narttu 28.05.12, 07:15 byczymy u dziadkow w tychach. tak sie lenimy ze az nie wypada :) Plan: place zabaw, lazenie po ciucholandach i takie tam. oferty pracy przegladne tez.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zumali Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 08:53 Szybka kawka i do roboty (zachwaszczony ogródek czeka). Fajnie jest, bo Młodsza dała troche pospać wreszcie :) Słonko świeci :) Miłego dzionka! Odpowiedz Link
guciowamama Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 09:20 Po dwoch tygodniach wojazy zladowalismy w domu. Pijac kawke podczytuje co sie dzialo na forum, co u Was, czym zajmowalyscie glowe... Milego, mimo wszystko ;-) , poniedzialku! Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 09:57 Witaj Guciowa :) mam nadzieję,że mieliście udany wyjazd ! Piję koktajl truskawkowy,a lody sorbetowe zrobiłam również :) Ponoć jest rewelacyjna przystawka własnie do robienia lodów Kitchena-ma któraś?Zdrowia Wszystkim ! Odpowiedz Link
guciowamama Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 10:18 Burdziu dziekuje, wyjazd byl cudowny. Mam przystawke o ktorej wspominasz do robienia lodow - kitchenaid.pl/akcesoria.html byla akurat w komplecie :-) Rzeczywisscie bardzo pomocna. ps. Lody sorbetowe uwielbiamy... Odpowiedz Link
malenkie7 Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 10:20 u nas niewesolo. mlody nadal ma bóle brzucha, wczoraj byla wysoka goraczka, dzisiaj od rana bez goraczki, za to jest katar. nie wiem, co to za cholerstwo i jakich badan domagac sie od pediatry. niepokoją mnie te bóle brzuszka:( w zwiazku z tym mam zjechany humor od rana, mimo, że pogoda piekna, a za oknem mam juz skonczony piekny nowy ogródek - ze swieżą trawką, pergolą z hustawką, roslinkami i drzewkami... Odpowiedz Link
aga_junior Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 15:24 Dosiadam na chwilkę. Tydzień rozpoczęty pełną parą. Ale miło jest słonko świeci, za pół godziny jadę do przedszkola z dwiema blachami babeczek na jutrzejszy festyn. Mam nadzieję, że panie nie będą się chwaliły kto je piekł :D bo wiecie ja + ciasto to nie jest dobry duet :D ale liczą się chęci tak ? :D Apropo lodów to ja zeżarłam wczoraj sama pół kilo, chyba jeszcze tyle na raz nigdy nie wsunęłam. guciowa witaj ;-) fajnie, ze wyjazd się udał ;-) Odpowiedz Link
guciowamama aga_junior 28.05.12, 15:50 Dzieki piekne. Usciski dla Ciebie! Ja tam chetnie bym sie poczestowala Twoja babeczka... Odpowiedz Link
uczula Re: aga_junior 28.05.12, 18:17 ech a my chorujemy :( Michalowi jak zawsze udalo sie mnie zarazic i wlasnie konam. Banki dzisiaj beda jak nic. Odpowiedz Link