Dodaj do ulubionych

Czwartkowe napoje

23.05.13, 05:34
Dzbanuszek pysznej herbatki i ptysie do tego - dziś wyjątkowo wczesna pobudka bo przed 4tą-sporo rzeczy już zrobiłam chociaż najchętniej bym pospała :) leoś szelmikuje a ja idę smażyć rabarbar- miłego i zdrowego dnia i gratulacje dla naszej Hani raz jeszcze :))
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 08:15
      Dzień dobry:)
      ja tez dziś pobudka o 5tej nie żebym tego chciała, Jasiek już się wyspał;) i przytulić się przyszedł i na bajkę;)
      Praca woła więc lecę, miłego dnia Kochane:)
      • tri-mamma Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 08:20
        Dosiadam się z kubełkiem kawy.
        Ja codziennie mam budzik nastawiony na 4.50, więc dla mnie to normalka ;) Chociaż, w piątek już ledwo wstaję :)
        My po komunii Janka, zdjęcia na facebooku, czas leci jak dziki. Gna i pędzi do przodu i zaraz koniec roku szkolnego. I wakacje!
        Dobrego dnia wszystkim!
        • monisienek Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 10:10
          O 4.50?? O jej! Masz do pracy na 6, czy co??
          Ja muszę od niedawna wstawać o 5.35 i cierpię niemiłosiernie...
    • lilka.k Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 08:25
      Ale wcześnie wstajecie! Moi dzis o 6:30 więc ide dzis szukać ciemnych zasłon do ich pokoju bo słońce ich obudzilo. Za wcześnie zdecydowanie :)
      Najpierw była herbatka zielona, potem pankejki smazylam a teraz kawa i ide sie zbierać pomału choc jeszcze ponad godzinę do wyjścia do szkoły więc chłopaki dają czadu!
      • zalasso Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 08:31
        To i ja się dosiadam :) o 10 mam spotkanie w UM, potem praca i praca :) ale mam nadzieję, że koło 18 będę już w domku. Ochłodziło się bardzo, a prawdziwe ochłodzenie to dopiero na jutro zapowiadają, brrrr

Miłego dnia Ranne Ptaszki :)
        • klarysa007 Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 08:53
          Nas koty obudziły buziakami równo z budzikiem ;P
          Zimno dziś, a wiatr jeszcze to wrażenie poteguje brrrr. Na 10 do pracy i dopiero po 18 do domu wrócę więc do wieczora będę to córce wynagradzać ;)
          Miłego dnia!
          • burdziaa Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 09:01
            Rurki już też mam gotowe :)) Tri 5ta to norma ale 3.30 to dla mnie za wcześnie na wstanie zwłaszcza że połozyłam się ok 1wszej i w między czasie karmienie- Leosiek dziś dał czadu :))
            • joasia83m tri mama 23.05.13, 09:31
              Jak Cię znalezc na fb?? bo jestem strasznie ciekawa tych zdjec, pewnie w nowym domku....
              ja chodze od rana podniecona, bo pani w starostwie dopatrzyla sie kilku bledow w projekcie, ktore szybko sie poprawi i po weekendzie ma byc PNB, jeszcze wczoraj gadalismy z fajnym murarzem, co sie nie droży jak inni, aaaaa, ale nie moge sie doczekac startu!
              • tri-mamma Re: tri mama 23.05.13, 16:31
                www.facebook.com/agnieszka.gasiorowska.9699?ref=tn_tnmn
                Tu jestem :)
                Zdjęć jest tylko kilka. Nowy dom pokażę Wam, jak się ogarniemy trochę, bo narazie nie ma co pokazywać :)
    • olcia.kaktus Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 09:36
      Ja właśnie sobie dogodziłam śniadankiem (zdjęcie) i w takich okolicznościach nawet zimna i pochmurna pogoda nie jest mi straszna. No może na motorze sobie nie pojeżdżę, ale wczoraj się wyszalałam, więc jest ok.
      Dziś Marta z grupą przedszkolną pojechali do Centrum Nauki Kopernik, więc pewnie wróci podekscytowana.
      Miłego dnia wszystkim życzę.
      PS odliczam dni do zlotu...
      • narttu Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 09:47
        olcia, takie sniadanie to prawie obiad :) Ide dorobic herbaty i spadamdo roboty wreszcie bo od rana sprzatalam dom i farbowalam wlosy odbijajac sobie ostatnie wyjscia i wyjazdy..
        • ankas4 Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 10:23
          Boże Olcia proste ale jakie smakowite, zaraz sobie strzelę takie drugie śniadanie;)
          Gadałam przed chwilką z Hanią dobrze się czuje i jutro...już idą do domu, po cięciu, podobno teraz taka procedura, szybko jak dla mnie, no ale najwazniejsze,ze wszystko ok!!!!
          Dzis mam dzien spokojny i raczej dmowy, Paweł odbiera Tymka z przedszkola a ja zaraz z Tolką u boku idę na zebranie wspolnoty,miało być na 10 ale jest na 10:30 więc zaraz wychodzę, dzis mam też nalot dzieciarów w chacie, bo nasza kolej na domówkę, ale Tymek nie będzie nam chociaż jęczał ,ze się nudzi! ciśnienie do bani, więc ratuję się kawą! milego dnia dziewczyny i trzymajcie kciuki aby jutro pogoda sie poprawiła , bo mamy piknik z okazji dnia mamy i taty w przedszkolu o 15 ...
          • m_k8 Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 11:54
            ankas spróbuj sobie yerbamate. Ratuje mnie dużo lepiej niż kawa.
    • uczula Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 11:49

dobra kawa musi byc na poczatek.
      3 dzien z rzedu nM jest na wyjezdzie
      szlag mnie trafia jednym slowem
      • szaszanka21 Re: Czwartkowe napoje 23.05.13, 13:23
        4 łyżki zupy i zasuwam dalej do pracy.
        Egzaminy wstępne,dyplomy i egzaminy końcowe.
        Masakra.
        Doczołgać się do końca :) - to moje obecne motto :)))
        Miłego dnia dziewczynki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka