przedweekendowa 13.01.12, 08:18
      zaspana i szczęśliwa i przysiadam w kąciku z kubkiem:)
      plan na dziś, "zaliczyć" panów gazowników, wygonić zapalenie oskrzeli u Marcinka i przetrwać w pracy do 22 a potem w końcu wolny weekend:D
      • burdziaa Re: kawa przedweekendowa 13.01.12, 08:28
        Dosiadam sie zaspana,polozyłam sie z Julkiem o 20tej i zasnęlam,o polnocy sie przebudziłam i juz zasnąć nie moglam,troszke przeleżałam a taki wiatr mocny,myślałam że nam dach odleci.Wczoraj byłam na usg 30 tydzień,Malutki waży 1768 g :)
        Zdrowia,sił,czasu Wszystkim! Domatorka a gdzie Ty pracujesz,ze tak poźno kończysz?
        • klarysa007 Burdziu 13.01.12, 08:32
          Domatorka w sklepie pracuje :)
          A ja herbatkę dopijam i wyfruwam. Miłego dnia.
          • burdziaa Re: Burdziu 13.01.12, 08:37
            no patrz nie pomyslałam :) dzieki
    • fassollka Re: kawa przedweekendowa 13.01.12, 09:18
      Byłam wczoraj u lekarza, trzęsłam się jak galareta i siedziałam w poczekalnie w kurtce. Lekarz zmierzył mi gorączkę... i 39.4 wyszło. Zapalenie zatok i gardła. Średnio pamiętam drogę do domu, a potem, gdyby nie mama, to nie wiem, co bym zrobiła.
      Dostałam kilka leków plus Coxtral - polecam na bóle, gorączkę i dreszcze, zadział po 1h i mogłam się spokojnie (bez dreszczy położyć). Teraz mam niecałe 38, czuję się... średnio, ale humor dopisuje.
      Z Brunkiem radzę sobie dzięki kolekcji Disney (dzięki Lipiec), którą co kilka dni wymieniam w wypożyczalni.

A i jeszcze... pomożecie wygrać narty dla Brunka? www.facebook.com/photo.php?fbid=363365170345383&set=a.361907027157864.110460.133928763289026&type=3&theater
      Dzięki!

Miłego dnia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka