olga727 12.09.13, 11:14 Witam. Czy ktoś kupił swojej córeczce taki jak w tytule tornister ew. plecak i jak się sprawuje w codziennym użyciu ? Będę wdzięczna za informacje na ten temat. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Tornister z Patio: "Chic cat" 12.09.13, 11:45 Olga, trzymajmy się jednego wątku plecakowego. Odpowiedz Link
olga727 Re: Tornister z Patio: "Chic cat" 12.09.13, 12:01 aurinko napisała: > Olga, trzymajmy się jednego wątku plecakowego. Przeszukałam i nic na temat tych tornistrów nie ma. :( Odpowiedz Link
aurinko Re: Tornister z Patio: "Chic cat" 12.09.13, 12:59 Olga, chodziło mi to, aby na temat plecaków/tornistrów pisać w jednym wątku a nie zakładać do każdej firmy, czy z każdym pytaniem osobny wątek. Odpowiedz Link
ankas4 aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 12.09.13, 22:14 Przecież ja nawet nie miałabym pojęcia aby szukać takiego własnie pytania czy też odpowiedzi na nie w jednym wątku , starym zresztą, który dotyczy tornistrów /plecaków, a też w sumie jestem ciekawa tego plecaka o który pyta Olga, więc myślę,ze ta zasada jest bezsenu.... i zapewne jesli chciałabym dopytac o jakiś typ .wariant plecaka to tez założyłabym nowy wątek ... Odpowiedz Link
olga727 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 13.09.13, 15:20 Dzięki za odpowiedź,zwłaszcza że jest to nowa seria tegoroczna i mało prawdopodobne jest aby ktoś wcześniej opisywał tegoroczną kolekcję. ;) Odpowiedz Link
aurinko Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 13.09.13, 17:24 Spoko, załóżmy też osobne wątki dla Herlitzów, Topgali, Sigikidów, Lilliputiensów, Haby, Coocazów, Derformów i co tam komu wpadnie do głowy. Odpowiedz Link
olga727 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 13.09.13, 18:22 aurinko napisała: > Spoko, załóżmy też osobne wątki dla Herlitzów, Topgali, Sigikidów, Lilliputiens > ów, Haby, Coocazów, Derformów i co tam komu wpadnie do głowy. Czemu nie ?! ;) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 13.09.13, 21:28 Hehe, Aurinko, moderator ma zawsze przechlapane- zwłaszcza, kiedy ma rację, tak jak Ty teraz. ;) Olga- jakiś porządek i przejrzystość na forach są fajne. A wątek plecakowy jest żywy przecież. Zapytasz o konkretną markę, ktoś Ci napisze, że tej nie ma, ale ma inną i zaraz się zrobi równoległy wątek o tym samym- to tak działa. Bez sensu. Odpowiedz Link
olga727 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 13.09.13, 22:08 Chodzi o to,że NIGDZIE nie ma informacji o tych tornistrach w codziennym użyciu ( to interesuje mnie najbardziej) ;) Wiem,że wątków plecakowo-tornistrowych i w ogóle szkolnych jest multum,ale nigdzie nie ma o tych konkretnych. ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 14.09.13, 23:31 Ja się całkowicie nie zgadzam , a zaznaczę ,ze też jestem moderatorka i to z długoletnim stażem ale jeszcze o takich zasadach nie słyszałam, rozumiem,ze robi sie porządek jesli faktycznie jest wysyp takich wątków, ale... nie sądzę aby zapytanie o konkretny typ plecaka nawet raz w tygodniu w jakiś istotny sposob zaśmiecał nasze forum, pytamy o wiele rzeczy czasami wielokrotnie i nie powinno stanowić to kłopotu jeśli własnie nie zaburza w sposob widoczny porządku... przesada wielka...nadgorliwość zupelnie nieuzasadniona. Odpowiedz Link
aurinko Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 15.09.13, 11:49 Nie będę się z tobą licytowała o staż w moderowaniu bo odpadłabyś w przedbiegach ;PPP Wcale nie jestem zaskoczona tym, że to akurat ty najbardziej się nie zgadzasz ;) I jestem pewna, że jakby ten wątek został potraktowany tak samo jak inne wątki w podobnej sytuacji, wcale byś tego nie zauważyła :) Nie będę kontynuowała tematu bo i nie mam po co, także nie spodziewaj się ode mnie więcej wpisów nt moderowania. Odpowiedz Link
olga727 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 15.09.13, 15:38 aurinko napisała: > Nie będę się z tobą licytowała o staż w moderowaniu bo odpadłabyś w przedbiegac > h ;PPP > Wcale nie jestem zaskoczona tym, że to akurat ty najbardziej się nie zgadzasz ; > ) I jestem pewna, że jakby ten wątek został potraktowany tak samo jak inne wątk > i w podobnej sytuacji, wcale byś tego nie zauważyła :) Nie będę kontynuowała te > matu bo i nie mam po co, także nie spodziewaj się ode mnie więcej wpisów nt mod > erowania. Wiesz co aurinko ? Zadałam JEDNO KRÓTKIE pytanie nt. KONKRETNEGO plecaka/tornistra.wypowiedziałaś się 4 razy,ale w żadnej z twoich wypowiedzi NIE BYŁO odpowiedzi na moje pytanie,tylko pretensje i ironia. Dzięki za WYCZERPUJĄCĄ odpowiedź o PLECAKU "CHIC CAT/DOG" z Patio. :/ Odpowiedz Link
lucy_cu Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 15.09.13, 16:21 Olga, zerknij w prawy górny róg ekranu, w pole "założyciel". To raz. Dwa- na większości forów wątek by Ci z punktu poleciał, a na maila dostałabyś prośbę o umieszczenie swojego pytania w wątku, w którym jest dla niego idealne miejsce. I już. To był żywy wątek, na dodatek wiszący w górnej części strony, dla każdego widoczny. Trzy- Aurinko spokojnie zwróciła Ci uwagę, a Ty odpowiedziałaś tak, jakbyś nie rozumiała, o co jej chodzi. Podobnie jak mojej wypowiedzi nie zrozumiałaś chyba. Cztery- to forum jest pięknie moderowane (tu ukłony dla dziewczyn), leci pod nożyce w zasadzie tylko spam i wypowiedzi kompletnie nie do przyjęcia, poza tym wszystko zostaje. I to jest fajne, tylko, że jak już moderatorka raz na ruski rok delikatnie prosi o porządek, dostaje po głowie. Odpowiedz Link
olga727 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 15.09.13, 16:48 Ja też dostałam po głowie,za JEDNO pytanie;na które zresztą i tak nie dostałam interesującej mnie odpowiedzi. ;) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 15.09.13, 17:02 Słusznie dostałaś, bo nienajlepiej korzystasz z "usług" forum internetowego. I nie zastosowałaś się do grzecznej wskazówki moderatora i założyciela prywatnego forum. Odpowiedz Link
olga727 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 15.09.13, 17:22 lucy_cu napisała: > Słusznie dostałaś, bo nienajlepiej korzystasz z "usług" forum internetowego. :D :D :D Odpowiedz Link
alcea3 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 14.09.13, 23:50 Czasami żaluję, zę tu na forum nie można kliknąć "lubię to " ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: aurinko wybacz ale to bezsensu jest... 16.09.13, 00:32 Sorry, wyjątkowo nie zgadzam sie z Lucy, co do argumentów aurinko, nie wiem skąd u Ciebie te kompleksy?uprzedzenia ? nie wiem jak to nazwać nawet, normalnie zagrywka jak w przedszkolu, śmiać mi sie chce ,ze tyle lat na forum , a muszę ścierać się tylko o to, ze wyraziłam swoje zdanie na temat Twojego działania- Twoj komentarz co do mojej wypowiedzi jest tak samo beznadziejny jak to ,ze zwrocilas uwagę Oldze, ze zalozyla ten wątek, czyli dzialanie nie na temat... i ja rowniez juz sie nie bede wypowiadala , bo szkoda slow, skoro nie są one czytane ze zrozumieniem( to wszystko do aurinko , nie do Ciebie Lucy oczywiscie) Odpowiedz Link