Dodaj do ulubionych

kawa na poniedzialek

28.05.12, 07:15
byczymy u dziadkow w tychach. tak sie lenimy ze az nie wypada :)
Plan: place zabaw, lazenie po ciucholandach i takie tam. oferty pracy przegladne tez..
Obserwuj wątek
    • zumali Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 08:53
      Szybka kawka i do roboty (zachwaszczony ogródek czeka).
      Fajnie jest, bo Młodsza dała troche pospać wreszcie :)
      Słonko świeci :) Miłego dzionka!
    • guciowamama Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 09:20
      Po dwoch tygodniach wojazy zladowalismy w domu.
      Pijac kawke podczytuje co sie dzialo na forum, co u Was, czym zajmowalyscie glowe...
      Milego, mimo wszystko ;-) , poniedzialku!
      • burdziaa Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 09:57
        Witaj Guciowa :) mam nadzieję,że mieliście udany wyjazd !
        Piję koktajl truskawkowy,a lody sorbetowe zrobiłam również :) Ponoć jest rewelacyjna przystawka własnie do robienia lodów Kitchena-ma któraś?Zdrowia Wszystkim !
        • guciowamama Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 10:18
          Burdziu dziekuje, wyjazd byl cudowny.
          Mam przystawke o ktorej wspominasz do robienia lodow - kitchenaid.pl/akcesoria.html byla akurat w komplecie :-) Rzeczywisscie bardzo pomocna.

ps. Lody sorbetowe uwielbiamy...
        • malenkie7 Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 10:20
          u nas niewesolo. mlody nadal ma bóle brzucha, wczoraj byla wysoka goraczka, dzisiaj od rana bez goraczki, za to jest katar. nie wiem, co to za cholerstwo i jakich badan domagac sie od pediatry. niepokoją mnie te bóle brzuszka:(
          w zwiazku z tym mam zjechany humor od rana, mimo, że pogoda piekna, a za oknem mam juz skonczony piekny nowy ogródek - ze swieżą trawką, pergolą z hustawką, roslinkami i drzewkami...
          • aga_junior Re: kawa na poniedzialek 28.05.12, 15:24
            Dosiadam na chwilkę. Tydzień rozpoczęty pełną parą. Ale miło jest słonko świeci, za pół godziny jadę do przedszkola z dwiema blachami babeczek na jutrzejszy festyn. Mam nadzieję, że panie nie będą się chwaliły kto je piekł :D bo wiecie ja + ciasto to nie jest dobry duet :D ale liczą się chęci tak ? :D
            Apropo lodów to ja zeżarłam wczoraj sama pół kilo, chyba jeszcze tyle na raz nigdy nie wsunęłam.

guciowa witaj ;-) fajnie, ze wyjazd się udał ;-)
            • guciowamama aga_junior 28.05.12, 15:50
              Dzieki piekne. Usciski dla Ciebie! Ja tam chetnie bym sie poczestowala Twoja babeczka...
              • uczula Re: aga_junior 28.05.12, 18:17
                ech
                a my chorujemy :(
                Michalowi jak zawsze udalo sie mnie zarazic i wlasnie konam.
                Banki dzisiaj beda jak nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka