aga_junior 18.02.14, 07:27 U mnie już druga ale inaczej usypiałabym za kierownicą. U mnie praca, praca i jeszcze raz praca. A po pracy praca w domu :) Dobrze, że zima łagodna to mi łatwiej. Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Kawka 18.02.14, 08:09 To tak jak u mnie, Aga. Dwa tygodnie do tego spałam po 3-4 h na dobę, bo mąż choruje i różne jaja były. Wczoraj po pracy jak padłam z Jaksą o 22, tak się obudziłam dziś o 5- w ubraniu spałam, masakra. Ale wreszcie przytomna jestem w miarę. ;) Lecę. Miłego! A zimy już nie ma- krokusy mi kwitną, znaczy się, wiosna przyszła. I tego się trzymajmy. ;) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Kawka 18.02.14, 08:30 Lucy, nie w ubraniu, tylko w opakowaniu ;) Uwielbiam ten zwrot :))) Właśnie kończę kawkę. We Wro pojawiły się zasady rekrutacji do szkół, musze zaraz zadzwonić, bo mnie pewne kwestie ciekawią. Miłego:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawka 18.02.14, 08:13 Marta już na zajęciach półzimowiskowych :) Starszak jeszcze śpi, a ja kawkę pije. Upajałabym się ciszą gdyby nie to, że moja kicia poczuła wiosnę chyba i od kilku dni miauczy jak najęta na milion sposobów :) Kociąt z tego nie będzie ale muzyka mizerna ;P Miłego dnia! Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Kawka 18.02.14, 08:29 ja jestem na feriach z rodzinką, właśnie zaraz idziemy na śniadanko. Właśnie głównie w celu wyspania potrzebne mi te ferie. I to robię, śpię długo... I czuję się dzieki temu wspaniale. Takie to proste... Może dziś się odważę spróbować jazdy na nartach :) Miłego dnia. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawka 18.02.14, 09:21 herbatka i ciasteczko mini - lecę,miłego dnia i zdrowia Wszystkim. Tez bardzo mało śpię,3-4 godziny i to z przerwami,odczuwam to. Odpowiedz Link