Dodaj do ulubionych

Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo.pl

04.04.12, 22:06
Dziewczyny
Czy kazda z Was zauwazyla na stronie głownej,ze jest strzałka na głownym zdjeciu na 1 stronie(po prawej) i,ze klikając na nią przesuwaja sie dalsze zdjecia???
dla mnie to oczywiste ale okazuje sie ,ze mase ludzi nie widzi tej strzalki
prosze powiedzcie jak to bylo.bardzo wazne.
bede chyba czasowo ustawiała rotator

M
Obserwuj wątek
    • zurawina100 Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 04.04.12, 22:23
      Ja widziałam od razu.
    • fassollka Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 04.04.12, 22:35
      yyy, ja bym chyba oczekiwała, że samo mi się przewinie
    • lucy_cu Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 04.04.12, 23:19
      Od razu była. :)
    • guciowamama Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 05.04.12, 07:13
      Zauwazylam bez problemu.

Przy okazji zastanawiam sie nad opisem tej koszulki:
      escarabajo.pl/pl/koszulki/21-koszulka-escarabajo-turkusowa.html
      hmm jak dla mnie ona jest blekitna albo jasno niebieska :-) myle sie?
    • magda7717 guciowamama 05.04.12, 07:56
      Ty wiedzialam,ze wiedzialas;-) bo zakupilam koszulke z ostatiego zdjecia;-)))
      a ta koszulka to ma taki kolor brudny blady turkus ( moja w ogole ulubiona!!) ta unisex i bardzo twarzowa
    • maadga Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 05.04.12, 08:27
      Zauważyłam :D
      Czekam na krótki rękawek
    • lilka.k Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 05.04.12, 08:27
      Ja jak wchodzę na strony, to się skupiam na czym innym (ale wiesz, że ja skrzywiona przez męża jestem, ktory mi co chwie swoje projekty pokazuje ;) ) i patrze czy nawigacja ok, czcionki itd.
      A tej strzałki nie widziałam długo, długo i szczerze mówiąc nie bardzo wiem po co miałabym sobie przewijać zdjecie na stronie glównej ;). Powinna sama się przewinąć. W sklepach skupiam się na produktach i ich wyszukiwaniu :)
      • yvonne79 Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 05.04.12, 10:08
        Strzałkę widziałam od razu, ale jestem tego samego zdania co Lilka, że te zdjęcia same powinny się zmieniać.
    • borowka78 Ciuszki sa super :):):) 05.04.12, 10:17
      a co, będzie reklama dla Żuka :)
      Piekna bawełna, twarzowe ;) ale to wiadomo znając gust Madzi. Moi chłopcy już chodzą w bluzeczkach, kilka osob-dzieciaków też obdarowałam.
      I co miłe dla oka, na metce Made in Poland :):):)
      POLECAM escarabajo!

to mówiłam ja-borowka- zakupowa maniaczka ;)
    • spodnica_w_kratke Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 05.04.12, 10:36
      ja tez widziałąm od razu, i była to dla mnie "oczywista oczywistość";) ja z koeli nie lubię, jak mi obrazki same lataja;) ilu kupujących, tyle opinii;)
      ja bym tylko chętnie przeczytała, które spódnice/spodnie mają wewnętrzną regulację w pasie. Przy chudych pupkach i pasach to ważne, czy brać mniejszy rozmiar, choc krótszy, czy da się zwęzić i wtedy może być dłuższy, bo nie spadnie.
      • borowka78 spódnica 05.04.12, 10:44
        spodnie mają regulacje :) też o to pytałam ;)
      • magda7717 oo widzisz uwaga 05.04.12, 11:05
        gumki sa w kazdej spodniczce i kazdych spodniach.
        zaraz wrzuce info i przede wszystkim tabele wymiarow
        M
        • mama_ditte Re: oo widzisz uwaga 05.04.12, 11:10
          a ja nie widziałam
    • fragola55 Re: Bardzo wazne- potrzebuej opinii.o escarabajo. 05.04.12, 10:59
      szczerze piszac, dla mnie to zwykly baner.
      teraz, gdy wiem o strzalce, jest to oczywiste.
      na poczatku nie wpadlabym na to, ze moge zobaczyc cos wiecej.

gratulacje, ladne te koszulki! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka