Dodaj do ulubionych

kawa w środe

22.10.14, 07:33
Postanowiłam tu ostatnio częściej zaglądać i nawet mi się udaje. Dlatego to ja dziś stawiam szybką kawę z pozdrowieniami dla Was. Zimno, ciemno i nie chce się nic a młodego do szkoły i do pracy trzeba, jejku jak ja potrzebuję urlopu.
Obserwuj wątek
    • metanira Re: kawa w środe 22.10.14, 07:37
      Część, Kasiu :) To ładnie, że częściej zaglądasz ;P U Ciebie też się napiję :) Miłego :)
    • burdziaa Re: kawa w środe 22.10.14, 07:39
      Kasiu u nas ciemno i na dodatek zaczął padać deszcze brrr, a wczoraj jeszcze tak fajnie było i na rowerze do pracowni udało mi się skoczyć szybko. Miłego dnia Kochane i dużo zdrowia dla nas wszystkich.
      ps. Julek dziś bez bólu wstał nogi ale wczoraj jeszcze mu dokuczało- w każdym razie zapisałam go do lekarza,tylko godzina pasuje nam na za tydzień dopiero,pobierzemy krew bo dawno nie robiliśmy badań.
      • maadga Re: kawa w środe 22.10.14, 07:59
        A ja kawę nostalgiczną piję dziś mija 10 lat odkąd jestem mamą :D minęło tak szybko, że nawet nie wiem kiedy. Jeszcze 10 i pójdzie na swoje, przeraża mnie to strasznie. Ale jakiego fajnego syna mam to nikt takiego nie ma ;)

Burdziu jeśli dziś wstał i nic nie bolało to spokojnie możesz poczekać z badaniami. Zapalenie stawów nie przejdzie w jeden dzień. Pewnie nadwyrężył mięsień i całe szczęście. Przepraszam, że cię nastraszyłam.
        • katx1 Re: kawa w środe 22.10.14, 08:23
          To najlepszego dla młodego Madziu, i dla Ciebie też.
        • alcea3 Re: kawa w środe 22.10.14, 08:56
          Sto lat dla młodego:)

Piję z Wami herbatkę, ale jestem tak nieprzytomna, że szok. Za mało snu!!! :)

We Wro pada, i jest zimno, oby do wieczora, by wskoczyć pod kołderkę :)
          • kamamama2 Re: kawa w środe 22.10.14, 10:32
            Ja dziś kawkę wreszcie z Wami piję.
            szaro, zimno, jesiennie źle... jakoś mój zły listopad przyszedł wcześniej

Wszystkiego dobrego dla Kuby! Syny są super :)

dobrego dnia dziewczyny!
            • klarysa007 Re: kawa w środe 23.10.14, 07:49
              Sto lat dla Młodego Madziu!
              U nas też leje :/ Starszy w szkole, Marte zaprowadzi m. bo ja dziś innej dzidzi pilnuję :) Dzidzia też nie będzie zachwycona brakiem spaceru...
              Miłego dnia i niech już nie pada!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka